Al dobro, dvije sezone medju elitom a uz mala ulaganja mislim da moze parirati i ovom sampionu koji ponosno brani titulu.
Nema zime, nek se orijentira na svoj specijalitet teoloske rasprave i kvalitetno zalijepi koju tablicu.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja ne znam kad sam zadnji put bio saglasan sa Virtualom.kobe24 je napisao/la:Kakav @Virtual i kanta! Bez obzira sto se ponekad nismo slagali oko nekih stvari i sto realno nekad zna biti naporan (sto ciljano, sto nesvjesno), on ni u kom slucaju ne bi trebao doci u kontekst najgoreg forumasa protekle godine. Koliko je @Tobe daleko od one druge nagrade, @Virtu je jos dalji od ove.
Fale mi zeničani, ali nema ih otkako se raspadaju. Idealni scenario je nikad bliži, prvo jedni u cvajtu, naredne sezone drugi (oni što sa motorkama dolaze na utakmice), a kinezi... sa njima je najlakše.let3 je napisao/la:Časni Virto opet ujedinjuje pitare i tuzlakesamo on je to u stanju proizvesti.
Više nas potresa što to nije Besicvidisdamogu je napisao/la:Jel moguce da onaj tokmak @Kingjamesmvp nece biti kanta?
Vratice se Besic jos jaci iduce sezone, uz dobre pripreme i ako prodje bez povreda ne sumnjam u titulu. Je suis besicSarmelino je napisao/la:Više nas potresa što to nije Besicvidisdamogu je napisao/la:Jel moguce da onaj tokmak @Kingjamesmvp nece biti kanta?
Pusti se ti Zeničana,bliži ti je onaj Čelik iz Nikšića i fap mašina nego mi,.Virtu4l je napisao/la:
Fale mi zeničani, ali nema ih otkako se raspadaju. Idealni scenario je nikad bliži, prvo jedni u cvajtu, naredne sezone drugi (oni što sa motorkama dolaze na utakmice), a kinezi... sa njima je najlakše.
on ima taj X Faktor u sebiSuroviKemo je napisao/la:Pratim dugo forum, i brate ne moze se reci da je virtu4l materijal za kante
Ma koliko sam zakljucio troll je ali se takodje presalta u konciznog forumasa po potrebiPantelija je napisao/la:on ima taj X Faktor u sebiSuroviKemo je napisao/la:Pratim dugo forum, i brate ne moze se reci da je virtu4l materijal za kante
Hahahahahaha dobarPantelija je napisao/la:upravo to, i vazda je u pravu, a najvveca mana mu je sto je takav da kad mu ekipi ide, ne skida se s foruma, pije tabletee da ne spava, kad ih naguzi vitez nema ga ni za lijeka
Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 8 gostiju.