FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SiouxLukavac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SiouxLukavac » 18 dec 2017, 18:03

sarajevo46 je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:Aha, kopirao sa ss.ba, ima s njim intervju.
Ne razumijem ja ove naše trenere, nikako. Uredu, reci ako je tako, moj zadatak je da izborim evropu, zadovoljan sam i mišljenja sam da ova ekipa uz dva igrača može izboriti istu.

Yebo nas navijače, dajte vesla da sisamo.
A koga bi ti doveo, na koje pozicije? Zar dva igrača nisu dovoljna na ovaj postojeci kadar?
Za evropu jesu, za titulu nisu, nikako.
Šest bodova si u minusu, imaš odmah preteško gostovanje na proljeće, svaki kiks je dva koraka unazad.
Ako se iole hoće pokušati boriti za titulu, ekipu je neophodno pojačati sa više od dva igrača.

Stoperi su nam katastrofa, Novaković preloš, Mihojević neprepoznatljiv al on će se vratiti ako Bog da, treba nam iskusan i dobar stoper umjesto Novakovića.

Sa Hebibovićem ne možeš ići u bobru za titulu, isto tako i na drugom krilu Velkoski malo meda daje, trebaju nam jaka krila, bolja od ovih koje imamo, sa ovim nismo konkurentni za titulu.

To si 3 pozicije koje baš škripe.
S obzirom na zaostatak i da sam ja trener, ne bi bio zadovoljan ni sa bekovima, možda bi ojačao napad sa još jednim iskusnim igračem, ali ja nisam trener, to je moje mišljenje, to je nerealno, kao što je nerealna i titula, izgleda, yebiga.

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 18 dec 2017, 18:14

Jeli moguće da Husref vodi nas i reprezentaciju u isto vrijeme. Jeli ikad i jedan trener tako nesto uradio?
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 18 dec 2017, 18:23

Pa nije menadzer da se promijeni pola tima opet. Stoper i bekovi oke, ostalo nema potrebe mijenjati ili daj nabacaj bilo kakvih igrača da pokažemo da se ima para.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 18 dec 2017, 18:44

SiouxLukavac je napisao/la:
Ne razumijem ja ove naše trenere, nikako. Uredu, reci ako je tako, moj zadatak je da izborim evropu, zadovoljan sam i mišljenja sam da ova ekipa uz dva igrača može izboriti istu.

A koga bi ti doveo, na koje pozicije? Zar dva igrača nisu dovoljna na ovaj postojeci kadar?
Za evropu jesu, za titulu nisu, nikako.
Šest bodova si u minusu, imaš odmah preteško gostovanje na proljeće, svaki kiks je dva koraka unazad.
Ako se iole hoće pokušati boriti za titulu, ekipu je neophodno pojačati sa više od dva igrača.

Stoperi su nam katastrofa, Novaković preloš, Mihojević neprepoznatljiv al on će se vratiti ako Bog da, treba nam iskusan i dobar stoper umjesto Novakovića.

Sa Hebibovićem ne možeš ići u bobru za titulu, isto tako i na drugom krilu Velkoski malo meda daje, trebaju nam jaka krila, bolja od ovih koje imamo, sa ovim nismo konkurentni za titulu.

To si 3 pozicije koje baš škripe.
S obzirom na zaostatak i da sam ja trener, ne bi bio zadovoljan ni sa bekovima, možda bi ojačao napad sa još jednim iskusnim igračem, ali ja nisam trener, to je moje mišljenje, to je nerealno, kao što je nerealna i titula, izgleda, yebiga.
Imaš dobre stvari za to - Fifa Manager i PES. Pa biraj..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 18 dec 2017, 18:57

Puno znaci 3-4 igrača dovest za prve postave, a i prejaka je ekipa pa moras izvalit milone za igrače koji moraju bit veliki kvalitet da izbace ove sadašnje igračine iz prvih 11. Jbg

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 18 dec 2017, 19:07

SiouxLukavac je napisao/la:Puno znaci 3-4 igrača dovest za prve postave, a i prejaka je ekipa pa moras izvalit milone za igrače koji moraju bit veliki kvalitet da izbace ove sadašnje igračine iz prvih 11. Jbg
Da se Husref sam pita i da ima novca,vjerovatno bi doveo 3-4 extra igraca i napao bi titulu. Ovako,suocen sa realnoscu u klubu,vjerovatno mu je cilj da neko ne ode da se ekipa dodatno ne oslabi i eventualno igrac-dva da dode radi ojacanja konkurencije.To je vjerovatno dovoljno za borbu za Evropu,a za titulu malo teze,jer vec smo u zaostatku 6 bodova.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 18 dec 2017, 19:11

