KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

neno#4
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la neno#4 » 07 sep 2010, 01:25

Evo kao sto sam i rekao da ce dobiti nogu poslije tekmi sa Nancyem ako ne pokazu nesto, odnosno ovo je samo da se malo kao roster "uozbilji" pred ove utakmice, tj. kada vidis Amere u rosteru, drugacije je...

Veceras smo na produzetke igrali sa Pecs Pecuhom...

Bilo je nerijeseno, 69 - 69. Nije bilo termina za produzetak :D :D ...Najbolji bili Aco i Demic, kako mi rekose...Muha solidan, kao i ovaj novi Dramicanin..Vjerovatno ce se potpisati ugovor sa njim....Camdzic manje igrao, ali bio je dobar i on cini mi se...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 10 sep 2010, 08:33

semy-kkb je napisao/la:Pozdrav svim navijčima najboljeg kluba!

Ovo sto se dešava sa našim klubom je bruka i sramota. Nama su potrbne patriote, momci koji ce da srcem igraju za klub i koji ce da postoju zastavu i grb i kluba i ove države. Sta ce nama igraci koji se istežu kad je himna BiH!? Ovdje treba dovesti djecu od 17 godina ili bilo koga drugog momka koji nosi kk Bosnu u srcu, neka nezna igrati, neka gubimo 40 razlike, al ce na kraju dobijati aplauz, jer bi se zalagali kolko mogu i trudili maksimalno.
u sarajevskom kantonu
:lol: :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 10 sep 2010, 11:28

Kevin je napisao/la:

Ovo sto se dešava sa našim klubom je bruka i sramota. Nama su potrbne patriote, momci koji ce da srcem igraju za klub i koji ce da postoju zastavu i grb i kluba i ove države. Sta ce nama igraci koji se istežu kad je himna BiH!? Ovdje treba dovesti djecu od 17 godina ili bilo koga drugog momka koji nosi kk Bosnu u srcu, neka nezna igrati, neka gubimo 40 razlike, al ce na kraju dobijati aplauz, jer bi se zalagali kolko mogu i trudili maksimalno.
u sarajevskom kantonu
ne nego u BiH jer koliko god vi pokusavali krojiti istoriju ona je postojala prije '95 a i sada smo mi u regiji (2 puta u F8 i 2 7 u NLB) i europi (nekad u FIBA Sapota kupu i 2 krug ULEBA) uradili daleko vise od vas, dok vi sve zasnivate na vise BiH titula a znamo dobro kakat nam je posljeratni sport bio mada moram reci da su sve vase titule poslje 2004 zasluzene i nepotpadaju pod gore navedenu okolnost
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

januar
Kontakt:

Post Postao/la januar » 10 sep 2010, 11:35

Zar jos ima raje da prati taj klub koji se zove BOSNA.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 10 sep 2010, 12:14

nerminh74 je napisao/la:
Kevin je napisao/la:

u sarajevskom kantonu
ne nego u BiH jer koliko god vi pokusavali krojiti istoriju ona je postojala prije '95 a i sada smo mi u regiji (2 puta u F8 i 2 7 u NLB) i europi (nekad u FIBA Sapota kupu i 2 krug ULEBA) uradili daleko vise od vas, dok vi sve zasnivate na vise BiH titula a znamo dobro kakat nam je posljeratni sport bio mada moram reci da su sve vase titule poslje 2004 zasluzene i nepotpadaju pod gore navedenu okolnost
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

januar
Kontakt:

Post Postao/la januar » 10 sep 2010, 12:39

Jad i cemer je zavladao ovom drzavom kad nam kosarkaski klubovi Igokea i Siroki vode glavnu rijec ,a prije rata dok je i Bog hodao po zemlji NADREALISTI su se sprdali sa ovim klubovima i njihovim vukojebinama odakle nam dolaze tipa mobitela i bijeli carapa sa jedne strane(LISTICA) i druge(ALEKSANDROVAC-LAKTASI) turbo-folka i njihovog vozda Dodika.Mislim da ce vremenom sve doci na svoje i da ljudi u Zagrebu gdje imam dosta prijatelja ne moraju sa mrznjom gledati Hercegovacki klub koje vodi par tajkuna vec kako i Zagrepcani kazu gledati Derby bivsih Evropski prvaka,a dotle ce nas Evropa gledati onako kakav imidz imaju ovi klubovi koji nas predstavljaju u NLB ligi!!

