Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Sine, te titule u zadnjoj ligi evrope, gdje nas po potrebi otrsaju kako stignu, od farskih otoka do Andore, zabij negdje. ..nekome.Kompromis je napisao/la:Pa u biti jedina istina je zasto ljudi nisu za Amara je zbog tih kompleksa... evo samo zadji ovom temom i vidjet ces da se u svakom drugom postu Amar ismijava zbog tjelesnog odnosno govornog nedostatka; amaw, morz i sl. (evo i "mestar" iznad koji ko fol nešto argumentira a pise amaw aludirajući da amar ne zna reci "r").. i to su ti argumenti protiv Amara... drugih ni nema jer je bolji trener od svakog ovog "realnog" za klasu, uključujući i prosineckog... trofeji na koncu to i potvrdjuju, a i ova pisanja jer se zna da se za dobrim konjem prasina dize... to sto je bio ispodprosjecan igrac iz druge francuske lige nije ni bitno uopste jer za trenerski posao to ima ubjedljivo najmanju snagu... vidimo na primjeru mese ili susica, a sa druge strane na primjeru cire...
Da ti je Šešelj 4 godine iznad grada bio ne bi tako pisao, sram i stid da te budesolinas je napisao/la:i prije bi Seselja vidio na klupi nego njega. .....
Nije Seselj, jest Dubajic. ...shminka je napisao/la:Da ti je Šešelj 4 godine iznad grada bio ne bi tako pisao, sram i stid da te budesolinas je napisao/la:i prije bi Seselja vidio na klupi nego njega. .....
**** trofeje kad ti tatica mora po republici srpskoj lizat dupe dodiku nebi li mu sin dobio glas vise da bude izabran za selektora da sam na njegovom mjestu ja bi se objesioKompromis je napisao/la:Vidim pojedini se ozbiljno nerviraju zbog nabijenih kompleksa prema velikom gospodinu Amaru, to je vrlo dobro za farmaceutsku industriju, ali ne i po njih...
Amarovi mnogobrojni trofeji >>>>>>>>>>>>>>> Robijeva bestrofejnost
Neoborivi fakti..m
O kakvim bolan kompleksima pricas. Ja prvi nisam navijac nijednog kluba u BiH i opet necu da mi drzavu vodi neki polutrener. Zar nije dovoljno polutrenera evo 7 godina mater mu yebem. Neka vam njega kao i sarajevu husrefa ili tuzli malkocevica ali sto dalje od prve vrste.Kompromis je napisao/la:Vidim pojedini se ozbiljno nerviraju zbog nabijenih kompleksa prema velikom gospodinu Amaru, to je vrlo dobro za farmaceutsku industriju, ali ne i po njih...
Neoborivi fakti..m
Pa upravo si terminom polutrener opisao prosineckog za kojeg je amar osim licno fatih terim glavom i bradom...SuroviKemo je napisao/la:O kakvim bolan kompleksima pricas. Ja prvi nisam navijac nijednog kluba u BiH i opet necu da mi drzavu vodi neki polutrener. Zar nije dovoljno polutrenera evo 7 godina mater mu yebem. Neka vam njega kao i sarajevu husrefa ili tuzli malkocevica ali sto dalje od prve vrste.Kompromis je napisao/la:Vidim pojedini se ozbiljno nerviraju zbog nabijenih kompleksa prema velikom gospodinu Amaru, to je vrlo dobro za farmaceutsku industriju, ali ne i po njih...
Neoborivi fakti..m
Za kog navijas? Ako navijas za zelju, nemamo potrebe dalje diskutovatKompromis je napisao/la:Pa upravo si terminom polutrener opisao prosineckog za kojeg je amar osim licno fatih terim glavom i bradom...SuroviKemo je napisao/la:O kakvim bolan kompleksima pricas. Ja prvi nisam navijac nijednog kluba u BiH i opet necu da mi drzavu vodi neki polutrener. Zar nije dovoljno polutrenera evo 7 godina mater mu yebem. Neka vam njega kao i sarajevu husrefa ili tuzli malkocevica ali sto dalje od prve vrste.Kompromis je napisao/la:Vidim pojedini se ozbiljno nerviraju zbog nabijenih kompleksa prema velikom gospodinu Amaru, to je vrlo dobro za farmaceutsku industriju, ali ne i po njih...
Neoborivi fakti..m
Pa logicno da nam reprezentaciju opet nece voditi neka trenercina kad su kandidati osim, prosinecki i kodro... i od ovih svih ubjedljivo najbolji je osim... i tu prica treba da zavrsi...
Nije ni važno za koga navijam... Ovo je pdf naseg reprezenativnog fudbala i ovdje pisem kao navijac reprezentacije... i zato pisem da je od ovih realnih osim ubjedljivo najbolja opcija... mislim terim bi bio ali on nije ni.bio opcija...SuroviKemo je napisao/la:Kompromis je napisao/la:Pa upravo si terminom polutrener opisao prosineckog za kojeg je amar osim licno fatih terim glavom i bradom...SuroviKemo je napisao/la: O kakvim bolan kompleksima pricas. Ja prvi nisam navijac nijednog kluba u BiH i opet necu da mi drzavu vodi neki polutrener. Zar nije dovoljno polutrenera evo 7 godina mater mu yebem. Neka vam njega kao i sarajevu husrefa ili tuzli malkocevica ali sto dalje od prve vrste.
Pa logicno da nam reprezentaciju opet nece voditi neka trenercina kad su kandidati osim, prosinecki i kodro... i od ovih svih ubjedljivo najbolji je osim... i tu prica treba da
Za kog navijas? Ako navijas za zelju, nemamo potrebe dalje diskutovat
Drži se tenisa.shminka je napisao/la:Ma ja gdje će se neko naš porediti sa Robijem moćnim, osvojio lik super kup Srbije![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
grande Robi![]()
![]()
Tako je.Bazinga12345 je napisao/la:Drži se tenisa.shminka je napisao/la:Ma ja gdje će se neko naš porediti sa Robijem moćnim, osvojio lik super kup Srbije![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
grande Robi![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ANamelessGhoul, Burberry46, CAGarfia, Confiance, DjaniTarik, galia95, General505, Google Adsense [Bot], napapijri1987, NazorUso, Proximic, signalidunapark, WeekendOffender i 96 gostiju.