FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

baboatif
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la baboatif » 19 dec 2017, 18:31

Derdiyok je napisao/la:@Tobe
@Mortem
@baboatif
hvala tebra

Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE

Esport
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Esport » 19 dec 2017, 18:33

miky_hz je napisao/la:Prvo je otisao u Zrinjski na pregovore jel je mislio da ce imati dobre pare dole medjutim vidio je da mu daju platu dvicu to mu je bilo malo. Onda je odlucio da se vrati sa nasim da pregovara da ostane jel je ovdje imao vecu platu i da se zaj.ebao sa tim,medjutim nasi su odlucili da ne pristanu na njegov zahtjev i nista mu drugo nije preostalo nego da ode na te losije uslove.Poletio je pred rudu sto se kaze.Ovaj put mu je otac dolazio sa njim u klub..
Sretan mu put, ni ovo jado nije zaslužio, Od standardnog U21, zahvaljujući menađeru i BABI(odkud ta kreatura u pregovorima), umjesto za tri ide igrati za dvije hiljade.
Božije davanje, g0vna će otploviti niz Neretvu.
Kao što sam napisao ranije, svakoga će sresti njegova sudbina.
Da je Mesi, treba se riješiti g0vana koje su nam KVAZIMENAĐERI doveli.
:think:
Možemo pljuvati upravu(zato imamo: karte, indijance...), ali uprava pokušavaju dovesti klub u normalne relacije.
Moje je razmišljanje, nijedan dječak ne može doći u akademiju, ako ne potpiše ugovor sa klubom. :stop: U protivnom koriste resurse i ime akademije da se prodaju. Gdje je naš interes, ako im se ne sviđa, neka se prodaju iz Viteza... :wave:
:kafa:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 dec 2017, 18:37

Andjusic je i zvanicno otisao u Celik na posudbu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 19 dec 2017, 18:49

Hoce li iko nama doci,samo odlasci :D

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 19 dec 2017, 18:50

Cemu kuknjava za ovim Kadusicem i nagadjanjem kakav ce biti u drugom klubu ili klubovima, kod nas je vala tanak bio, a najvise nam je svima na derbiju na Kosevu izvukao zivce sa svojom "igrom" . Samo istina je da ni u Hodzicu nemamo neki kvalitet i to je ono sto me brine, po meni ta pozicija nam je najkriticnija u timu. Sto se Andjusica tice licno ne bih ga vise vracao u nas klub, imao je priliku u dva navrata da pokaze sta i kako, ali je bio los oba puta. Za ovu drugu dvojicu juniora ne znam sta bih rekao, cisto sumnjam da ce i u Celiku dobiti neku znacajnu minutazu jer zenicanima gori pod nogama.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 19 dec 2017, 18:54

Nemanja moze puno pomoci Celiku. Smajlagic ce dobiti minuta na kapaljku. Blagojevic je nepoznanica ali ocekivati da pokaze nesto dobro.
A brat Liivak bi ostao u BiH? :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 19 dec 2017, 19:00

Rule_hz je napisao/la:Titula djetam' mi mog :opaopa:
Sta ti je sa fb profilom?

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 19 dec 2017, 19:09

Osttribine je napisao/la:Cemu kuknjava za ovim Kadusicem i nagadjanjem kakav ce biti u drugom klubu ili klubovima, kod nas je vala tanak bio, a najvise nam je svima na derbiju na Kosevu izvukao zivce sa svojom "igrom" . Samo istina je da ni u Hodzicu nemamo neki kvalitet i to je ono sto me brine, po meni ta pozicija nam je najkriticnija u timu. Sto se Andjusica tice licno ne bih ga vise vracao u nas klub, imao je priliku u dva navrata da pokaze sta i kako, ali je bio los oba puta. Za ovu drugu dvojicu juniora ne znam sta bih rekao, cisto sumnjam da ce i u Celiku dobiti neku znacajnu minutazu jer zenicanima gori pod nogama.
Vala kad se sjetim derbija onog , nijednu loptu nije smio da povuce naprijed, sve je ko picka najveca vracao nazad.. sto prije da se rijesi