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 10 sep 2010, 12:48

januar je napisao/la:Jad i cemer je zavladao ovom drzavom kad nam kosarkaski klubovi Igokea i Siroki vode glavnu rijec ,a prije rata dok je i Bog hodao po zemlji NADREALISTI su se sprdali sa ovim klubovima i njihovim vukojebinama odakle nam dolaze tipa mobitela i bijeli carapa sa jedne strane(LISTICA) i druge(ALEKSANDROVAC-LAKTASI) turbo-folka i njihovog vozda Dodika.Mislim da ce vremenom sve doci na svoje i da ljudi u Zagrebu gdje imam dosta prijatelja ne moraju sa mrznjom gledati Hercegovacki klub koje vodi par tajkuna vec kako i Zagrepcani kazu gledati Derby bivsih Evropski prvaka,a dotle ce nas Evropa gledati onako kakav imidz imaju ovi klubovi koji nas predstavljaju u NLB ligi!!
Nemas ti prijatelja, malo dok sredis glavu mozda i budes imao ali trebati ce ti dosta vremena dok dodjes do toga...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 10 sep 2010, 13:04

januar je napisao/la:Jad i cemer je zavladao ovom drzavom kad nam kosarkaski klubovi Igokea i Siroki vode glavnu rijec ,a prije rata dok je i Bog hodao po zemlji NADREALISTI su se sprdali sa ovim klubovima i njihovim vukojebinama odakle nam dolaze tipa mobitela i bijeli carapa sa jedne strane(LISTICA) i druge(ALEKSANDROVAC-LAKTASI) turbo-folka i njihovog vozda Dodika.Mislim da ce vremenom sve doci na svoje i da ljudi u Zagrebu gdje imam dosta prijatelja ne moraju sa mrznjom gledati Hercegovacki klub koje vodi par tajkuna vec kako i Zagrepcani kazu gledati Derby bivsih Evropski prvaka,a dotle ce nas Evropa gledati onako kakav imidz imaju ovi klubovi koji nas predstavljaju u NLB ligi!!
Sve će te biti gori i gori, bas zbog takvi kao što si TI!!!! Lijepo se ugledaj u naš klub, svake godine imate više para od nas skoro pA DUPLO, al vam uprava nesposobna...nadam se da u bosni ima pametnijih ljudi, jer ako tako razmišljaju kao ti, NEMA VAM SPASA!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D BIT ĆE BOSNA OPET ŠAMPION!!!!!HEHHHHE :D :D :D :D :D :D :D :D :D , BIT ĆE BIT ĆE :D :D :D :D

yoda
Kontakt:

Post Postao/la yoda » 10 sep 2010, 13:16

bosnina uprava nije puna nesposobnih ljudi, vec je puna lopova. to je ono sto nas koci godinama. vi ste privatni klub, tako da se nikom u klubu ne isplati krasti sam od sebe.

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 10 sep 2010, 15:30

zasto pisete gluposti.Zasto ne mozete pohvaliti jedan klub,priznati da smo trenutno najbolji u drzavi,najorganiziraniji,najveci klub????Mislim ono ,odoste do bijelih čarapa i turbo folka.Nemas ti decko prijatelja ni u Zagrebu ni nigdje kad imas takvo plitko razmišljanje.Odnosno mozes imati ali iste kao ti.Da nema NENE na ovom forumu,i da vecinom ne pise o Bosni ovdje bi stalno bila svađa.Neno javi seee.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 10 sep 2010, 15:57

OK ,ali zasto pises poluklubovi sa kvazi navijacima.Ako to itko ne sasluzuje da mu se kaze onda je to Široki Brijeg.Odlican naziv ali za jedan drugi klub-bas pristaje :D :D
I samo nemojte se bezveze svađati,pa morate biti iskreni i tako ruzno pisati o Širokim.
KKB je najbolji klub u BIH i šire,ima najbolje igrace navijače,upravu.Sad kad plate struju imati ce i dvoranu,jeli vam malo lakše.
NE BLATITE HKK ŠIROKI.
Zadnja izmjena: ŠB.TRN, dana/u 10 sep 2010, 16:35, ukupno mijenjano 1 put.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 10 sep 2010, 16:02

Evo posto me neki prozivaju, a nisam bio tu, da im ispunim zelju :D :D ...
Ja uvijek kazem:"Prvo pometi ispod svog dvorista, pa onda gledaj u tudje"...
Bosna je jednostavno potonula, USD Bosna je pred kolapsom, i nema tu dalje price...
Sve ostalo je trla baba lan da joj prodje dan..

Meni nista trenutno ne znaci sto je Bosna imala u bivsoj Jugi trijumfalne generacije, kada cu ja ove godine morati da gledam Hercegovac(ne vrijedjam nikog, cast njima), i slicne...

Umjesto Cibone, Partizana, Hemofarma i slicnih...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

januar
Kontakt:

Post Postao/la januar » 10 sep 2010, 16:04

ŠB.TRN je napisao/la:OK ,ali zasto pises poluklubovi sa kvazi navijacima.Ako to itko ne sasluzuje da mu se kaze onda je to Široki Brijeg.Odlican naziv ali za jedan drugi klub-bas pristaje :D :D
I samo nemojte se bezveze svađati,pa morate biti iskreni i tako ruzno pisati o Širokim.
KKB je navbolji klub u BIH i šire,ima najbolje igrace navijače,upravu.Sad kad plate struju imati ce i dvoranu,jeli vam malo lakše.
NE BLATITE HKK ŠIROKI.

