FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

haris004
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la haris004 » 20 dec 2017, 15:06

Ofosu je proteklu polusezonu igrao u hrvatskoj Istri 1961, a nakon podrobnije analize konstantovano je da ovaj 26-godišnjak nije kalibar igrača kakvog želi trener Husref Musemić. Zanimljivo :hmmmmm:
Mene bi najviše obradovalo da mi kakvog defanzivca zaganjamo. Odlaskom smećara i Ivetića a vjerovatno i Novakovića ostajemo na odbrani Bekić - Mihojević - Mujakić - Hodžić.

SiouxLukavac
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SiouxLukavac » 20 dec 2017, 15:26

YNWA je napisao/la:Sa koliko je igraca raskinut ugovor odkad je Tan dosao? Zasto se oni nisu prodali? Zasto se sa nekim igracima nisu produzili ugovori, a mogli smo, do nas je bilo, pa ih onda prodas, ako se tako lahko moze uzeti lova ?

A sta mislis kolilo igraca bi odbilo 5x vecu platu nego ovdje i uslove koje se ne mogu ni porediti sa ovim koje imaju ovdje ?
Šta ti je bolan, možemo sve prodati ali nećemo. Prodaš Bekića za 200 milja, gdje ćeš nać boljeg za te pare jer u ovoj ligi plate nisu ispod 20 milja mjesečno? Prodaš Hebiba za 100 milja, nema šanse da nađeš boljeg za te pare jer ako hoćeš kvalitetnijeg igrača treba ti pola miliona kao što smo "dali" za te igrače kad smo ih "kupovali". Prodaš Ahmeta za 150 milja, najmanje 3x ti još toliko treba sa dovedeš igrača kvaliteta Benke.
Hahaha

Jedino što se može prodati su igrači koji u kontinuitetu odigraju više dobrih tekmi kao što je Menalo, Zakarić lupam i naravno, talenti, kojih mi imamo najviše i u prednosti smo od svih klubova što se tiče prodaje igrača jer imamo najviše onih koji se mogu prodati, a to su mladi igrači iz akademije i ovi koji su u prvog timu al et, ja crnjačim i iz vukoyebine sam i pojma nemam.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 20 dec 2017, 16:07

Tebi bi najbolje bilo da ides na njihove PDFove i svrSavas na Zakarice, Menale itd isl. Ybo te forum kad ti pise lik koji nije navijac kluba na tvom PDFu te yebe !
Do nekih boljih vremena (citaj moderatora) allahimanet !!!
P.S. Tobe, ti Alen nadjite nekoga sebi za lige i sretno vam !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 20 dec 2017, 16:23

haris004 je napisao/la:Ofosu je proteklu polusezonu igrao u hrvatskoj Istri 1961, a nakon podrobnije analize konstantovano je da ovaj 26-godišnjak nije kalibar igrača kakvog želi trener Husref Musemić. Zanimljivo :hmmmmm:
Mene bi najviše obradovalo da mi kakvog defanzivca zaganjamo. Odlaskom smećara i Ivetića a vjerovatno i Novakovića ostajemo na odbrani Bekić - Mihojević - Mujakić - Hodžić.
Jel Husref negdje izjavio da ne zeli ovog ili se klosari iz uprave peru preko sefa jer nisu u stanju dati platu kakvu trazi ovaj Ofosu
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 20 dec 2017, 16:29

Znaci, 5-og definitivno igramo prijateljsku? Fino, fino.. :)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 20 dec 2017, 16:30

belosevic28 je napisao/la:Tebi bi najbolje bilo da ides na njihove PDFove i svrSavas na Zakarice, Menale itd isl. Ybo te forum kad ti pise lik koji nije navijac kluba na tvom PDFu te yebe !
Neka te bolan.. Sabur

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 20 dec 2017, 16:38

Sta ocekivati od lika kpji kaze da nikad nece vise pisati na forumu...
Mora da mu je onaj menadjer rod rodjeni...

Odrzite rijec jednom u zivotu i stanite iza te odluke!!!!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 20 dec 2017, 16:47

Kako imamo dobre politicare to je cudo,koliko Tuzla odviji za sport pa opet kukaju a koliko nas grad to je sprdnja,ovi nasi dok se namire ostane jedno veliko nista

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 20 dec 2017, 16:50

zagor1987 je napisao/la:Kako imamo dobre politicare to je cudo,koliko Tuzla odviji za sport pa opet kukaju a koliko nas grad to je sprdnja,ovi nasi dok se namire ostane jedno veliko nista
Evo upravo gledam budzet grada Sarajeva za 2018. Konama 200k,a nama 30 k i jos i jednima i drugima po 20k za omladinske pogone. Hem je mala cifra,hem je nepravedna raspodjela.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 dec 2017, 17:00

marconato je napisao/la:Znaci, 5-og definitivno igramo prijateljsku? Fino, fino.. :)
Da..

slika
slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 20 dec 2017, 17:14

belosevic28 je napisao/la:Tebi bi najbolje bilo da ides na njihove PDFove i svrSavas na Zahkarice, Menale itd isl. Ybo te forum kad ti pise lik koji nije navijac kluba na tvom PDFu te yebe !
A šta je tebe uvrijedilo ovdje, smeta ti što sam spomenuo da se slabo koji igrač može prodati iz ove lige?
Šta je tu crnjačenje?