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 19 dec 2017, 19:11

muhamedhulk je napisao/la:Nemanja moze puno pomoci Celiku. Smajlagic ce dobiti minuta na kapaljku. Blagojevic je nepoznanica ali ocekivati da pokaze nesto dobro.
A brat Liivak bi ostao u BiH? :D
Ja za sina plaćam svaki mijesec, ide dijete u teretanu.
Livaku za to plaćaju
:mrgreen:

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 19 dec 2017, 19:22

TobeYarabi je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:Titula djetam' mi mog :opaopa:
Sta ti je sa fb profilom?

Nema me nigdje na drustvenim mrezama evo 2,5 mjeseca samo forum i viber su u funkciji:) :)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

OZWien7
Kontakt:

Post Postao/la OZWien7 » 19 dec 2017, 19:25

Sorry na upadu, kakav je ovaj mali Andjusic

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 19 dec 2017, 19:27

Kadušić > Hodžić

Sretno pašaa

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 dec 2017, 19:30

OZWien7 je napisao/la:Sorry na upadu, kakav je ovaj mali Andjusic
Za ovo Sarajevo i nije neki igrac, smotan. Ko zna kakav ce biti u Čeliku.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 19 dec 2017, 19:39

Ode jedan bek a i drugi ce ubrzo (Ivetic). Onda ostajemo sa samo dva beka (Hodzic i Bekic). Mozda Burekovic dodje lijevo? A desno moze Hebibovic pokriti a i junior neki neka zagrize pa napadne prvi tim.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 19 dec 2017, 19:44

Kad cujete ko dolazi sledece sedmice sjebat cete se, a i Crvena Zvezda ce da strahuje :D
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 19 dec 2017, 19:48

Amca007 je napisao/la:Kad cujete ko dolazi sledece sedmice sjebat cete se, a i Crvena Zvezda ce da strahuje :D
A i ti si se haman sjebao. :rol: :rol:

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 19 dec 2017, 19:48

Amca007 je napisao/la:Kad cujete ko dolazi sledece sedmice sjebat cete se, a i Crvena Zvezda ce da strahuje :D
Hahahahahahahaha, kakva bomba :lol: :lol: :lol:
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 19 dec 2017, 20:12

Danas kaze Sliskovic da smo zagrizli za Ordagica. S druge strane Saric (kao) prica da nije plata redovna.
Sve mi mirise na to da Saric hoce da ide, a da ce Ordagic doci kao zamjena.

Ko dolazi? Babovic :lol:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 19 dec 2017, 20:14

OZWien7 je napisao/la:Sorry na upadu, kakav je ovaj mali Andjusic
Anđušić je veoma kvalitetan igrač već duži niz godina što je posebno dokazao u Olimpiku. Međutim na Koševu nikada nije dobio pravu priliku po meni, a i kada je dobio to je bilo u zadnjih 20 minuta kada mi ganjamo rezultat gdje se uopšte nije dokazao. Mislim da će u Čeliku dokazati svoj kvalitet, kojeg sigurno ima. Kvalitet za startera za skoro sve ekipe u PL osim vodeće četvorke ima. Malo da nadođe u glavi i mislim da ima mjesta i u Sarajevu.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 19 dec 2017, 20:20

muhamedhulk je napisao/la:Danas kaze Sliskovic da smo zagrizli za Ordagica. S druge strane Saric (kao) prica da nije plata redovna.
Sve mi mirise na to da Saric hoce da ide, a da ce Ordagic doci kao zamjena.

Ko dolazi? Babovic :lol:
Gdje to Saric prica nisam u toku? Nek ide lik blage veze nema. Sto se tice kadusica gmaz je ljudski to hvala bogu da je otiso,takve ljudske nule ne zasluzuju sveti dres i sjetim mu se najmilijih ovako barem,lik ce da propadne za manju platu u Zrinjskom sigurno ciao gmazu

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.