Eto prosvjetli me pa mi reci koji je to Misimovic danas ucinak imao ...dzenidm je napisao/la:jesi li gledao ti utakmicu, razmisli malokimbo je napisao/la:Misimovic - dokle cemo da trpimo ovog tip u prvih 11 i da uvjek ima rezervisano mjesto. Kazu Francuzi ga cuvali danas![]()
![]()
, Spnci proslih utakmica
![]()
, i tako dalje .....
Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Misimovic je vrsio pritisak na njihovu odbranu. Jedini od nasih napadaca koji je to radio. To je vrlo dobro, ali su ga totalno zatvorili Diarra i Diaby. To je se moglo ocekivat, e onda Boga pitaj kako je Pape to mislio rijesit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Daj ba kimbo nemoj lupati gluposti.Kad nekog komentarises bar ga prati kako je igrao a ne nako cuo od komsije da je lose odigrao pa odmah i ti prihvatio..Jedini je on i pokusavao nesto u napadu.Bas se vidjelo da je genijalac,imao je nekih ideja koje samo njemu mogu naumpasti ali sta ces kad ga nije imao ko podrzati
@delija
Jedino sto sam danas vidio kod MIsimovica je neka malo vise zelja izrazena da se nesto uradi. Al to tako ne funkcionise ne mozes se vuci po terenu i van terena i onda odjednom kao nesto pokusavati. Sta je potigao koji mu je ucinak bio, ijedan prodor ? ijedna prekinuta lopta? ijedan trk od 60 metara? ijedna asistencija? igrac koji nema dovoljno snage i trka da se oslobodi svog cuvara? Da izveo je konrner cini mi se ! Oni par crnaca prodju kraj njega kao kraj malog djeteta.
Sjedit ce on na klupi u Turskoj sa ovakvim stavom prema fudbalu !
Jedino sto sam danas vidio kod MIsimovica je neka malo vise zelja izrazena da se nesto uradi. Al to tako ne funkcionise ne mozes se vuci po terenu i van terena i onda odjednom kao nesto pokusavati. Sta je potigao koji mu je ucinak bio, ijedan prodor ? ijedna prekinuta lopta? ijedan trk od 60 metara? ijedna asistencija? igrac koji nema dovoljno snage i trka da se oslobodi svog cuvara? Da izveo je konrner cini mi se ! Oni par crnaca prodju kraj njega kao kraj malog djeteta.
Sjedit ce on na klupi u Turskoj sa ovakvim stavom prema fudbalu !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ne može Miske ništa dok mu Pjanić smeta i trčkara oko njega.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ma ne smeta njemu pjanic,, mogu oni zajedno igrati samo moras biti dobar majstor da ih ukoomponujes, proslu sam sezonu pogledao dosa utakmica lyona i mogu ti reci da mali pjanke moze odgovoriti defanzivno dosta dobro,, sve je do treneraVirtu4l je napisao/la:Ne može Miske ništa dok mu Pjanić smeta i trčkara oko njega.
-
- Kontakt:
ja mislim da je ovo jedina istina... i dok se igraca ne stavi na poziciju koju igra + gine na terenu.. mi necemo nikad insta puno pruziti... pogotovo postic!Virtu4l je napisao/la:Ne može Miske ništa dok mu Pjanić smeta i trčkara oko njega.
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
joj al ovi turci igraju nekvalitetan fudbal, svi driblaju, svi trce ko konji al niko nezna kvalitetno dodati, sacekati dok se organizuje napad, pa onda dodati... hajd valjda ce to miske srediti....
BLUE NATION.
nekontam postavku igre ovog rajkarda nikako ...misimovica stavio u centar igralista a niko mu loptu nezna dodati :/Jaydoo82 je napisao/la:joj al ovi turci igraju nekvalitetan fudbal, svi driblaju, svi trce ko konji al niko nezna kvalitetno dodati, sacekati dok se organizuje napad, pa onda dodati... hajd valjda ce to miske srediti....
al zato ovaj sousa iz gaziantepa je PRESTRASAN IGRACA.....

