FORUMAŠ GODINE - 2017 - TobeYarabi

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Najbolji forumaš za ovu godinu je?

Anketa je završila: 21 dec 2017, 18:20.

Feldmarschall
107
33%
Donnie Darko
15
5%
Marsal
14
4%
TobeYarabi
137
42%
Monolog
7
2%
skoroalen
3
1%
Sarmelino
17
5%
miki_92
6
2%
MortemHz
15
5%
Clutch
5
2%

Ukupno glasova: 326

Kaunas
Kontakt:

Re: FORUMAŠ GODINE - 2017 - ANKETA

Post Postao/la Kaunas » 20 dec 2017, 17:44

sviunapad1010 je napisao/la:Koliko ja vidim anketa treba zavrsiti sutra u 18:20.
19:20. Tako kod mene pise.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 20 dec 2017, 17:47

Svaki put, ali baš svaki put kada uđem u ovu temu i pogledam anketu kontam da se bira kanta godine :urnebes: :tokralju:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 20 dec 2017, 20:32

Na osnovu ovoga možeš i skontati što smo qrac od zemlje

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 20 dec 2017, 21:19

Hvala bogu i ovaj cirkus da konacno zavrsi

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 20 dec 2017, 21:19

AA23 je napisao/la:Na osnovu ovoga možeš i skontati što smo qrac od zemlje
Na osnovu čega? Tobe je institucija za ovog vaseg dosadnog. :kafa:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

SuroviKemo
Kontakt:

Post Postao/la SuroviKemo » 20 dec 2017, 22:16

muhamedhulk je napisao/la:jel to se mora biti ozbiljan da budes forumas godine? pa ima par likova ozbiljnih koji pricaju gluposti :D
kad je pitanje oko ovih kandidata, ja za felda nigdje nisam cuo osim kod Bayerna malo..jer ne citam ostale teme. mislim da je to logicno da svi ne citaju sve teme.
da nisam za tobe glasao bih za skoru :D opet ponavljam logicno jer pisemo na istim temama. pozdrav :D
Ne moras bit ozbiljan, ali ne moras bit ni materijal za kante. Ovim ovcama bih porucio da se vrate na maticnu temu povracotine na domacoj ligi i tamo nastave raspravu o fejk profilima
Ekspreso marka

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 20 dec 2017, 22:58

AA23 je napisao/la:Na osnovu ovoga možeš i skontati što smo qrac od zemlje
✘ TobeYarabi ♛ The best forumas of the year
✘ Roger Federer - The Greatest Of All Time - #19 and still counting
✘ Australian Open ✘ ✘♛♛♛♛
✘ Roland Garros ✘ ♛
✘ Wimbledon ✘ ♛♛♛♛♛♛♛♛
✘ US Open ✘ ♛♛♛♛♛
✘ Arsenal ✘
✘ maestroÖzil ✘

:bih: :bih: :bih:

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 20 dec 2017, 23:13

meni je ovaj tobe otjelotvorenje predratnog sarajeva koje je sigurno bilo najpopularniji grad u bivsoj yu...mozda i jedini na forumu....bilo je vecih gradova,uspjesnijih,bogatijih... al takvog duha,vica,kreacije,ovjekovjecenog u muzici,filmu,nadrealistima..nigdje nije bilo,ni blizu!..nije to samo sarajevski TM bio..vec skoro citave BH....moze Vrgorac sto puta biti u EU,a Ljubuski u "zaostaloj BH",al realnost je da vrgorcanin moze ljubusaku samo po cevape ic....lupam,varazdin moze biti sto puta "mitel evropa",ali u svakom drustvu i na moru i u jna,bio je debelo inferioran kad sjedne sa mostarcem npr....iako danas nemam vise dodira ni sa jednima ni sa drugima,skoro sam siguran da je i danas tako....sarajevski duh je cak bio i korak vise!....sad je to sve otislo u phizdu m aterinu,ali ovaj tobe me podsjeti svakodnevnim kreacijama,da sarajevski duh jos nije umro,zato mi je drag i glasam za njega iako ga je jesenas malo lopta ponijela...a ovi sto se dive bayernu,realu i mancesteru,nisu cak ni ovi iz moje price "vrgorcani i varazdinci",vec oni outsideri,bubatori, kojima su klepke udarane, i koji nisu igrali za razred ni u jednom sportu....tako ih ja figurativno vidim i spreman sam da podnesem svaku vrstu uvrede zbig ovog stava :D
Zadnja izmjena: Schlager, dana/u 20 dec 2017, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 20 dec 2017, 23:14

