I sad u drugom setu gubi 1-4.Johnyx95 je napisao/la:Damir izgubio prvi set u tie breaku protiv Socka.

Ne ide ga danas nikako.Idemo dalje,bilo kako.Dobio,izgubio.
Ipak poraz Dzumhura 0-2 u setovima.Drugi set 3-6
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
I sad u drugom setu gubi 1-4.Johnyx95 je napisao/la:Damir izgubio prvi set u tie breaku protiv Socka.
ma nema propo...osvoji Montreal i u singlu i u dublu da bi par dana kasnije počeo igrati novi turnir....al dobro ipak držimo fige da zbog svoje visine neče uspjeti....Pauk je napisao/la:Evo izgubio Dzumho protiv nekog amera koji je bio wildcard a Dzumho 5. nositelj.
Gdje su sad veliki teniski strucnjaci sa proslih stranica?
@pauk ti nisi normalan ali ni sekundePauk je napisao/la:Evo izgubio Dzumho protiv nekog amera koji je bio wildcard a Dzumho 5. nositelj.
necemo mi daleko sa takvim kao sto si ti PAUKharishp je napisao/la:@pauk ti nisi normalan ali ni sekundePauk je napisao/la:Evo izgubio Dzumho protiv nekog amera koji je bio wildcard a Dzumho 5. nositelj.
Gdje su sad veliki teniski strucnjaci sa proslih stranica?Cime se ti udaras,matere ti.
Poraz frajer docekao kao satisfakciju,kakvih nas sve ovdje nema.
Pauk je napisao/la:Evo izgubio Dzumho protiv nekog amera koji je bio wildcard a Dzumho 5. nositelj.
Toliko o tvom poznavanju tenisaPauk je napisao/la:Evo izgubio Dzumho protiv nekog amera koji je bio wildcard a Dzumho 5. nositelj.
.Ipak, odličan je rezultat napravio Damir, svaka čast!
Idemo dalje..
pobjedio je i u finalu, znaci Dzumhur je izgubio od osvajaca turniraretro je napisao/la:Jack Sock prosao u 1/2, toliko o tome da je los jer je nepostavljen igrac
Ja sam siguran da bi njeg Dzumhur dobio da nije 2 dana prije tog zavrsio jos jedan turnir. Uglavnom svaka cast njemu, a nek prica ko sta hoce.calcio je napisao/la:pobjedio je i u finalu, znaci Dzumhur je izgubio od osvajaca turniraretro je napisao/la:Jack Sock prosao u 1/2, toliko o tome da je los jer je nepostavljen igrac
Iskreno,nisam uopste vjerovao da mozemo i do jedne pobjede u Portugalu,a nasi momci su me pravo iznenadili i na kraju pruzili i vise nego jak otpor.Sa Amerom Delicem smo dobili mnogo a sledece godine biti cemo i favoriti za ulazak u prvu evroafricku zonu,plus imacemo z godinu iskusnijeg Dzumhura ,naravno ABD oporavljenog Delica koji ce ako sve bude u redu uci ponovo medju TOP 100 na listi.Takodje bicemo i domacini vjerovatno nekog od duela,sada samo treba cekati zrijeb za sledecu sezonu i cekati meceve.Jos jednom svaka cast momcima na dostojnom prezentovanju BH tenisa.Je li to sad Damir ima 2 od 2 u Davis Cupu.LejlaSA je napisao/la:Damir pobjedio Sousa (inace 225 igrac svijeta) sa 4-6, 6-4, 6-1 u poslednji mec Dejvis Kupa.
Bravo maleni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.