Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Citav Engleski podforum je uz senilnu francusku spodobu, navijaci svih jacih klubova u Engleskoj su svim srcem uz njegaanell je napisao/la:Koliko nas je još uz profu ?
Znaju ljudi šta valjajapa je napisao/la:Citav Engleski podforum je uz senilnu francusku spodobu, navijaci svih jacih klubova u Engleskoj su svim srcem uz njegaanell je napisao/la:Koliko nas je još uz profu ?
Ja avatara i qrcaanell je napisao/la:Opet će se zakuhati na temi![]()
Najbolji vezni igrač Arsenala zadnjih 10 godina.Jack je napisao/la:Ja avatara i qrcaanell je napisao/la:Opet će se zakuhati na temi![]()
Avataranell je napisao/la:Najbolji vezni igrač Arsenala zadnjih 10 godina.Jack je napisao/la:Ja avatara i qrcaanell je napisao/la:Opet će se zakuhati na temi![]()
De nam otvori temu Bristola da imamo gdje komentarisati ovaj veliki derbi.
anell je napisao/la:Koliko nas je još uz profu ?
Seaman je napisao/la:[quote="japa"
Forsiraj tu dvojicu crnaca to isto ste govorili za crnog Iniestu Zelalema koji je u drugoj holandskoj ligi uspio da skupi 9 nastupa ove godinedaleko ce se dogurati sa forsiranjem polovnih talenata.
Sjecam se kad su me cini mi se AGB i jos par njih ismijavali kad sam rekao da je Hadziahmetovic iz Zelje bolji od ove crne prevare iz Njemacke pa sam dosao da vas pitam dje vam je sad crni Iniesta? Hadziahmetovic u Konyasporu igra, nije liga petice ali svakako mnogo bolje nego klupa druge Holandske lige![]()
Veliki pozdrav za Seamana! Voajer out!
Ma smijesno akademija je na aparatima i sluzi kao imigracioni centar za smjestaj raznih afrikanaca, ja tu ne vidim nikoga ko bi mogao uskociti cak i u ovako losoj konkurenciji. Kao sto sam rekao prosle godine nema totalni raspad tek slijedi prosla sezona ej bila kamilica kakva ce biti ova a i ona slijedeca kad ostanemo bez dva najbolja igraca. Dok se ne otjera senilni starac i citav njegov tim kao i vlasnik Arsenalu nema hljeba, Liverpool i Totenhem su jaci od nas preskocili su nas kvalitetom a da ne pricamo o vodece tri ekipe, Arsenal je sesta ekipa lige mislim da cemo na tom mjestu i zavrsiti na kraju. Steta sto nisam bio aktivan pocetkom sezone govorim drugu Arsenal ove godine ide na min. 10 poraza evo polusezona je na 5 smo, u prosloj ocajnoj sezoni smo imali 7 ili 8 sad vec na pola imamo 5, samo jos jedan dokaz da ce ovo vjerovatno biti totalni fijasko od sezone.[/quote]japa je napisao/la:
Ramsey16 je napisao/la:Vidi ih ne znaju se ni citirati haha
japa je napisao/la:Ma ne mozemo mi vise dovesti igraca cak i da hocemo sad ce nas svi zaobilaziti ne samo zbog LP vec i zbog voajera i polovnjaka u timu, ko ce doci da igra sa likovima ala Xhaka, Koscielny, Mustafi, Iwobi?
Jesi vidio molim te Koscielnog i Mustafija protiv Uniteda?![]()
![]()
Koja smijurija stid me bilo u njihovo ime...
Alexis je vec "otisao" a siguran sam da ce i Ozil otici dobije li ponudu od neke bolje ekipe. Ja imam osjecaj da ce njega Murinjo zgrabiti jer je vidio da se dobro zajebo kad je doveo onu Armensku prevaru.