900KM za jednu akademsku godinu u prosjeku.Virtu4l je napisao/la:Koliko sad iznose te stipendije u KM?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
900KM za jednu akademsku godinu u prosjeku.Virtu4l je napisao/la:Koliko sad iznose te stipendije u KM?
Sreca imam prosjek pa bih trebao drugu godinu zaredom dobiti. Jos mi nisu potvrdili, al to tek iza nove bude. Imaju negdje i stipendije za one u losem finansijskom stanju samo njih ne bude puno.Evolution87 je napisao/la: Ma sve je kod nas cirkus, eto jedina pozitivna stvar je sto svi koji imaju preko 8.0 dobiju stipendiju. Ako nemas prosjek bukvalno nemas nikakve svrhe aplicirati, osim ako nemas koga da ti zavrsi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
1000 km je opstinska godisnje. U nekim kantonima manje. Kantonalne su manje od opstinskih. Imaju i boracke koje su izmedju kantonalnih i opstinskih.Virtu4l je napisao/la:Koliko sad iznose te stipendije u KM?
Gdje to?tuzlak1987 je napisao/la:Jest malo. Od mtela npr za prosjek veci od 8 za tehnicki fakultet dobijes 300 mjesecno..
Prepremalo.Virtu4l je napisao/la:Pa jel' to premalo?
Nazalost veliki broj je takav, sto zbog malih plata, sto zbog harizme velikih gradova. Licno nisam opsjednut time, prva prilika koja bi se otvorila vratio bih se u rodnu grudu.tuzlak1987 je napisao/la:Mozete samo da pogadjate iz koja dva grada djeca imaju najbolje stipendije, ali opet ne zele tamo se vratiti i da ih koljes?
U Brckom su dobre stipendijetuzlak1987 je napisao/la:Pa ne znam gdje sve znam da kod nas to ima. Jedina mana je sto samo valjda bude 3-4 studenta na faksu koja to ispune
Ono sto heller skoro rece, smanjuje se broj kupaca vjerovatnoSarmelino je napisao/la:Ja ne shvatam tako ogromne padove i poraste u vrijednosti, skoro 50% za dan
Ali ovakvi padoviSveti je napisao/la:Ono sto heller skoro rece, smanjuje se broj kupaca vjerovatnoSarmelino je napisao/la:Ja ne shvatam tako ogromne padove i poraste u vrijednosti, skoro 50% za dan
To sam ja sinoc konstatovoSarmelino je napisao/la:Ali ovakvi padoviSveti je napisao/la:Ono sto heller skoro rece, smanjuje se broj kupaca vjerovatnoSarmelino je napisao/la:Ja ne shvatam tako ogromne padove i poraste u vrijednosti, skoro 50% za dan![]()
Ma sto vise citam o ovome, manje znam
Vrijedi na osnovu ulaganja u nju, kada niko nije ulagao vrijedila je $0,001. Trenutno je u nju uloženo $218,675,127,870 pa je logično da vrijedi više od početnih $0,001?Sveti je napisao/la:Covjek napravio valutu zasnovanu na nicemu i ona vrijedi po jedinici 12 milja dolara. Kako?
Stani malo, ovaj pokemon Penaltiky je u stvari Heller? Ja se njim citiram kao da je insan, kakav fail.Sveti je napisao/la:Ono sto heller skoro rece, smanjuje se broj kupaca vjerovatnoSarmelino je napisao/la:Ja ne shvatam tako ogromne padove i poraste u vrijednosti, skoro 50% za dan
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, kraljttbvb, Saurman i 3 gosta.