Arsenal - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Koga biste doveli u prelaznom roku?

Anketa je završila: 14 avg 2021, 23:26.

Nekoliko jeftinijih mladih igrača sa potencijalom (White, Lakonga)
3
16%
Nekog sa rasprodaje u Cityju (Jesus, Mahrez, Sterling, B.Silva)
11
58%
Napokon Zahu iako nam ne treba!
2
11%
Locatellija
3
16%

Ukupno glasova: 19

anell
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la anell » 20 dec 2017, 18:53

Opet će se zakuhati na temi :njanjanja: :njanjanja:
Pld W D L
38 26 12 0

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 20 dec 2017, 19:35

:eh: aa23 najnoviji pristalica pajine i seamenove filozofije, jos ako i oni pocnu pisat 'al jbg to je wenger' :tokralju:

mozda seamenova verzija bude al jbg to je voajerova prcija

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 20 dec 2017, 19:57

Koji je ovo po redu puč u pokušaju od strane ove dvojice neznalica?

In Wenger we trust!
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 20 dec 2017, 20:00

Koliko nas je još uz profu ?
Pld W D L
38 26 12 0

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 20 dec 2017, 20:07

anell je napisao/la:Koliko nas je još uz profu ?
Citav Engleski podforum je uz senilnu francusku spodobu, navijaci svih jacih klubova u Engleskoj su svim srcem uz njega :rol:

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 20 dec 2017, 20:10

japa je napisao/la:
Citav Engleski podforum je uz senilnu francusku spodobu, navijaci svih jacih klubova u Engleskoj su svim srcem uz njega :rol:
Znaju ljudi šta valja :kafa:
Pld W D L
38 26 12 0

Jack
Kontakt:

Post Postao/la Jack » 20 dec 2017, 20:31

anell je napisao/la:Opet će se zakuhati na temi :njanjanja: :njanjanja:
Ja avatara i qrca
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 20 dec 2017, 20:39

Jack je napisao/la:
Ja avatara i qrca
Najbolji vezni igrač Arsenala zadnjih 10 godina.

De nam otvori temu Bristola da imamo gdje komentarisati ovaj veliki derbi.
Pld W D L
38 26 12 0

Ramsey16
Kontakt:

Post Postao/la Ramsey16 » 20 dec 2017, 20:44

anell je napisao/la:
Jack je napisao/la:
Ja avatara i qrca
Najbolji vezni igrač Arsenala zadnjih 10 godina.

De nam otvori temu Bristola da imamo gdje komentarisati ovaj veliki derbi.

Odemo na temu Milana Djurica i komentarisemo :mrgreen:

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 20 dec 2017, 20:46

[quote="japa"
Forsiraj tu dvojicu crnaca to isto ste govorili za crnog Iniestu Zelalema koji je u drugoj holandskoj ligi uspio da skupi 9 nastupa ove godine :rol: daleko ce se dogurati sa forsiranjem polovnih talenata.

Sjecam se kad su me cini mi se AGB i jos par njih ismijavali kad sam rekao da je Hadziahmetovic iz Zelje bolji od ove crne prevare iz Njemacke pa sam dosao da vas pitam dje vam je sad crni Iniesta? Hadziahmetovic u Konyasporu igra, nije liga petice ali svakako mnogo bolje nego klupa druge Holandske lige :lol: :lol:

Veliki pozdrav za Seamana! Voajer out![/quote]

Dobro došao nazad legendo :salut: voajer out i trpaj vojaerovu prćiju do čuba :urnebes: da pišamo po voajeroljupcima :rol:

ma nema trenutno jednog poštenog talenta u akademiji,2-3 šta su kolko tolko valjala su otišli iz kluba :rol: a najjače šta se drka na crnog brčića nilesa koji praktično još nije imao jednog poštenog igrača protiv sebe na boku,a da ne govorim o wc igraču :rol: neznam jel istina za ovog Sanllehia šta su ga doveli iz uefalone kao nekog direktora,da tek počinje sa radom u veljači :rol: :rol:

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 20 dec 2017, 20:48

U manjini ste kmetovi!
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Harika
Kontakt:

Post Postao/la Harika » 20 dec 2017, 20:49

:kafa: :kafa: :kafa:
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 20 dec 2017, 20:58

