Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Klinika Dr Nedo Zecpasica je napisao/la:Treba im yebat mater za ovu “prijateljsku” sa cetnicima. Yebo im partizan i zvezda sve raspalo! Tesko naci protivnike u Antaliji, sta li.
skoroalen je napisao/la:De ba, kakve to veze ima. Ako nikad nismo povukli igrače s terena radi parola i skandiranja navijača iz naše lige, ne treba ni sad pretjerivat. Zvezda je najveći klub iz liga bivše Juge, meni je čast što igramo s njima. Tribine su druga stvar, u Srbiji su navijačke grupe uvijek bile produžena ruka politike i mafije, po meni klub CZV s tim nema ništa.pasica je napisao/la:Treba im yebat mater za ovu “prijateljsku” sa cetnicima. Yebo im partizan i zvezda sve raspalo! Tesko naci protivnike u Antaliji, sta li.
Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk
Plus koldzina milostinja u par zadnjih godina od reflektora do stadiona preko milion dab9ga im zadnje bilozagorski je napisao/la:Evo upravo gledam budzet grada Sarajeva za 2018. Konama 200k,a nama 30 k i jos i jednima i drugima po 20k za omladinske pogone. Hem je mala cifra,hem je nepravedna raspodjela.zagor1987 je napisao/la:Kako imamo dobre politicare to je cudo,koliko Tuzla odviji za sport pa opet kukaju a koliko nas grad to je sprdnja,ovi nasi dok se namire ostane jedno veliko nista
Od ljubavi veća, austrijska liga treća. Jel tako ide ?skoroalen je napisao/la:Ma glupo je na osnovu nicka sudit nešta. Ja nosim nick igrača koji nas je odbio radi treće austrijske lige, pa jbg.
Ja ja, to je to.ajdohordas je napisao/la:Od ljubavi veća, austrijska liga treća. Jel tako ide ?skoroalen je napisao/la:Ma glupo je na osnovu nicka sudit nešta. Ja nosim nick igrača koji nas je odbio radi treće austrijske lige, pa jbg.
Problem je @SiouxLukavac jer sere po klubu, a nije bio problem @pitarBordo, @joker i ostali koji su ovo isto radili.belosevic28 je napisao/la:nije zonFa nik, ybo vas nik, nego nmgu da shvatim da neko ko se izjasnjava kao navijac sarajeva moze toliko srati po klubu. I ono hinjski kao pita, koga mozemo prodati...eto svi nasi imaju ponude pa cemo prodavati ili necemo, hinjski samo...
Al' do nas je mi smo birali moderatora
Jos mu pustise da napravi drugi nik, valjda da moze bolje kenjati po klubu
belosevic28 je napisao/la: Do nekih boljih vremena (citaj moderatora) allahimanet !!!
Ma neka te, Beli.belosevic28 je napisao/la:Bi Bgm Veliki sefe (Hilmo) ali me ohrabri par normalnih likova koji nisu niciji poltroni i cinkarosi pa ostadoh s rajom. Evo halali ali tu sam i dalje !
Problem je @SiouxLukavac jer sere po klubu, a nije bio problem @pitarBordo, @joker i ostali koji su ovo isto radili.hilmo je napisao/la:belosevic28 je napisao/la:nije zonFa nik, ybo vas nik, nego nmgu da shvatim da neko ko se izjasnjava kao navijac sarajeva moze toliko srati po klubu. I ono hinjski kao pita, koga mozemo prodati...eto svi nasi imaju ponude pa cemo prodavati ili necemo, hinjski samo...
Al' do nas je mi smo birali moderatora
Jos mu pustise da napravi drugi nik, valjda da moze bolje kenjati po klubu
Trenutno korisnika/ca: bvsic, DzemoSmjecanin, GradKamena2, mire971 i 38 gostiju.