hvala tebraDerdiyok je napisao/la:@Tobe
@Mortem
@baboatif
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
hvala tebraDerdiyok je napisao/la:@Tobe
@Mortem
@baboatif
Sretan mu put, ni ovo jado nije zaslužio, Od standardnog U21, zahvaljujući menađeru i BABI(odkud ta kreatura u pregovorima), umjesto za tri ide igrati za dvije hiljade.miky_hz je napisao/la:Prvo je otisao u Zrinjski na pregovore jel je mislio da ce imati dobre pare dole medjutim vidio je da mu daju platu dvicu to mu je bilo malo. Onda je odlucio da se vrati sa nasim da pregovara da ostane jel je ovdje imao vecu platu i da se zaj.ebao sa tim,medjutim nasi su odlucili da ne pristanu na njegov zahtjev i nista mu drugo nije preostalo nego da ode na te losije uslove.Poletio je pred rudu sto se kaze.Ovaj put mu je otac dolazio sa njim u klub..
Sta ti je sa fb profilom?Rule_hz je napisao/la:Titula djetam' mi mog
Vala kad se sjetim derbija onog , nijednu loptu nije smio da povuce naprijed, sve je ko picka najveca vracao nazad.. sto prije da se rijesiOsttribine je napisao/la:Cemu kuknjava za ovim Kadusicem i nagadjanjem kakav ce biti u drugom klubu ili klubovima, kod nas je vala tanak bio, a najvise nam je svima na derbiju na Kosevu izvukao zivce sa svojom "igrom" . Samo istina je da ni u Hodzicu nemamo neki kvalitet i to je ono sto me brine, po meni ta pozicija nam je najkriticnija u timu. Sto se Andjusica tice licno ne bih ga vise vracao u nas klub, imao je priliku u dva navrata da pokaze sta i kako, ali je bio los oba puta. Za ovu drugu dvojicu juniora ne znam sta bih rekao, cisto sumnjam da ce i u Celiku dobiti neku znacajnu minutazu jer zenicanima gori pod nogama.
Ja za sina plaćam svaki mijesec, ide dijete u teretanu.muhamedhulk je napisao/la:Nemanja moze puno pomoci Celiku. Smajlagic ce dobiti minuta na kapaljku. Blagojevic je nepoznanica ali ocekivati da pokaze nesto dobro.
A brat Liivak bi ostao u BiH?
TobeYarabi je napisao/la:Sta ti je sa fb profilom?Rule_hz je napisao/la:Titula djetam' mi mog
Za ovo Sarajevo i nije neki igrac, smotan. Ko zna kakav ce biti u Čeliku.OZWien7 je napisao/la:Sorry na upadu, kakav je ovaj mali Andjusic
A i ti si se haman sjebao.Amca007 je napisao/la:Kad cujete ko dolazi sledece sedmice sjebat cete se, a i Crvena Zvezda ce da strahuje
Hahahahahahahaha, kakva bombaAmca007 je napisao/la:Kad cujete ko dolazi sledece sedmice sjebat cete se, a i Crvena Zvezda ce da strahuje
Anđušić je veoma kvalitetan igrač već duži niz godina što je posebno dokazao u Olimpiku. Međutim na Koševu nikada nije dobio pravu priliku po meni, a i kada je dobio to je bilo u zadnjih 20 minuta kada mi ganjamo rezultat gdje se uopšte nije dokazao. Mislim da će u Čeliku dokazati svoj kvalitet, kojeg sigurno ima. Kvalitet za startera za skoro sve ekipe u PL osim vodeće četvorke ima. Malo da nadođe u glavi i mislim da ima mjesta i u Sarajevu.OZWien7 je napisao/la:Sorry na upadu, kakav je ovaj mali Andjusic
Gdje to Saric prica nisam u toku? Nek ide lik blage veze nema. Sto se tice kadusica gmaz je ljudski to hvala bogu da je otiso,takve ljudske nule ne zasluzuju sveti dres i sjetim mu se najmilijih ovako barem,lik ce da propadne za manju platu u Zrinjskom sigurno ciao gmazumuhamedhulk je napisao/la:Danas kaze Sliskovic da smo zagrizli za Ordagica. S druge strane Saric (kao) prica da nije plata redovna.
Sve mi mirise na to da Saric hoce da ide, a da ce Ordagic doci kao zamjena.
Ko dolazi? Babovic
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 15 gostiju.