Ma Alexis je zavrsena prica, Ozil mozda I ostane. Mene najvise nervira odbrana I sredina terena. Ne moze se ekipa graditi na krhkoj odbrani I Xhaka I Coquelin I Ramsey, jednostavno ljudi nekad ne znaju, a kad jednu dobro odigraju, nema kontinuiteta.
Desna strana, Bellerin los, Walcott svi zelimo da vise ide osim Wengera koji ga cuva. Neozbiljni su, ne mozes reci ciljas na trofeje a igracki kadar je bukvalno nesto jace od prosjeka. I Cech me zna iznenaditi nekad sa losim partijama. Ne znam, treba 250 miliona na danasnjem trzistu da napravis dobar tim sad. Sve osim toga je produzivanje agonije iz godine u godinu.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 20 dec 2017, 22:46

Seaman je napisao/la:[quote="japa"
Forsiraj tu dvojicu crnaca to isto ste govorili za crnog Iniestu Zelalema koji je u drugoj holandskoj ligi uspio da skupi 9 nastupa ove godine :rol: daleko ce se dogurati sa forsiranjem polovnih talenata.

Sjecam se kad su me cini mi se AGB i jos par njih ismijavali kad sam rekao da je Hadziahmetovic iz Zelje bolji od ove crne prevare iz Njemacke pa sam dosao da vas pitam dje vam je sad crni Iniesta? Hadziahmetovic u Konyasporu igra, nije liga petice ali svakako mnogo bolje nego klupa druge Holandske lige :lol: :lol:

Veliki pozdrav za Seamana! Voajer out!

Dobro došao nazad legendo :salut: voajer out i trpaj vojaerovu prćiju do čuba :urnebes: da pišamo po voajeroljupcima :rol:

ma nema trenutno jednog poštenog talenta u akademiji,2-3 šta su kolko tolko valjala su otišli iz kluba :rol: a najjače šta se drka na crnog brčića nilesa koji praktično još nije imao jednog poštenog igrača protiv sebe na boku,a da ne govorim o wc igraču :rol: neznam jel istina za ovog Sanllehia šta su ga doveli iz uefalone kao nekog direktora,da tek počinje sa radom u veljači :rol: :rol:[/quote]

Ma smijesno akademija je na aparatima i sluzi kao imigracioni centar za smjestaj raznih afrikanaca, ja tu ne vidim nikoga ko bi mogao uskociti cak i u ovako losoj konkurenciji. Kao sto sam rekao prosle godine nema totalni raspad tek slijedi prosla sezona ej bila kamilica kakva ce biti ova a i ona slijedeca kad ostanemo bez dva najbolja igraca. Dok se ne otjera senilni starac i citav njegov tim kao i vlasnik Arsenalu nema hljeba, Liverpool i Totenhem su jaci od nas preskocili su nas kvalitetom a da ne pricamo o vodece tri ekipe, Arsenal je sesta ekipa lige mislim da cemo na tom mjestu i zavrsiti na kraju. Steta sto nisam bio aktivan pocetkom sezone govorim drugu Arsenal ove godine ide na min. 10 poraza evo polusezona je na 5 smo, u prosloj ocajnoj sezoni smo imali 7 ili 8 sad vec na pola imamo 5, samo jos jedan dokaz da ce ovo vjerovatno biti totalni fijasko od sezone.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 20 dec 2017, 23:10

japa je napisao/la:
Ma smijesno akademija je na aparatima i sluzi kao imigracioni centar za smjestaj raznih afrikanaca, ja tu ne vidim nikoga ko bi mogao uskociti cak i u ovako losoj konkurenciji. Kao sto sam rekao prosle godine nema totalni raspad tek slijedi prosla sezona ej bila kamilica kakva ce biti ova a i ona slijedeca kad ostanemo bez dva najbolja igraca. Dok se ne otjera senilni starac i citav njegov tim kao i vlasnik Arsenalu nema hljeba, Liverpool i Totenhem su jaci od nas preskocili su nas kvalitetom a da ne pricamo o vodece tri ekipe, Arsenal je sesta ekipa lige mislim da cemo na tom mjestu i zavrsiti na kraju. Steta sto nisam bio aktivan pocetkom sezone govorim drugu Arsenal ove godine ide na min. 10 poraza evo polusezona je na 5 smo, u prosloj ocajnoj sezoni smo imali 7 ili 8 sad vec na pola imamo 5, samo jos jedan dokaz da ce ovo vjerovatno biti totalni fijasko od sezone.[/quote]

