madridist je napisao/la:Subjektivan je osjecaj,ja licno nikad ne bih uzeo nista iz grupe (reno,pezo,citroen,fiat,opel) .
Mercedes,volkswagen i bmw su za mene sveto trojstvo iz svijeta automobila.
Nemoj zaboraviti Audi.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
madridist je napisao/la:Subjektivan je osjecaj,ja licno nikad ne bih uzeo nista iz grupe (reno,pezo,citroen,fiat,opel) .
Naravno da nisam zaboravio,Audi je dio vw grupe.Saurman je napisao/la:madridist je napisao/la:Subjektivan je osjecaj,ja licno nikad ne bih uzeo nista iz grupe (reno,pezo,citroen,fiat,opel) .
Nemoj zaboraviti Audi.
Koji ce ti qrac karavanmadridist je napisao/la:Naravno da nisam zaboravio,Audi je dio vw grupe.Saurman je napisao/la:madridist je napisao/la:Subjektivan je osjecaj,ja licno nikad ne bih uzeo nista iz grupe (reno,pezo,citroen,fiat,opel) .
Nemoj zaboraviti Audi.
Imam i ideju koji bi bio mojali za par godina..
Znao sam da ćeš ciljati na quatro realno ko ne bi.madridist je napisao/la: Naravno da nisam zaboravio,Audi je dio vw grupe.
Imam i ideju koji bi bio mojali za par godina..
Čini mi se da je tamo negdje naprijed.Asteriks je napisao/la:Zupcanik rikverca, set kvacila, ovjes il jednostavno nesto se otkacilo oko gepeka.gojzerica je napisao/la:Ubacujem u rikverc.
Dodajem gas i popuštam kvačilo.
Auto kreće.
Čuje se kako nešto lupi.
Samo se dešava kad u rikverc idem.
Šta je reć?
Moras locirati lupanje tj. da li se cuje ispod mjenjaca, motora, kod nekog tocka il skroz pozadi.
Mos otic majstoru a tamo ti skace krstasti kljuc, trokut il onaj navoj rezervne gume.
Znaci samo kada ides u rikverc, a lupanje se ne pojavljuje prilikom uobicajne voznje, skretanja itd.Čini mi se da je tamo negdje naprijed.
Udarac je nekakav tup.
vidi osiguracrasavoje je napisao/la:Jutros da upalim radioN, kad ono prc. Pitam se, moze li ikad sve biti potaman.
Evo juče sam malo ljepše slušao.Asteriks je napisao/la:Znaci samo kada ides u rikverc, a lupanje se ne pojavljuje prilikom uobicajne voznje, skretanja itd.Čini mi se da je tamo negdje naprijed.
Udarac je nekakav tup.
Moguce da imas pohaban nosac motora (moj Polo ima tri) pa taj uvuceniji lupa u neki dio pri kretanju unazad.
Problem sa trapom bi se cuo u svakoj prilici. Ovako odoka, pored navedene mogucnosti ostaje jos set kvacila.
Iskreno ne pomaže ako mislis na one sa ebaya, ko zamaskira ga malo alu balon dan dva jos gore jer nekako drugačije/vise prašinu privlači pa se opet vidi parnica samo na drugačiji nacin, ko prljavije auto da je tu hahajasmin10 je napisao/la:Zakacim malo danas autom. Imaju dvije tri parnice. Nisu uopste duboke. Pomaže li ista onaj marker ? Kod nas nema nigdje pa bih morao naručiti.
Našao sam ih par na piku. Pišu da kao baš pomaže.Quinlan je napisao/la:Iskreno ne pomaže ako mislis na one sa ebaya, ko zamaskira ga malo alu balon dan dva jos gore jer nekako drugačije/vise prašinu privlači pa se opet vidi parnica samo na drugačiji nacin, ko prljavije auto da je tu hahajasmin10 je napisao/la:Zakacim malo danas autom. Imaju dvije tri parnice. Nisu uopste duboke. Pomaže li ista onaj marker ? Kod nas nema nigdje pa bih morao naručiti.
To je bar moje iskustvo sa tim markerom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.