FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Beduin
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Beduin » 14 dec 2017, 11:13

Nezahvalno je ocekivati previse od "pojacanja", jer nema garanta za nekog igraca da to i bude. Prvenstveno sto je kvalitet lige i igraca skroman, sto je i Chinaglia neku noc pokusao objasniti Tuzlaku, sve je to u par deka i samo mozes zeliti da neki igrac uhvati formu, imadne neku ludu srecu pa odradi sezonu iz snova ili neke druge kockice da se poklope nekom igracu.
Po imenu je i Ignjatovic trebao biti pojacanje, kao i Culum, kao jos mnostvo drugih fudbalera u nasoj ligi, a ispali su totalni prosjek, kao i nasa liga.
Sam odlazak Ordagica i Krpica je tesko nadoknadiv, u startu bi bio oslabljen a igraca slicnih kvaliteta bi tesko doveo, tesko cak i nasao u nasoj ligi. Nekim timskim radom i zajednickom borbom na terenu i tribini mozes probati nadoknaditi oslabljen tim i neznanje, a od potencijalnih pojacanja ne mozemo previse ocekivati, mozemo se uzdati u Celino znanje da to sve proba posloziti i pametno selektirati igrace na nastavak sezone, a mi da dadnemo maksimalnu podrsku igracima i probamo napasti taj kup.
Ako ode i Skaha vec nastaje belaj, ne smijemo dozvoliti taj luksuz gubitka skoro svih bitnih igraca.

Mozda probati dovesti Secerovica, Serbecica Sisica, mozda Brekalo u odbrani, ne znam za Kobiljara jel ista napredovao, takodje sam Arezinu prizeljkivao jos u vrijeme Azmira ali izgleda je i on cucnuo. Karic(?) iz Viteza mozda, dok su u domenu SF Redzic i Vukotic iz Krupe ili Besirevic.
Moze se nabrati igraca, moras nekad i rizikovati a mi po pravilu zaseremo i kad ne rizikujemo. :)
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 14 dec 2017, 11:28

Bice ovo dobar prelazni rok !!! Naci ce Celo dobre igrace koji ce ginuti na terenu , jos kad ih on pripremi gazit cemo fizicki protivnike !!!
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 14 dec 2017, 11:31

Slobodas je napisao/la:Bice ovo dobar prelazni rok !!! Naci ce Celo dobre igrace koji ce ginuti na terenu , jos kad ih on pripremi gazit cemo fizicki protivnike !!!
Da
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 dec 2017, 12:09

FrantoBauzek je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Ne bih o imenima dok ne bude sigurica, treba i ljude ispostovati. Imate po meni veliku sansu za trofej i trebali biste se svi "stisnuti" u borbi za Evropu.
Stisnuli bi se mi kada bi se uprava malo pruzila. Ali uvijek bude prica se puno, uradi se malo.
Dok nas ne bude 4 milje na stadionu, ne treba puno ocekivati ni od uprave. Svi bi mi da nam padne lova sa neba, da se neko drugi pruzi a da mi uzivamo :hmmmm: Dok se mi ne "pruzimo" zajedno s upravom u skladu sa mogucnostima, zaboravi. U ovoj ligi fiksna lova ima vrijednost 4x taj iznos.
Ne mogu ti na cesmu doci ljudi da piju vodu dok se cesma ne izgradi. Isto tako ne moze neko doci na utakmicu i plati kartu, a ne zna zasto. Moze nas par stotina ovisnika.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 dec 2017, 12:13

Beduin je napisao/la:Nezahvalno je ocekivati previse od "pojacanja", jer nema garanta za nekog igraca da to i bude. Prvenstveno sto je kvalitet lige i igraca skroman, sto je i Chinaglia neku noc pokusao objasniti Tuzlaku, sve je to u par deka i samo mozes zeliti da neki igrac uhvati formu, imadne neku ludu srecu pa odradi sezonu iz snova ili neke druge kockice da se poklope nekom igracu.
Po imenu je i Ignjatovic trebao biti pojacanje, kao i Culum, kao jos mnostvo drugih fudbalera u nasoj ligi, a ispali su totalni prosjek, kao i nasa liga.
Sam odlazak Ordagica i Krpica je tesko nadoknadiv, u startu bi bio oslabljen a igraca slicnih kvaliteta bi tesko doveo, tesko cak i nasao u nasoj ligi. Nekim timskim radom i zajednickom borbom na terenu i tribini mozes probati nadoknaditi oslabljen tim i neznanje, a od potencijalnih pojacanja ne mozemo previse ocekivati, mozemo se uzdati u Celino znanje da to sve proba posloziti i pametno selektirati igrace na nastavak sezone, a mi da dadnemo maksimalnu podrsku igracima i probamo napasti taj kup.
Ako ode i Skaha vec nastaje belaj, ne smijemo dozvoliti taj luksuz gubitka skoro svih bitnih igraca.