Schlager je napisao/la:meni je ovaj tobe otjelotvorenje predratnog sarajeva koje je sigurno bilo najpopularniji grad u bivsoj yu...mozda i jedini na forumu....bilo je vecih gradova,uspjesnijih,bogatijih... al takvog duha,vica,kreacije,ovjekovjecenog u muzici,filmu,nadrealistima..nigdje nije bilo,ni blizu!..nije to samo sarajevski TM bio...moze Vrgorac sto puta biti u EU,a Ljubuski u "zaostaloj BH",al realnost je da vrgorcanin moze ljubusaku samo po cevape ic....lupam,varazdin moze biti sto puta "mitel evropa",ali u svakom drustvu i na moru i u jna,bio je debelo inferioran kad sjedne sa mostarcem npr....a sarajevski duh he cak bio i korak vise!....sad je to sve otislo u phizdu m aterinu,ali ovaj tobe me podsjeti svakodnevnim kreacijama,da sarajevski duh jos nije umro,zato mi je drag i glasam za njega iako ga je jesenas malo lopta ponijela...a ovi sto se dive bayernu,realu i mancesteru,nisu cak ni ovi iz moje price "vrgorcani i varazdinci",vec oni outsideri,bubatori, kojima su klepke udarane, i koji nisu igrali za razred ni u jednom sportu....tako ih ja figurativno vidim i spreman sam da podnesem svaku vrstu uvrede zbig ovog stava :D
Slazem se se prvim dijelom tvog potpisa, sve do drugog zareza :mrgreen: :mrgreen:

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 20 dec 2017, 23:15

Schlager je napisao/la:meni je ovaj tobe otjelotvorenje predratnog sarajeva koje je sigurno bilo najpopularniji grad u bivsoj yu...mozda i jedini na forumu....bilo je vecih gradova,uspjesnijih,bogatijih... al takvog duha,vica,kreacije,ovjekovjecenog u muzici,filmu,nadrealistima..nigdje nije bilo,ni blizu!..nije to samo sarajevski TM bio..vec skoro citave BH....moze Vrgorac sto puta biti u EU,a Ljubuski u "zaostaloj BH",al realnost je da vrgorcanin moze ljubusaku samo po cevape ic....lupam,varazdin moze biti sto puta "mitel evropa",ali u svakom drustvu i na moru i u jna,bio je debelo inferioran kad sjedne sa mostarcem npr....a sarajevski duh he cak bio i korak vise!....sad je to sve otislo u phizdu m aterinu,ali ovaj tobe me podsjeti svakodnevnim kreacijama,da sarajevski duh jos nije umro,zato mi je drag i glasam za njega iako ga je jesenas malo lopta ponijela...a ovi sto se dive bayernu,realu i mancesteru,nisu cak ni ovi iz moje price "vrgorcani i varazdinci",vec oni outsideri,bubatori, kojima su klepke udarane, i koji nisu igrali za razred ni u jednom sportu....tako ih ja figurativno vidim i spreman sam da podnesem svaku vrstu uvrede zbig ovog stava :D
Nakon uvodnih riječi neko bi mogao biti yeban..
:kafa:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 20 dec 2017, 23:16

Schlager je napisao/la:
Hoces reci da je za Tobija jedna titula ponizenje, te da sljedece godine, akoBogda, razbija ovo sa vecom razlikom???

