Za evropu jesu, za titulu nisu, nikako.sarajevo46 je napisao/la:A koga bi ti doveo, na koje pozicije? Zar dva igrača nisu dovoljna na ovaj postojeci kadar?SiouxLukavac je napisao/la:Aha, kopirao sa ss.ba, ima s njim intervju.
Ne razumijem ja ove naše trenere, nikako. Uredu, reci ako je tako, moj zadatak je da izborim evropu, zadovoljan sam i mišljenja sam da ova ekipa uz dva igrača može izboriti istu.
Yebo nas navijače, dajte vesla da sisamo.
Šest bodova si u minusu, imaš odmah preteško gostovanje na proljeće, svaki kiks je dva koraka unazad.
Ako se iole hoće pokušati boriti za titulu, ekipu je neophodno pojačati sa više od dva igrača.
Stoperi su nam katastrofa, Novaković preloš, Mihojević neprepoznatljiv al on će se vratiti ako Bog da, treba nam iskusan i dobar stoper umjesto Novakovića.
Sa Hebibovićem ne možeš ići u bobru za titulu, isto tako i na drugom krilu Velkoski malo meda daje, trebaju nam jaka krila, bolja od ovih koje imamo, sa ovim nismo konkurentni za titulu.
To si 3 pozicije koje baš škripe.
S obzirom na zaostatak i da sam ja trener, ne bi bio zadovoljan ni sa bekovima, možda bi ojačao napad sa još jednim iskusnim igračem, ali ja nisam trener, to je moje mišljenje, to je nerealno, kao što je nerealna i titula, izgleda, yebiga.