Siox zna haha Lik jedva ceka da bilo ko izjavi kako necemo dovesti 17 pojacanja pa da crnjaci kako se nema para, ko yebe navijace, da nismo jaci od Krupe itd itd
Postaje zanimljiv lik Bgm :D
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 18 dec 2017, 19:13

muhamedhulk je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/barem-tri- ... lud/262199

fino prica :D

Sadiku je dobio fin medijski prostor stavljanjem na advent kalendar..
I neko dodje i kaze da je ovaj covjek uhljeb :wtf: :wtf: :puke:

Za ovakvu gromadu od covjeka, sto se mene tice poslije Haseta najveca legenda FKS :kralj:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 18 dec 2017, 19:19

f0rest1946 je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/barem-tri- ... lud/262199

fino prica :D

Sadiku je dobio fin medijski prostor stavljanjem na advent kalendar..
I neko dodje i kaze da je ovaj covjek uhljeb :wtf: :wtf: :puke:

Za ovakvu gromadu od covjeka, sto se mene tice poslije Haseta najveca legenda FKS :kralj:
Keli, Vahidin, Vujović, Biogradlić, Prljača... teško je izdvojit najvećeg poslije Haseta. :D
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 18 dec 2017, 19:24

belosevic28 je napisao/la:Siox zna haha Lik jedva ceka da bilo ko izjavi kako necemo dovesti 17 pojacanja pa da crnjaci kako se nema para, ko yebe navijace, da nismo jaci od Krupe itd itd
Nije 17, nego 34.

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 18 dec 2017, 19:24

Škoro Alen u top 5 :kafa:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 18 dec 2017, 19:25

f0rest1946 je napisao/la:Škoro Alen u top 5 :kafa:
:ljepota: :ljepota: :ljepota:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 dec 2017, 20:00

Asim Ferhatović Hase
-
-
-
-
Ostali

:salut:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 18 dec 2017, 20:36

Arhitekt je napisao/la:

Ako se svaki prijelazni rok ne promjeni minimalno 15 igraca znaci nemamo para, sirotinjo i bogu si teska
Ljetos nam je došlo pet igrača, Velkovski, Audukor i Stanojević, standarni, Rahmanović, dobar(malo se ispao iz forme u drugom dijelu ali na proljeće može samo bolje), Kuzmanović je mogao više, ali mlad je i neka se na jesen izbori za više minuta.
Ako idući mijesec, uspijemo odraditi približno kavlitetno prelazni rok kao ljetos(problem je to što je na zimu manje slobodnih igrača) može biti svašta.
Nije bitan broj igrača koji dođu bitno je da oni tu nisu samo radi broja, kao Livak npr.
:kafa:

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 18 dec 2017, 20:52

Kakav intervju šefa, suza mi je izronila. :bow: :bow: :bow:

Povedi nas, legendo naša!
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 18 dec 2017, 21:22

Presretan sam što je ovakva ljudska gromada i fudbalska legenda dio našeg kluba. Ne zna se ko je veći, Vahidin ili Husref.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 dec 2017, 22:56

belosevic28 je napisao/la:Siox zna haha Lik jedva ceka da bilo ko izjavi kako necemo dovesti 17 pojacanja pa da crnjaci kako se nema para, ko yebe navijace, da nismo jaci od Krupe itd itd
Ucio je on od najboljih. :kafa: Jokerova skola crnjacenja nikad nije izdala. :D
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 dec 2017, 12:32

Kaze sef prije svake utakmice popijem tabletu za smirenje. Nesto kad skontam slabo mu djeluju :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 19 dec 2017, 12:46

Kome se ovo Burekovic neofirno nudi...da nece kod nas?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 19 dec 2017, 12:49

Jedino smo mi mogli ponuditi za njega nesto, jer laznim ne treba, mali plavi su doveli vec nekog (ako ne lazu sa ss.ba), uski ne uzima muslimane :D
Ako ne nadje vani mozda i dodje :D Taktika dizem sebi cijenu preko medija gotovo uvijek upali..
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, ristagrad, trunks1946 i 43 gosta.