PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
E cuj trajni ban za forumasa godine 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Gdje je ba vrijeđao? Nigdje veze s vezom.Virtu4l je napisao/la:Nadam se da jeste obzirom da je vrijeđao Monologa i moderatore.sviunapad1010 je napisao/la:Jel ovo i Tobe ban trajni fasova onako nigdje veze s vezom?
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Vjerujem. Neopisivo je koliko takvi ljudi znače za grupu.marconato je napisao/la:Tu je i dalje. Navijac 300 %, on se najvise i cima oko svega...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Evo šanse za Čelik, ovi se raspadaju, nadam se da će im Azmir uzeti još par igrača i poslati ih na deponiju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Samo se ti nadaj, valja doci primiti u Tuzli. Dajte nam zeljanu u polufinalu da se igramo 

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Ko je za da tražimo da vrate Tobeta. Pravda za Yarabi Tobeta!!!
- MocMahale444
Treba stati pisati na jedno vrijeme pa neka pichkolog glumi facu nekom drugom, dobio sam ban bez razloga, medju prvim forumasima sam ovdje.sviunapad1010 je napisao/la:Ko je za da tražimo da vrate Tobeta. Pravda za Yarabi Tobeta!!!
Ko god s ove teme ode na neku drugu dobije ban. Nije fer sekunde, misli da moze kako hoce

Onom malom sto cuva babe (Babar) ni dan jedan ban a tip sve poceo. O muzici zna koliko i MC fuku.
you can pick your choices but not your consequence mr.brcici.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- MocMahale444
Ti si ona pickica sto je poletila ovdje da se hvali da sam ja banovan, jesu te tukli dok si bio mali, uzimali ti pare za uzinu i mesarske sefte rokali. Napacen si pizdulin mali.BoixosNois1899 je napisao/la:Čestitke Feldu, istinskom forumašu godine!![]()
![]()
Karma is a bitch! Uvijek bilo i biće. Pokušali Tobe i ekipa na silu da uzmu ovo i na kraju im se ipak osvetilo.
Nakon ovog bana Tobe definitivno ispada iz utrke. Čuj forumaš godine da bude lik koji je trajno banovan. Nigdje veze.
Dobrodosao nazad brate @MM444 

- MocMahale444

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Hvalio se?MocMahale444 je napisao/la:Ti si ona pickica sto je poletila ovdje da se hvali da sam ja banovan, jesu te tukli dok si bio mali, uzimali ti pare za uzinu i mesarske sefte rokali. Napacen si pizdulin mali.BoixosNois1899 je napisao/la:Čestitke Feldu, istinskom forumašu godine!![]()
![]()
Karma is a bitch! Uvijek bilo i biće. Pokušali Tobe i ekipa na silu da uzmu ovo i na kraju im se ipak osvetilo.
Nakon ovog bana Tobe definitivno ispada iz utrke. Čuj forumaš godine da bude lik koji je trajno banovan. Nigdje veze.
Samo sam vas ovdje upozorio da se onakvi ispadi više ne dešavaju. Umjesto da mi budete zahvalni, ti me ovdje sada vrijeđaš.BoixosNois1899 je napisao/la:Eno fasova vam Mahala ban... Neka vam to bude opomena.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ovo što administracija meni radi je čisti bezobrazluk i majorizacija, dali ste mi ban na mjesec dana u najzanimljivije doba na forumu, u znak protesta ću držati ovo gov-no na avataru sve dok ne primim ispriku i reparacije za nanesenu štetu
goveđigulašmajka
- MocMahale444
Molim te napusti svetu temu idi se ulizuj monologici.
Za bracu muflone s teme, nije bitno ako dobijemo ban ovdje jer smo 99% nas to zasluzili. Nego eto cim maknes s ove teme pravde nema.
Za bracu muflone s teme, nije bitno ako dobijemo ban ovdje jer smo 99% nas to zasluzili. Nego eto cim maknes s ove teme pravde nema.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Prvo me citiraš i kada ti ja odgovorim onda tražiš da napustim temu? Ok.MocMahale444 je napisao/la:Molim te napusti svetu temu idi se ulizuj monologici.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
Kakva ba pravda van svete teme. Delegati ne mogu sa nama nikako u dijalogu izaći kao pobjednici na bilo koju temu i primorani su pribjeći onome sto zovu pravda. To su oni kad ih marnes sto su trcali placuci i vikali mamicu ko mali kuknjava
Administracija simpatizira FK Slobodu i ovo je planski urađena čistka, nek vam je na sramotu
goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Nemoj neka te tu samo nemoj da bude za 10 minuta kuknjava kuknjava mamice mamice muha me guzio kuknjavaBoixosNois1899 je napisao/la:Prvo me citiraš i kada ti ja odgovorim onda tražiš da napustim temu? Ok.MocMahale444 je napisao/la:Molim te napusti svetu temu idi se ulizuj monologici.
Za bracu muflone s teme, nije bitno ako dobijemo ban ovdje jer smo 99% nas to zasluzili. Nego eto cim maknes s ove teme pravde nema.![]()
![]()
-
- Kontakt:
Nerast je napisao/la:Administracija simpatizira FK Slobodu i ovo je planski urađena čistka, nek vam je na sramotu

Znaci mene moji počistili i za banovice.
- MocMahale444
@BoixosNois1899 tako te dresiram, nisi vise potreban.
Posebno jer mrzimo druge klubove ako nisu iz Bh, taman to aj bojac bio drazi su od vas gusara.
fifalona je ci..fu..tsko ci..ganski klub, tako ako pazljivo procitas mozes da vidis napisano je "molim te napusti svetu temu"
Posebno jer mrzimo druge klubove ako nisu iz Bh, taman to aj bojac bio drazi su od vas gusara.
fifalona je ci..fu..tsko ci..ganski klub, tako ako pazljivo procitas mozes da vidis napisano je "molim te napusti svetu temu"
- DelijaSaSevera
- Kontakt:
Nama ce fk sarajevo biti filijala, tu cemo da saljemo nasu decu na kaljenje. Hoces li momce i nas da mrzis kada sklopimo parnerstvo, kad nam horde zla budu podgrupa delija sa severa.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.