Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
i ja se pridruzujem cestitkama,budite mi zdravi,lijepi,pametni,kulturni i nemojte radit nista sto ja ne bi 

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
-
Neka nam svima bude Bajramingem
i nek se pokaže ko je šerif u Engleskoj

- sarajlija89
- Kontakt:
hAhaha..a sto se ismijah,pogotova zadnja recenica...Evo maloprije moja mala rodica sjedi sa mnom i prati ovo sto citam na netu i pita on za gerrarda:"Ko je ovaj ?" Rekoh: "ABd ti ces navijati za klub za koji on igra " Imam velike planove za nju sto se tice LFCa

e jesi luda

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
sigurna pobjeda liverpoola u nedjelju, 99%! akbgd.
Fernando José Torres Sanz El Niño |Liverpool FC
- the scouser
- Kontakt:
Jel' prenos na SK ili SK+
Nesto mi SK stopa,pusta 20 sec. i onda se samo zaledi
BSMO svima od srca
Nesto mi SK stopa,pusta 20 sec. i onda se samo zaledi

BSMO svima od srca

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- TheScouser
- Kontakt:
SK, bude li stekalo u nedjelju past ce mrtva glava.the scouser je napisao/la:Jel' prenos na SK ili SK+
Nesto mi SK stopa,pusta 20 sec. i onda se samo zaledi![]()
BSMO svima od srca

This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
- the scouser
- Kontakt:
Mater im retardiranu,ne znam sta da radim.Zar nije Chelsea na SK...zvacu ih sutra valjda ce servisirat do nedjeljeTheScouser je napisao/la:SK, bude li stekalo u nedjelju past ce mrtva glava.the scouser je napisao/la:Jel' prenos na SK ili SK+
Nesto mi SK stopa,pusta 20 sec. i onda se samo zaledi![]()
BSMO svima od srca![]()

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
ne brinite se za signal to je zbog nevremena. bar tako kod mene uvijek bude.
sto se tice utakmice ja ocekujem jako tesku i tvrdu utakmicu jer Birmingham je nama tradicionalno nezgodan protivnik i jako cesto smo se mucili sa njima posebno dok nas je rafa vodio, nadam se da ce Roy to promijeniti. Mislim da je vrijeme da Lane pocne utakmicu na sa klupe a da šansu dobiju Babel i Pacheco. nadam se da ce Konchesky i Meireles imati dobar debi.
YNWA
sto se tice utakmice ja ocekujem jako tesku i tvrdu utakmicu jer Birmingham je nama tradicionalno nezgodan protivnik i jako cesto smo se mucili sa njima posebno dok nas je rafa vodio, nadam se da ce Roy to promijeniti. Mislim da je vrijeme da Lane pocne utakmicu na sa klupe a da šansu dobiju Babel i Pacheco. nadam se da ce Konchesky i Meireles imati dobar debi.
YNWA
You are someone else I am still right here
Ja imam flat, tako da će radit atdhe.net i ustream.com 

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Roy Hodgson today declared himself satisfied with Liverpool's summer transfer dealings - and insisted new boys Raul Meireles and Paul Konchesky will prove to be quality additions to his squad.
Ja mu vjerujem.
: )
Ja mu vjerujem.

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Bajram Šerif Mubarek Olsun svim LFCovcima koji proslavljaju ovaj praznik,,, i da pobijedimo aBd 

BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN svima koji ga slave i da pobijedimo u nedjelju aBd
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
Gerrard sve najbolje o Gerardu
Liverpoolov kapetan Steven Gerrard smatra da je Aston Vila napravila odličan posao dovođenjem iskusnog 63-godišnjeg francuskog stručnjaka Gerarda Houlliera na poziciju menadžera...
Radi se o treneru koji je od 1998. do 2004. godine vodio Liverpool, te je uveo Stevena Gerrarda u prvu momčad. Nakon toga je Houllier dvije sezone bio trener francuskog Lyona, a posao u Aston Villi prihvatio je nakon što je uspio osigurati svoj odlazak s pozicije tehničkog direktora u Francuskom nogometnom savezu.
- I dalje imam jako dobar odnos sa Gerardom. On mi je pružio priliku za igranje nogometa na vrhunskoj razini, te sam od njega naučio jako, jako puno. Aston Villa je dovela odličnog trenera, čiji povratak u Premiership za mene nije iznenađenje. Znam koliko Gerard voli nogomet i koliko se želio vratiti u engleski nogomet – izjavio je Gerrard za Liverpoolovu klupsku stranicu.
- Imali smo sjajnu sezonu pod njegovim vodstvom 2001. godine (Liverpool je tada osvojio trostruku krunu, op.a.). Tada je on bio u stanju promijeniti mnoge stvari u klubu i u tome je jako dobar. On zna što želi i zna kako posložiti pobjedničku momčad. To je dokazao osvojivši pet trofeja s Liverpoolom – nastavio je kapetan ''redsa''.
Houllier je tijekom mandata na Anfieldu imao problema sa srcem. Gerrard tvrdi da je sada dobrog zdravlja...
- Sreo sam ga prije nekoliko dana na humanitarnoj utakmici koju je organizirao Jamie Carragher, izgledao je odlično, zdravo i svježe. Pitao sam ga tada ima li istine u pričama o njegovom odlasku u Aston Villu i da li je zainteresiran za taj posao, a on je odgovorio potvrdno. Doista ne vjerujem da će imati bilo kakve probleme sa zdravljem – zaključio je Gerrard.
Što se tiče tekme biće vrlo teško,St. Andrews je prošle sezone bio neosvojiva tvrđava i većina timova se tamo "okliznula" vrlo je moguće da bude remi ali nadam se pobjedi.
Liverpoolov kapetan Steven Gerrard smatra da je Aston Vila napravila odličan posao dovođenjem iskusnog 63-godišnjeg francuskog stručnjaka Gerarda Houlliera na poziciju menadžera...
Radi se o treneru koji je od 1998. do 2004. godine vodio Liverpool, te je uveo Stevena Gerrarda u prvu momčad. Nakon toga je Houllier dvije sezone bio trener francuskog Lyona, a posao u Aston Villi prihvatio je nakon što je uspio osigurati svoj odlazak s pozicije tehničkog direktora u Francuskom nogometnom savezu.
- I dalje imam jako dobar odnos sa Gerardom. On mi je pružio priliku za igranje nogometa na vrhunskoj razini, te sam od njega naučio jako, jako puno. Aston Villa je dovela odličnog trenera, čiji povratak u Premiership za mene nije iznenađenje. Znam koliko Gerard voli nogomet i koliko se želio vratiti u engleski nogomet – izjavio je Gerrard za Liverpoolovu klupsku stranicu.
- Imali smo sjajnu sezonu pod njegovim vodstvom 2001. godine (Liverpool je tada osvojio trostruku krunu, op.a.). Tada je on bio u stanju promijeniti mnoge stvari u klubu i u tome je jako dobar. On zna što želi i zna kako posložiti pobjedničku momčad. To je dokazao osvojivši pet trofeja s Liverpoolom – nastavio je kapetan ''redsa''.
Houllier je tijekom mandata na Anfieldu imao problema sa srcem. Gerrard tvrdi da je sada dobrog zdravlja...
- Sreo sam ga prije nekoliko dana na humanitarnoj utakmici koju je organizirao Jamie Carragher, izgledao je odlično, zdravo i svježe. Pitao sam ga tada ima li istine u pričama o njegovom odlasku u Aston Villu i da li je zainteresiran za taj posao, a on je odgovorio potvrdno. Doista ne vjerujem da će imati bilo kakve probleme sa zdravljem – zaključio je Gerrard.
Što se tiče tekme biće vrlo teško,St. Andrews je prošle sezone bio neosvojiva tvrđava i većina timova se tamo "okliznula" vrlo je moguće da bude remi ali nadam se pobjedi.
FK Pjetlovi
- VolimLiverpool
- Kontakt:
i meni je SK nestao,ali nema veze zasto postoji atdhe.net
sto se tice same utakmice pobjedicemo.... 

You'll never walk alone.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Zamora signs new deal
Striker Bobby Zamora has agreed a new four-year deal with Fulham that will keep him at Craven Cottage until 2014.
Eto, definitivno je otpisan i u zimskom prelaznom roku.
Striker Bobby Zamora has agreed a new four-year deal with Fulham that will keep him at Craven Cottage until 2014.
Eto mjesta za BenzemuOTNYS_YNWA je napisao/la:Zamora signs new deal

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Teško da će ga pusititi. U svakom slučaju to je veliki potencijal kojeg treba iskoristiti i mislim da je Mourinho prava osoba za to. 

E ja imam SK crknite blee
Salim se.
Eh, nadam se da ce sve bit u redu protiv Birmingham-a. Nesto mi je Reina nesiguran u zadnje vrijeme. Nismo valjda tol'ko nesretni da nam i on ono bas zakaze.
Al' proci ce ga. Sigurna sam.

Awww

Eh, nadam se da ce sve bit u redu protiv Birmingham-a. Nesto mi je Reina nesiguran u zadnje vrijeme. Nismo valjda tol'ko nesretni da nam i on ono bas zakaze.

Awww

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Od kad' si ti sklonila onu njegovu sliku sa avatara počeo je kiksati. Ima nešto u tome. 

Hahaha. Moze bit'OTNYS_YNWA je napisao/la:Od kad' si ti sklonila onu njegovu sliku sa avatara počeo je kiksati. Ima nešto u tome.

Ako kiksa Protiv Birmingham-a, vracam je.

Ako ni to ne pomogne, e sta cu mu ja. Nek' ide nekom hodzi da mu saljeva xD
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.