Koga ti čekaš bgt, 3 dana čekam odgovor, uđi nekad maloDANTES je napisao/la:čekam forstera

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Koga ti čekaš bgt, 3 dana čekam odgovor, uđi nekad maloDANTES je napisao/la:čekam forstera
znači imam ćevape kad budeš u SAsekerbay je napisao/la:Bila je to borba epskih razmjera. Na kraju je pobijedio bolji.
Znači izlevatit ćeš okladusekerbay je napisao/la:Nemaš. Ti si taj koji je nudio ćevape
Ako je tako, ne žalim. Kad je beg bio cicijabodi123 je napisao/la:Koju si ti prihvatio
Tako je dogovor bio, ako ti izgubiš ti plaćaš, ako bvb izgubi ja plaćam.sekerbay je napisao/la:Ako je tako, ne žalim. Kad je beg bio cicijabodi123 je napisao/la:Koju si ti prihvatio![]()
Nego, zar ti ne bi bilo slađe da me ti dobiješ?
Bodi otisao i raspalo se sve.sekerbay je napisao/la:Ma yebo gk.
Ako hoćemo da ovo opstane, moramo furati onaj moj prijedlog ili smislit neš novo.
Šta fali da recimo u prvom kolu svi igramo fudbal. Drugo kolo math, treće film i tako dok ne ispucamo ove glavne teme
Istina. Ništa, pocetkom januara naci 10 sigurih i igrati tako. Od ovog ništa.Kawhi je napisao/la:Raspalo se jer se islo na kvantitet, ne kvalitet. Dozvoljeno neodgovornim alkoholicarima i narkomanima da igraju i ovim prekompetitivnim, koji ne shvataju da se ne igra ni u novac ni u cast. Trebalo se naci 10-15 ljudi, koji ce stalno biti tu, umjesto traziti 30-40 ljudi uvijek. I igrati ovako kako je secko predlozio. Jednom jedna tema, drugi put druga, etc. da ne pobjedjuju uvijek isti ljudi.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.