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
mislim isto da je to mentalitet turskog nogometa, driblaj i trici.. a taj tip igre nepase misketu uopste..johnnyHZ je napisao/la:nekontam postavku igre ovog rajkarda nikako ...misimovica stavio u centar igralista a niko mu loptu nezna dodati :/Jaydoo82 je napisao/la:joj al ovi turci igraju nekvalitetan fudbal, svi driblaju, svi trce ko konji al niko nezna kvalitetno dodati, sacekati dok se organizuje napad, pa onda dodati... hajd valjda ce to miske srediti....
al zato ovaj sousa iz gaziantepa je PRESTRASAN IGRACA.....
ja licno mislim da miske ide nazad u bundes nakon jedne sezone (nece sam htjeti ostati)
BLUE NATION.
- Principatus
- Kontakt:
Miske igra veceras protiv Bucaspor, stream: http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=88417&part=sports
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Omerbavarac
- Kontakt:
I ova tema je malo zamrla. Od kako je Miske otisao iz Bundeske, sve manje i manje se pise, a razlog je nemogucnost pracenja igara naseg playmakera.
Inace, njegova Galata je dosla do gostujuce pobjede protiv Bucaspora rezultatom 1:0.
Inace, njegova Galata je dosla do gostujuce pobjede protiv Bucaspora rezultatom 1:0.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Principatus
- Kontakt:
Misketov dres se najbolje prodaje u zvanicnim prodavnicama Galatasaray. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Prati li iko Galatu ili turske medije,kako je odigrao Miske?
Jos je rano da se komentira Miske.
Trava na kojem je igran mec je bila katastrofalna, jedva su igraci trcali. Nisam u zivotu vidio onakvo nesto, stvarno jadno. I Turski mediji su bili veoma kriticni u vezi toga.
Utakmica je bila veoma losa, iskreno na onakvom terenu nije moglo biti bolje.
Samim tim, Misimovic nije uspio nista pokazati i izasao je u 75. minuti. Umjesto njega usao je Lorik Cana.
Miske je pokusao 2-3 puta naci Baros-a dugim loptama, Baros ima elemente Dzeke - brzi je od njega a fizicki dosta dobar tako da nakon 2-3 utakmice mozemo ocekivati asistencije Misketa i golove Barosa. Pored ovoga, igrao je sigurno, smirivao igru, imao jedan sut sa 16 metara kojeg je golman odbranio. Utakmicu je pratilo 45.000 navijaca u Izmiru.
Sljedece kolo se igra na ASY stadionu u subotu 18:00 h. Mislim da bi Miske mogao pokazati dosta dobru partiju, a protivnik je dosta organizovana i spremna ekipa IBB-a..
Trava na kojem je igran mec je bila katastrofalna, jedva su igraci trcali. Nisam u zivotu vidio onakvo nesto, stvarno jadno. I Turski mediji su bili veoma kriticni u vezi toga.
Utakmica je bila veoma losa, iskreno na onakvom terenu nije moglo biti bolje.
Samim tim, Misimovic nije uspio nista pokazati i izasao je u 75. minuti. Umjesto njega usao je Lorik Cana.
Miske je pokusao 2-3 puta naci Baros-a dugim loptama, Baros ima elemente Dzeke - brzi je od njega a fizicki dosta dobar tako da nakon 2-3 utakmice mozemo ocekivati asistencije Misketa i golove Barosa. Pored ovoga, igrao je sigurno, smirivao igru, imao jedan sut sa 16 metara kojeg je golman odbranio. Utakmicu je pratilo 45.000 navijaca u Izmiru.
Sljedece kolo se igra na ASY stadionu u subotu 18:00 h. Mislim da bi Miske mogao pokazati dosta dobru partiju, a protivnik je dosta organizovana i spremna ekipa IBB-a..
Gleda li iko Galatu, kako igra Misimovic, vidim 3:0 poluvrijeme..Hvala unaprijed..
Support Velez, It's logical! ★
Uh 3:0 .. Keno ce sanjati Barosa ovu noc
Jasta..napunise Kena pravo. Treci gol je vrh!! Miske odlican.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.