Mislio sam na ove ostale sto pisu o vukojebinama, do mene je.Osttribine je napisao/la:Hajde ponovo se vrati na moj post i procitaj sa razumijevanjem, ili ti treba slovo po slovo citati, gdje sam napisao i prozivao vas koji niste iz Sarajeva, problem je sto mu je nick pod kojim pise na pdf-u FK Sarajevo, nick navijacke grupe kluba iz druge ili koje vec lige, dakle NICK (a nije CarterYNWA je napisao/la:Momak navija za svoj lokalni klub i za Sarajevo, u cemu je tu problem ?Osttribine je napisao/la: Kad sam ja na ovo skretao paznju, nemam problem da neko iz drugog kantona navija za FK Sarajevo naravno, ali mi nije logicno da sa nickom jedne navijacke skupine kluba iz duge lige pise po nasem pdf, ali kod ovog naseg hilmage sve moze
Nije ni prvi ni zadnji, ali to je nesto sasvim normalno kad si veliki klub.
I umjesto da to bude nesto pozitivno i normalno, ovdje prozivate nas koji nismo iz Sarajeva.) navijacke grupe je problem, hocu li opet ovo morati ti nacrtati ili kako vec.
Sarajevo je najveci klub u drzavi i ima hiljade navijaca sirom BiH, koji navijaju i za lokalne klubove. I to je nesto sasvim normalno.