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 21 dec 2017, 01:03

Ako nastavi Tobe kao i do sad malo je jedna titula. :kafa:

Za razliku od ovih eu likova mi svi glasamo i na anketi za kantu godine. Toliko o njihovoj fer igri.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 21 dec 2017, 01:15

Schlager je napisao/la:meni je ovaj tobe otjelotvorenje predratnog sarajeva koje je sigurno bilo najpopularniji grad u bivsoj yu...mozda i jedini na forumu....bilo je vecih gradova,uspjesnijih,bogatijih... al takvog duha,vica,kreacije,ovjekovjecenog u muzici,filmu,nadrealistima..nigdje nije bilo,ni blizu!..nije to samo sarajevski TM bio..vec skoro citave BH....moze Vrgorac sto puta biti u EU,a Ljubuski u "zaostaloj BH",al realnost je da vrgorcanin moze ljubusaku samo po cevape ic....lupam,varazdin moze biti sto puta "mitel evropa",ali u svakom drustvu i na moru i u jna,bio je debelo inferioran kad sjedne sa mostarcem npr....iako danas nemam vise dodira ni sa jednima ni sa drugima,skoro sam siguran da je i danas tako....sarajevski duh je cak bio i korak vise!....sad je to sve otislo u phizdu m aterinu,ali ovaj tobe me podsjeti svakodnevnim kreacijama,da sarajevski duh jos nije umro,zato mi je drag i glasam za njega iako ga je jesenas malo lopta ponijela...a ovi sto se dive bayernu,realu i mancesteru,nisu cak ni ovi iz moje price "vrgorcani i varazdinci",vec oni outsideri,bubatori, kojima su klepke udarane, i koji nisu igrali za razred ni u jednom sportu....tako ih ja figurativno vidim i spreman sam da podnesem svaku vrstu uvrede zbig ovog stava :D
natjerao si me da pretrazim svoje postove zbog ovog ''jesenas ga lopta prenijela'' :mrgreen: pogledaj pp :salut:

SuroviKemo
Kontakt:

Post Postao/la SuroviKemo » 21 dec 2017, 09:14

Koji poltron moras bit da u forumskom izboru ukljucis drzavu da opravdas svoje trollovanje. Tobe je troll i svi koji si glasali za njeg su tu da bi istrollovali ostatak foruma. Mislim pogledaj njegove postove, covjek ocigledno ima koji kromoson viska.

U ovo za navijanje za ino klubove necu ni komentarisat. Samo se vi drzite prepucavanja i niste nizasta drugo ljubi vas majka
Ekspreso marka

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 21 dec 2017, 09:19

Kawhi je napisao/la: Ja sam bio za @Jacka od pocetka. On je javio da njegovi glasaci podrze Felda sto sam i uradio.
Pustite se te lafine. Mi da smo se ovako spremali Tobe bi imao preko 50% glasova kao od šale.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 dec 2017, 10:19

Sam' da kažem kako je forumaš godine nagrađen trajnim banom. Znam, vratit će se čim napravi drugi nalog, ne bi mu bilo prvi put.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 21 dec 2017, 10:23

Monolog je napisao/la:Sam' da kažem kako je forumaš godine nagrađen trajnim banom. Znam, vratit će se čim napravi drugi nalog, ne bi mu bilo prvi put.
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

SuroviKemo
Kontakt:

Post Postao/la SuroviKemo » 21 dec 2017, 10:31

Ocekivano. Rekoh ja materijal za kante :rol:
Ekspreso marka

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 21 dec 2017, 10:33

Monolog je napisao/la:Sam' da kažem kako je forumaš godine nagrađen trajnim banom. Znam, vratit će se čim napravi drugi nalog, ne bi mu bilo prvi put.
Radi cega ako smijem da pitam :lol:
naprijed rejal

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 dec 2017, 10:40

Sveti je napisao/la:
Radi cega ako smijem da pitam :lol:
Smiješ. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.