Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

StevieG8
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la StevieG8 » 21 dec 2017, 23:57

Po wikipedii Sedorf postao menadzer Atletico Paranaensea.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 22 dec 2017, 00:06

Tek poslije nove godine znaci.

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 22 dec 2017, 00:10

:facepalm:

Cuj Pizon, sta je taj frajer uspio kao trener?

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 22 dec 2017, 00:13

Sveti je napisao/la:"Komisija izgubila kompas, Begićevi vizija i autoritet ostaju jedina nada".

Naslov na repre.entacija. ba :facepalm:
Ma oni su postali gori od Culica i Beganovica na sportsport sto se tice propagande i spinovanja, presto sam tu stranicu pratit vec neko vrijeme...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 22 dec 2017, 00:19

Oficijalno jos jedan ''kandidat'' odustaje zbog neozbiljnosti saveza, poslije Terima koji i nije bio kandidat fakticki, ode i Seedorf u Brazil, nece ni jedna budala cekat Begica da ''autoritetom povuce''

https://www.thesun.co.uk/sport/football ... aranaense/

Ogadili su mi zivot, jos da Robi ode u Sturm il Trabzon koji su se spominjali kao izgledne opcije mozemo se pomirit s tim da je ''Plan Osim'' vise ne samo teorija zavjere forumasa nego i realna cinjenica.

HVALA STO STE SAHRANILI BH NOGOMET :puke:
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 22 dec 2017, 00:24

Ako namjeste posao Amawu, a sve su prilike da hoće, ja reprezentaciju bojkotujem do daljnjeg.
Dosta su mi ove 3 godine patnje sa ćurkom na klupi. Nemam snage više da gledam kako se mučimo sa nekakvom Estonijom i Kiprom...
5. šešir, here we come! :puke:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 22 dec 2017, 00:33

Ovi tkzv "kandidati" poput Terima i Seedorfa su tu samo bili na papiru, nije tu bilo ni 1% realnosti.

edin139
Kontakt:

Post Postao/la edin139 » 22 dec 2017, 07:21

Amar je bio gotova stvar od samog pocetka, uklapa se u svakom pogledu.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 22 dec 2017, 08:52

Vucevich je napisao/la:Ovi tkzv "kandidati" poput Terima i Seedorfa su tu samo bili na papiru, nije tu bilo ni 1% realnosti.
Ma ne mora znacit. Da imas ozbiljnog pregovaraca koji moze predstaviti jasnu viziju saveza i uz pomoc bonusa se moglo dovesti. Ne mozes ti od polupismenih ljudi ocekivat da pregovaraju sa tolikim zvijezdama, utom gore ako se pregovaralo sa njihovim agentima koji su skolovani za taj posao.
naprijed rejal

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 22 dec 2017, 10:13

http://www.s o u r c e.ba/clanak/Haris/455409/Selektora-nam-biraju-fudbalski-velikani-koji-su-igrali-za-Jedinstvo-Brodac-Famos-iz-Hrasnice-Bosnu-iz-Mionice-i-Slogu-iz-Doboja--Ovo-su-ljudi-koji-ce-birati-izmedju-Osima-i-Prosineckog

Bolje sam ih ja opisao, samo sto su smetljari sa sportsport.ba foruma obrisali taj moj komentar,gdje nisam nikoga vrijedjao,samo napisao malo bolje biografije ovih ljudi i njihove (ne)uspjehe sto se tice zivota :D

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 22 dec 2017, 11:17

Od pocetka je bilo Meho ili Amar, sada je Rober ili Amar, meni svejedno ko god od ova dva bice OK jer nema drugih.

Nikada nije ni bilo drugih, samo na papiru da se digne prasina, bas mi imamo milione za Sedorfa, Terima, i slicne. A neko bi im jos bonuse dao. :lol:
- Zeljeznicar -

Enigma
Kontakt:

Post Postao/la Enigma » 22 dec 2017, 11:40

Ovi u savezu namjerno otežu izbor selektora nebi li i Žuti odustao ostaje babin sin jedini kandidat ...bude li tako suočeni su sa bojkotom velikog broja navijača
MUSVDG

SanaBosna
Kontakt:

Post Postao/la SanaBosna » 22 dec 2017, 11:52

Elvedin Begić: Male su šanse da danas izaberemo selektora

Begić preuzima odgovornost

Predsjednik FS BiH Elvedin Begić i IO FS BiH pred odlukom svih odluka

Danas će u Sarajevu zasjedati Izvršni odbor Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

Najvažnija tačka u fokusu sportske javnosti je razmatranje rada Komisije za izbor novog selektora fudbalske reprezentacije BiH, te eventualno izbor novog kormilara Zmajeva.

Predsjednik FS BiH Elvedin Begić kaže kako preuzima odgovornost, ali i da su šanse da BiH danas dobije novog selektora – minimalne.

– Nikada nisam bježao od odgovornosti, pa neću ni sada. Komisija je imala svoj dio posla, a sada slijede dalji koraci. Naravno da će o izboru selektora odlučivati i predsjednik, kao i Izvršni odbor i generalni sekretar Saveza, a svako će raditi svoj dio posla. Postoji procedura koja se mora poštovati. Hoćemo li danas dobiti selektora? Male su šanse. Gotovo nikakve. – kaže Begić za ****.

Svaka cast, Skidam kapu buducnost nam je sjajna.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 22 dec 2017, 12:14

Mosa ganola Elvedine :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 22 dec 2017, 12:17

A sta sada koci izbor ? Amar ili Robert sta je problem ?

Nije valjda da ima jos kandidata pa treba obavljati razgovre, kakvi kandidati, sta oni petljaju ?
- Zeljeznicar -

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 22 dec 2017, 12:48

Zenzo je napisao/la:A sta sada koci izbor ? Amar ili Robert sta je problem ?

Nije valjda da ima jos kandidata pa treba obavljati razgovre, kakvi kandidati, sta oni petljaju ?
Amar zvanično otpao, no to nije bitno jer mu je babo obećao posao, sada se babo sklonio ali ostavio im sina u amanet.
Svi peru ruke, od ove smijurije.
:damn:

Vedrana
Kontakt:

Post Postao/la Vedrana » 22 dec 2017, 12:57

Esport je napisao/la:
Zenzo je napisao/la:A sta sada koci izbor ? Amar ili Robert sta je problem ?

Amar zvanično otpao, no to nije bitno jer mu je babo obećao posao, sada se babo sklonio ali ostavio im sina u amanet.
Svi peru ruke, od ove smijurije.
:damn:
Gdje piše da je Amar otpao?
? $ - ? " $!

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 22 dec 2017, 13:41

2 mjeseca odugovlače izbor selektora =60.000KM njima u dzep od plata
U januaru ce poslati trenera mladjih selekcija sa A timom
Sacekati koga izvucemo u grupi, ako nam slabe sanse budu onda mozemo Musemica i Amara zajedno na klupi nek dijele platu, da sarajevska raja bude mirna
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 22 dec 2017, 14:20

Ovaj Savez je veca skupina lopova nego onaj kojeg su srusili navijaci. Cime je to Begic kupio BHF pa se dijaspora ne oglasava?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 dec 2017, 14:33

Muka mi od njih. Da izaberu Senera Bajramovica sada bio bih ravnodusan jer su smorili, a uz to su svi i lopovi i neznalice u ovom odboru kantona i RSa koji bira selektora.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: FerdinandF, Google Adsense [Bot], Hafiz00, Maverick, Tracy3McGrady, Wolffire i 56 gostiju.