Čime ja tebe yebem? Šta to pišem pa te yebem?

Hajde udji na moj profil i nadji postove gdje sam crnjacio u zadnjih par mjeseci?

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 20 dec 2017, 17:22

belosevic28 je napisao/la:Tebi bi najbolje bilo da ides na njihove PDFove i svrSavas na Zakarice, Menale itd isl. Ybo te forum kad ti pise lik koji nije navijac kluba na tvom PDFu te yebe !
Kad sam ja na ovo skretao paznju, nemam problem da neko iz drugog kantona navija za FK Sarajevo naravno, ali mi nije logicno da sa nickom jedne navijacke skupine kluba iz duge lige pise po nasem pdf, ali kod ovog naseg hilmage sve moze :D

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 20 dec 2017, 17:30

Ja eto ja sam ovdje da provociram, ja sam drugih klubova navijac a tu sam da zayebajem, da pljujem, crnjačim i ismijavam klub i navijače, što mi dobro i ide sa vjerovali ili ne 4 hiljade provokativnih komentara a nijednom nisam banovan a pišem više od 4 godine, a samo pišem na ovoj temi, niti na prepucavanjima niti na bilo kojoj drugoj temi. Ne znam, al hajde, poštovaću da vam to smeta pa bi vas zamolio za prijedlog novog nika, jer prestat pisat neću, na žalost vašu, ali sa novog profila.

YNWA
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la YNWA » 20 dec 2017, 17:36

Osttribine je napisao/la:
Kad sam ja na ovo skretao paznju, nemam problem da neko iz drugog kantona navija za FK Sarajevo naravno, ali mi nije logicno da sa nickom jedne navijacke skupine kluba iz duge lige pise po nasem pdf, ali kod ovog naseg hilmage sve moze :D
Momak navija za svoj lokalni klub i za Sarajevo, u cemu je tu problem ?
Nije ni prvi ni zadnji, ali to je nesto sasvim normalno kad si veliki klub.
I umjesto da to bude nesto pozitivno i normalno, ovdje prozivate nas koji nismo iz Sarajeva.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 20 dec 2017, 17:39

Osttribine
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Osttribine » 20 dec 2017, 17:41

YNWA je napisao/la:
Momak navija za svoj lokalni klub i za Sarajevo, u cemu je tu problem ?
Nije ni prvi ni zadnji, ali to je nesto sasvim normalno kad si veliki klub.
I umjesto da to bude nesto pozitivno i normalno, ovdje prozivate nas koji nismo iz Sarajeva.
Hajde ponovo se vrati na moj post i procitaj sa razumijevanjem, ili ti treba slovo po slovo citati, gdje sam napisao i prozivao vas koji niste iz Sarajeva, problem je sto mu je nick pod kojim pise na pdf-u FK Sarajevo, nick navijacke grupe kluba iz druge ili koje vec lige, dakle NICK (a nije Carter :D ) navijacke grupe je problem, hocu li opet ovo morati ti nacrtati ili kako vec.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 20 dec 2017, 17:43

Čim aktiviraju, prebacujem se na nik BordoSarajevo, taj sam.

Ma njima nije normalno i uobičajno da ljudi sa strane navijaju za najveći klub u državi, sa strane ljudi više cijene i vole klub nego pojedini iz centra Sarajeva. Za mene je najveći i nikad se neću zadovoljiti sezonom bez trofeja, Sarajevo mora biti broj jedan.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 20 dec 2017, 17:48

Eno sad, sad su i veci navijaci od nas koji smo uz klub svaku sedmicu da li na Kosevu ili na gostovanju :D , i ja bih volio da smo bar pa ako nista svaku trecu godinu prvaci, a ne svakih osam, ali sta je tu je, ne crnjacim ovde iz dana u dan i pljujem po svemu i sto treba i ne treba u klubu.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 dec 2017, 17:53

Momak je javno dokazao da navija za Sarajevo i postavio je par puta slike svojih majica i ostalih rekvizita. Iako je Hilmo nas (navijac Sarajeva) mi svi znamo kakav je covjek, nazalost. Momak ne smije dobiti zabranu na nasoj temi. I meni je glupo sto bukvalno nosi naziv druge navijacke skupine ali se vrlo dobro sjecam da je pitao admina da mu promijeni nick a on je to odbio. Jbg, desi se greska. Momak nije los, nekad je iskren dok nekad stvarno pretjeruje ali trebali bi cijeniti svako misljenje, pa i ono od pitara587437. Ja ne uvazavam stavove od nekih ljudi ali ne bi ni valjalo da smo svi isti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 20 dec 2017, 18:00

Pa niko i ne kaze niti trazi da imamo svi isto misljenje, medjutim za ovog momka je simptomaticno to sto je uvijek neki crnjak u pitanju, dobro, istina nekad i sa razlogom, recimo ulazak u ovu sezonu, ali manje vise i dalje samo citamo crnjake sa njegove strane i ovo bespotrebno danas "da li mozemo i koga prodati za 100 milja" ili sta ti ja znam.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, ristagrad, trunks1946 i 42 gosta.