Mozda probati dovesti Secerovica, Serbecica Sisica, mozda Brekalo u odbrani, ne znam za Kobiljara jel ista napredovao, takodje sam Arezinu prizeljkivao jos u vrijeme Azmira ali izgleda je i on cucnuo. Karic(?) iz Viteza mozda, dok su u domenu SF Redzic i Vukotic iz Krupe ili Besirevic.
Moze se nabrati igraca, moras nekad i rizikovati a mi po pravilu zaseremo i kad ne rizikujemo. :)
Kobiljar je bolji od bilo kojeg naseg igraca trenutno. Ima volju i htijenje. Nema straha od igranja. On bi nam odlicno dosao.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 14 dec 2017, 12:15

Kobiljar je prgav igrac i kao twkav bi nam dobro dosao
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 14 dec 2017, 12:37

Ode Senad :urnebes:

SmajilKaric
Kontakt:

Post Postao/la SmajilKaric » 14 dec 2017, 12:39

Eh eto ode Senad i sta sad? Sad ce Salih Sabovic doci ili Davud Zahirovic

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 dec 2017, 12:40

Razvalise sve i sada takticki odose da odemo u Federalnu :puke:

Saltsity
Kontakt:

Post Postao/la Saltsity » 14 dec 2017, 12:42

:urnebes: :urnebes: :urnebes:
FK Sloboda Tuzla

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 dec 2017, 12:46

Kakvi ce sada biti komentari od navijaca? Jel nam Mujkanovic smjestio i Slobodi i Faraonu i navijacima sto je otisao u nevakat? Ko ce placati njegove igrace i ono sto nije isplaceno? Kakvi su dugovi ostavljeni? Koliko ima novca u kasi?

#izdalisvojklub.

SmajilKaric
Kontakt:

Post Postao/la SmajilKaric » 14 dec 2017, 12:50

tuzlak1987 je napisao/la:Razvalise sve i sada takticki odose da odemo u Federalnu :puke:
Pa jel velika vecina htjela da odu? Jeste!!! I ko ce se sad u ovom trenutku uhvatiti u kostac sa ovim bog te pito, al neka nam je bog na pomoci

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 14 dec 2017, 12:52

Gasimo se boli nas ****

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 14 dec 2017, 12:55

kad ce ta skupstina sad

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 dec 2017, 12:57

A za ovo dobra krivica ide i TZ medijima, svakom od njih na ledja. Nikakvi oni Tuzlaci nisu vec obicni poltroni. Odradili su prvi mjesec propagandno, a sada ce da sve sto su pisali zaborave i cekaju sta ce doci iz kancelarije. Da imamo normalne medije prvo bi sada izrasetali Senada i upravu, pa onda i Jasminu pokucali na vrata i pitali sto je lagao. Sta ocekujem od njih da urade u narednih 7 dana, NISTA. Samo ce da sute i pisu sto im se kaze.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 14 dec 2017, 12:58, ukupno mijenjano 1 put.

Saltsity
Kontakt:

Post Postao/la Saltsity » 14 dec 2017, 12:58

kup kup kup je nas kup kup kup je nas :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Joj cirkusa Allahu dragi :urnebes:
Solinas zna ko ce biti predsjednik,ali on je banovan :urnebes:
Zadnja izmjena: Saltsity, dana/u 14 dec 2017, 12:59, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sloboda Tuzla

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 14 dec 2017, 12:58

Trazili ste dobili ste :D

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 14 dec 2017, 12:59

Vraca se AH
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 14 dec 2017, 12:59

Vraca se AH

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 14 dec 2017, 13:00

Ko će nas sad izvlačiti iz go.vana? :crazy:
Stvarno mislim da nema te budale koja bi uskočila da bude na čelu kluba u ovoj situaciji.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.