sviunapad1010 je napisao/la:MutevelijaPenaltiky je napisao/la:Ko li ke Delija

naljutio se zbog zajebancija sa praljkomPenaltiky je napisao/la:Sta nam je s Krmka? Kako dodjose hladni dani on nestade...
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
sviunapad1010 je napisao/la:MutevelijaPenaltiky je napisao/la:Ko li ke Delija
naljutio se zbog zajebancija sa praljkomPenaltiky je napisao/la:Sta nam je s Krmka? Kako dodjose hladni dani on nestade...
TrebaDelijaSaSevera je napisao/la:Jel treba da se predstavim ovde?Penaltiky je napisao/la:Ko li ke Delija
Penaltiky je napisao/la:TrebaDelijaSaSevera je napisao/la:Jel treba da se predstavim ovde?Penaltiky je napisao/la:Ko li ke Delija
Gejlija praviDelijaSaSevera je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:TrebaDelijaSaSevera je napisao/la: Jel treba da se predstavim ovde?
Nije ti trazio dupeta, Delija dzometni, al' hvala na darezljivosti. Omrsicemo se.DelijaSaSevera je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:TrebaDelijaSaSevera je napisao/la: Jel treba da se predstavim ovde?
Slep covek ne moze da vidi ali moze da oseti njihovu naklonjenost nama. Tako je kako je, ne bunimo se. Mi smo veliki klub i navikli smo da nas mali klubovi kopiraju pa tako i navijacke skupine.grbavicka je napisao/la:evo vam brace pitari...dosao coek da vidi svoju filijalu u sarajevu
Svaka cast. Dobro si me locirao covece. Ne poznajem tu ulicu ali opet mi je milo cuti da stanujem u njoj. RespectBitangaSaMejtasha je napisao/la:Delija iz ulice Behdzeta Mutevelica, to je inace ulica na Novom Beogradu![]()
Razmeneo...Navijacke skupineDelijaSaSevera je napisao/la:Ja sam ovde dosao prijateljski. Nemam zle namere, i ne zelim ulaziti u konflikte sa vama. Moj klub igra prijateljsku utakmicu sa sarajevom i aktivirao sam profil na ovom forumu da bi rezmeneo neke informacije sa navijacima sarajeva.
Jos je Bedzheta na GrbiTobeYarabi je napisao/la:Ovo je tifa
Prvo i osnovno;to nije njihov klub.DelijaSaSevera je napisao/la:Ja sam ovde dosao prijateljski. Nemam zle namere, i ne zelim ulaziti u konflikte sa vama. Moj klub igra prijateljsku utakmicu sa sarajevom i aktivirao sam profil na ovom forumu da bi rezmeneo neke informacije sa navijacima sarajeva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.