Ma bit će preko 10 poraza sigurno,jedina šansa da se dokopamo lige prvaka je ova europska liga,ali tamo nas bi mogao rastaviti atletico kao male majmune iako nisu na razini prošlih sezoni,ali za voajerovu prćiju je to nepremostiva prepreka,pogotovo ako ovima isto nebude išlo u ligi ganjat će mjesto u cl preko europske lige.čak i da okać ostane,a alexis otiđe nama treba bar 5,6 vrhunskih igrača za prvih 11,a i još nekoliko njih za klupu,samo neznam koja će budala htjeti doći u sprdačinu pod vojaerom,2 vrhunska krila,dmf,cmf i bar jedan pošteni stoper,to sve pod uvjetom da okać ostane :kafa: a neće dovest pola toga

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 20 dec 2017, 23:42

paja došao nakon što su se ovi glasovi za kantu sabrali

da je došao malo prije za 1 dan bi popišao konkurenciju :mrgreen:

Ramsey16
Kontakt:

Post Postao/la Ramsey16 » 21 dec 2017, 00:08

Vidi ih ne znaju se ni citirati haha

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 21 dec 2017, 00:12

Ma ne mozemo mi vise dovesti igraca cak i da hocemo sad ce nas svi zaobilaziti ne samo zbog LP vec i zbog voajera i polovnjaka u timu, ko ce doci da igra sa likovima ala Xhaka, Koscielny, Mustafi, Iwobi?

Jesi vidio molim te Koscielnog i Mustafija protiv Uniteda? :lol: :lol: :lol: Koja smijurija stid me bilo u njihovo ime...

Alexis je vec "otisao" a siguran sam da ce i Ozil otici dobije li ponudu od neke bolje ekipe. Ja imam osjecaj da ce njega Murinjo zgrabiti jer je vidio da se dobro zajebo kad je doveo onu Armensku prevaru.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 21 dec 2017, 00:45

Ramsey16 je napisao/la:Vidi ih ne znaju se ni citirati haha

spoji se na kisik ako nisi već u međuvremenu :kafa:

japa je napisao/la:Ma ne mozemo mi vise dovesti igraca cak i da hocemo sad ce nas svi zaobilaziti ne samo zbog LP vec i zbog voajera i polovnjaka u timu, ko ce doci da igra sa likovima ala Xhaka, Koscielny, Mustafi, Iwobi?

Jesi vidio molim te Koscielnog i Mustafija protiv Uniteda? :lol: :lol: :lol: Koja smijurija stid me bilo u njihovo ime...

Alexis je vec "otisao" a siguran sam da ce i Ozil otici dobije li ponudu od neke bolje ekipe. Ja imam osjecaj da ce njega Murinjo zgrabiti jer je vidio da se dobro zajebo kad je doveo onu Armensku prevaru.

to su bile doktorske izvedbe dva mentalna patuljka :rol: pekar odmah izašao od srama van,a wc kepec odigrao fini pas za united :rol: i opet isti pas odigra protiv west hama,kad je chicharito zdrmo prečku :rol: alexisa se usro voajer prodati od straha od navijača,a zapravo si je pucao u glavu jer dobio **** od alexisa na terenu plus usrao fine pare koje su se mogle dobiti,sad ako će ga prodavati dobit će max 25-30 milki :rol: ali je i tražio klaunskog titana sterlinga u razmjenu :rol: :rol:

Arsènic™‏
@MrArsenicTM
5h5 hours ago
More
Reports in Spain linking us with a move for Dani Ceballos. They say the player has asked to leave & has held talks with #AFC and #LFC

According to the Times journalist Paul Joyce , Arsenal are seriously weighing up a bid for Van Dijk.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 21 dec 2017, 00:53

Slusam ja cesto onaj podcast na srpskom Sportklubu za Koscielnog su rekli da je ove sezone najgori stoper Premier lige :rol: eee kad smo mi to ovdje govorili :mrgreen:

Ma vidio sam to protiv WH debil sezonama onakvim pasovima nas unistava, takodjer na ovom podcastu su izvukli neku statistiku u zadnje dvije tri sezone Arsenal je vecinu golova primio nakon pogresnog pasa na svojoj polovici :rol: :rol: pa vecina njih otpada na ovog laznog WC stopera. Ma Alexisa je zadrzao da bi smirio navijace, klasicna kupovina vremena sad ce ga prodati za sicu ili ce otici djaba. Ali sreca u nesreci je sto nismo doveli Lemara kojeg smo trebali platiti 100 miliona a ove polusezone zabio jedan gol :urnebes:

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.