Pjevat? Glupaaane, glupaaanee..DelijaSaSevera je napisao/la:Viorit ce se severom na vasem stadionu, ne znam bas kako se zove jer ima vise naziva, zvezdina zastava i pjevat ce se zvezdine pesme.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pjevat? Glupaaane, glupaaanee..DelijaSaSevera je napisao/la:Viorit ce se severom na vasem stadionu, ne znam bas kako se zove jer ima vise naziva, zvezdina zastava i pjevat ce se zvezdine pesme.
Ma ima potencijala i mogla bi bit fina priča da je nekog drugog navuko da počne temu i da nije lupo gdje i takojoker90 je napisao/la:Ma kakav trol, za trolanje moraš biti kliker, ovo je obični glupan!
Priznaj da vam je uvek bila zelja biti bar 1 % onoga sto je Zvezda. Priznaj ljudima da je svaka vasa pesma bar tonalitetom identicna pesmama koje se pevaju na pravom severu a ne na pokusaju od severa. Dovest cemo mi i taj sever u red.skoroalen je napisao/la:Ma Tifa povuk'o lajnu. Lik se ofira a Virto sastavio s njim.Možda ovaj Mutevelija 'oće i Budućnost da vrati u njihovo vlasništvo i postavi im trans Delije Podgorica?
Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk
mi cemo pevati ponesi zastavu mladene, a delija tifa ce sa zvezdinom zastavom u rukama izaci na centar i na cistom srpskom otpevati nam neku vasuDelijaSaSevera je napisao/la:Viorit ce se severom na vasem stadionu, ne znam bas kako se zove jer ima vise naziva, zvezdina zastava i pjevat ce se zvezdine pesme.
Heeej Topčideree rano ljutaaaTobeYarabi je napisao/la:mi cemo pevati ponesi zastavu mladene, a delija tifa ce sa zvezdinom zastavom u rukama izaci na centar i na cistom srpskom otpevati nam neku vasuDelijaSaSevera je napisao/la:Viorit ce se severom na vasem stadionu, ne znam bas kako se zove jer ima vise naziva, zvezdina zastava i pjevat ce se zvezdine pesme.
ovaj je gori nego ja kad sam pokusao pisati cirilicugrbavicka je napisao/la:tobe, napokon si dobio konkurenciju na ovoj temi
Pevat cete pevati upamti. Setit ces me se jednog dana kad na dresu sarajevu osvane zvezda crvena.TobeYarabi je napisao/la:mi cemo pevati ponesi zastavu mladene, a delija tifa ce sa zvezdinom zastavom u rukama izaci na centar i na cistom srpskom otpevati nam neku vasuDelijaSaSevera je napisao/la:Viorit ce se severom na vasem stadionu, ne znam bas kako se zove jer ima vise naziva, zvezdina zastava i pjevat ce se zvezdine pesme.
Sjecas se KarlaTobeYarabi je napisao/la:ovaj je gori nego ja kad sam pokusao pisati cirilicugrbavicka je napisao/la:tobe, napokon si dobio konkurenciju na ovoj temi![]()
nisi, ne brini...nemas ti ovdje konkurencijeVirtu4l je napisao/la:Karikatura je napokon dobila konkurenciju.
ma trebamo pomoci jedni drugima ako to mozemo, a sve je ovo zajebancija..samo posteno pa ko koga zajebe..i bez nekih glupih uvreda naravnoPenaltiky je napisao/la:Ne htjedoh ga ja, dao mi je dobrih finansijskih savjeta... A namjestio se na volej samo tako.
U odnosu na vaš jug je duplo veći, ako računamo samo stolice.DelijaSaSevera je napisao/la:Brine me samo kapacitet vaseg severa. Nekako mi izgleda bas mali jer u poredjenju sa nasim severom, na vas sever nebi mogla stati nasa manja grupa
Vama nece trebati veca i bolja pomoc od nas. Vi ste nasi ucenici i mi cemo da vas naucimo da se huligan ne postaje sa 20 a prestaje sa 25 vec postaje sa 25 a ne prestaje nikada.TobeYarabi je napisao/la:ma trebamo pomoci jedni drugima ako to mozemo, a sve je ovo zajebancija..samo posteno pa ko koga zajebe..i bez nekih glupih uvreda naravnoPenaltiky je napisao/la:Ne htjedoh ga ja, dao mi je dobrih finansijskih savjeta... A namjestio se na volej samo tako.![]()
Ma skontao sam na startu, samo mu malo otezavam posaoTobeYarabi je napisao/la:isto, cevabdzinica zeljomarconato je napisao/la:Ma lik troluje...Shadows je napisao/la:Rodjaci ako smijem da primjetimmmmm, osim ruznog grba na avataru nisam siguran da navijac s tribine morala severine koriste pojam natecanje.....
Evo da mu postavimo trik pitanje:
Ono sto je za navijace Želje cevabzinica "Željo", to je za navijace Zvezde, pa i Partizana _________ ?![]()
![]()
![]()
O cemu pricas ti covece? Nas jug ima kapacitet koliko celi vas stadion, opet kazem ne znam kako se zove ko kad ga svako drugi naziva drugacije. Opredelite se vec jednom za naziv stadiona da i mi znamo kad dodjemo pa razvucemo transparent delije preko vaseg severa.skoroalen je napisao/la:U odnosu na vaš jug je duplo veći, ako računamo samo stolice.DelijaSaSevera je napisao/la:Brine me samo kapacitet vaseg severa. Nekako mi izgleda bas mali jer u poredjenju sa nasim severom, na vas sever nebi mogla stati nasa manja grupa
Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk
Pitam ga i ja za parking pise gluposti, a koji je objekat u pitanju da naletim sljedeci put. Svet kobaja mi je zakletva.marconato je napisao/la: Ma skontao sam na startu, samo mu malo otezavam posao![]()
Ne ide mu ovaj grb, opet se fura onaj stari. Pa onda izrazi itd...U Bg-u se najvise klopa pljeskavica, karadjordjeva itd. nikakva prsuta i sl..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.