Oh snapMonolog je napisao/la:Smiješ.Sveti je napisao/la:Radi cega ako smijem da pitamMonolog je napisao/la:Sam' da kažem kako je forumaš godine nagrađen trajnim banom. Znam, vratit će se čim napravi drugi nalog, ne bi mu bilo prvi put.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Oh snapMonolog je napisao/la:Smiješ.Sveti je napisao/la:Radi cega ako smijem da pitamMonolog je napisao/la:Sam' da kažem kako je forumaš godine nagrađen trajnim banom. Znam, vratit će se čim napravi drugi nalog, ne bi mu bilo prvi put.
Saurman je napisao/la:Hoće li se nagrada dodijeliti posthumno.
Monolog je napisao/la:Sam' da kažem kako je forumaš godine nagrađen trajnim banom. Znam, vratit će se čim napravi drugi nalog, ne bi mu bilo prvi put.
Pretjerao je sa kreativnošću.Sveti je napisao/la:Radi cega ako smijem da pitamMonolog je napisao/la:Sam' da kažem kako je forumaš godine nagrađen trajnim banom. Znam, vratit će se čim napravi drugi nalog, ne bi mu bilo prvi put.
Kompromis je napisao/la:koji nije ni zasluzio da se nadje ovdje
Imas pice u pubu od meneMonolog je napisao/la:Sam' da kažem kako je forumaš godine nagrađen trajnim banom. Znam, vratit će se čim napravi drugi nalog, ne bi mu bilo prvi put.
Po kojem pravilnikuSarmelino je napisao/la:Vidimo do veceras u pravilniku da li je tobe ili ne
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.