Po imenu je i Ignjatovic trebao biti pojacanje, kao i Culum, kao jos mnostvo drugih fudbalera u nasoj ligi, a ispali su totalni prosjek, kao i nasa liga.
Sam odlazak Ordagica i Krpica je tesko nadoknadiv, u startu bi bio oslabljen a igraca slicnih kvaliteta bi tesko doveo, tesko cak i nasao u nasoj ligi. Nekim timskim radom i zajednickom borbom na terenu i tribini mozes probati nadoknaditi oslabljen tim i neznanje, a od potencijalnih pojacanja ne mozemo previse ocekivati, mozemo se uzdati u Celino znanje da to sve proba posloziti i pametno selektirati igrace na nastavak sezone, a mi da dadnemo maksimalnu podrsku igracima i probamo napasti taj kup.
Ako ode i Skaha vec nastaje belaj, ne smijemo dozvoliti taj luksuz gubitka skoro svih bitnih igraca.
Mozda probati dovesti Secerovica, Serbecica Sisica, mozda Brekalo u odbrani, ne znam za Kobiljara jel ista napredovao, takodje sam Arezinu prizeljkivao jos u vrijeme Azmira ali izgleda je i on cucnuo. Karic(?) iz Viteza mozda, dok su u domenu SF Redzic i Vukotic iz Krupe ili Besirevic.
Moze se nabrati igraca, moras nekad i rizikovati a mi po pravilu zaseremo i kad ne rizikujemo.