Samo mi odgovori ako imate kako kazes najbolje navijace i ako ste klub za primjer zasto strijepite doci npr.u Zenicu,Tuzlu na Kosevo itd.i jeli ti bez-veze da navijas za klub gdje po cijeloj Bosni ne smijes reci da si navijac Sirokog. :idea:

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 10 sep 2010, 16:09

semy-kkb je napisao/la:Vi se palite ko lampa kad se spomene da je KKB najbolji tim, pa pocnete sa spamerskim glupostima i provokacijama. To što je kod nas kriza u klubu, možda i najveća odkad postoji vi ste ugrabili sansu i smijete nam se sa strane, tuđoj muci. Evropskog šampiona ismijavati mislim da nema smisla, kad to Široki postigne, onda nam se smijte. Nadam se da ćete BiH u sto boljem svjetlu predstaviti u NLB ligi, kao i Igokea.
Pozdrav
Stari prvo procitaj post od januara i onda vidi zasto smo se javili mislim u prvom redu ŠB.TRN :D
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Genije
Kontakt:

Post Postao/la Genije » 10 sep 2010, 16:13

Kevin je napisao/la:

u sarajevskom kantonu
Šta se keziš mamute jestel vidjeli išta dalje od juge(nlb lige)????? :D :lol:

Pa vi dole u lištici brojite vrijeme od smrti onog konja što vam je izgradio grad pa tako ste od tada najtrofejniji. :D :lol:

I ovaj moj post je šala kao i tvoj.

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 10 sep 2010, 16:35

januar je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:OK ,ali zasto pises poluklubovi sa kvazi navijacima.Ako to itko ne sasluzuje da mu se kaze onda je to Široki Brijeg.Odlican naziv ali za jedan drugi klub-bas pristaje :D :D
KKB je navbolji klub u BIH i šire,ima najbolje igrace navijače,upravu.Sad kad plate struju imati ce i dvoranu,jeli vam malo lakše.
NE BLATITE HKK ŠIROKI.

Samo mi odgovori ako imate kako kazes najbolje navijace i ako ste klub za primjer zasto strijepite doci npr.u Zenicu,Tuzlu na Kosevo itd.i jeli ti bez-veze da navijas za klub gdje po cijeloj Bosni ne smijes reci da si navijac Sirokog. :idea:
Govorio sam za košarku.Gdje sam ja napisao da imamo najbolje navijače.Mi smo bili u Skenderiji i navijali.Vi nikad na Pecari nise navijali.P a eto kakvi ste da se ne smije po Bosni reci da navijam za Široki.Bili smo sa nogometašima i u Zenici i u Tuzli i na Koševu.
Ja sam za navijače Bosne rekao da su najbolji :D :D Napisao sam KKB ima najbolje navijače.....KKB ti znači Košarkaški klub Bosna, a ne Široki. :D :D :mrgreen: :mrgreen:

januar
Kontakt:

Post Postao/la januar » 10 sep 2010, 16:50

ŠB.TRN je napisao/la:
januar je napisao/la:
NE BLATITE HKK ŠIROKI.

Govorio sam za košarku.Gdje sam ja napisao da imamo najbolje navijače.Mi smo bili u Skenderiji i navijali.Vi nikad na Pecari nise navijali.P a eto kakvi ste da se ne smije po Bosni reci da navijam za Široki.Bili smo sa nogometašima i u Zenici i u Tuzli i na Koševu.
Ja sam za navijače Bosne rekao da su najbolji :D :D Napisao sam KKB ima najbolje navijače.....KKB ti znači Košarkaški klub Bosna, a ne Široki. :D :D :mrgreen: :mrgreen:

Ako ste bili i na jednom ovom gostovanju koje si naveo,a posebno na Kosevu onda sam ja bio na MJESECU!

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 10 sep 2010, 16:53

Nemoj naše navijače zvati kvazi navijačima kad to nisu.Samo ode sve prema svađi,i glupostima.Eto imali smo više navijača nego vi na svakoj utakmici.Jeste li onda i vi kvazi navijači .
Vjerujem da si bio na mjesecu ali kao LAJKA :D :D :D :D

januar
Kontakt:

Post Postao/la januar » 10 sep 2010, 16:59

ŠB.TRN je napisao/la:Nemoj naše navijače zvati kvazi navijačima kad to nisu.Samo ode sve prema svađi,i glupostima.Eto imali smo više navijača nego vi na svakoj utakmici.Jeste li onda i vi kvazi navijači .

BOZE PAMETI!

januar
Kontakt:

Post Postao/la januar » 10 sep 2010, 17:07

januar je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Nemoj naše navijače zvati kvazi navijačima kad to nisu.Samo ode sve prema svađi,i glupostima.Eto imali smo više navijača nego vi na svakoj utakmici.Jeste li onda i vi kvazi navijači .

BOZE PAMETI!
Evo za tebe pitanje da mi odgovoris ,a radi se ovaj put o F.K.Siroki,a glasi ; dali je u Vasem klubu odkad ste ga osnovali ikad igrao Muslima ili Srbin,a ako jest tom igracu navedi ime i prezime,hvala!

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.