Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

tanzla
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la tanzla » 08 sep 2010, 20:56

sekac je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Koševo je ukleto!!!
Svaka čast! I za sinoćnji poraz je krivo samo i isključivo Koševo! A ja nešto razmišljam je li do Vedada na krilu, je li do Misimovića i Pjanića u sredini koji ne znaju zajedno, ali ti si briljantno pronikao u srž problema! Koševo je ukleto!!!
eto Grbavica nije tu smo se pravo proslavili sa Katarom i mladom repkom (srbija Italija itd.)
Sekac čovjek je bio ironičan, nemoj se provaljivati. :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

EdisM
Kontakt:

Post Postao/la EdisM » 08 sep 2010, 21:15

Gdje bi covijek mogao da ima jednu debatu sa ovim (nazovimo ga) novinarom A. Beganović-em imam jednu JAKU zelju da ga upitam sta je pisacc zelio reci ovim

"Jednima je kriv Pape, drugima igrači, a veoma malo je onih koji će stvari pogledati realno. Zaboga, sinoć smo poraženi od Francuske, svjetske fudbalske velesile, koja doduše jeste imala krizni period, no isti se negdje morao zaustaviti."

Moj jedini argument bi bio... kao covijek koji prati nogomet zelio bih izjaviti da u sinosnjem mecu izmedju Francuske i Bosne u redovima francuske reprezentacije mogao sam prepoznati sacicu imena Benzema, Malouda, clichy, sagna i Lloris (samo zbog lyona)sad realno gledajuci ta VELESILA koju je pisac spomenuo je poslala DRUGI tim svoje repke da nam uvale dvicu (a mogli su i peticu rahat) sta bih tek bilo da su se u redovima naseg protivnika nasli jedan Evra, Nasri, Ribery, Anelka, Gourcuff bolje reci PRAVA velesila ??

imali su krizni period i negdje se morao zaustaviti velis? pa kako to da se nije zaustavio na bjelorusiji ??

p.s. koliko nas je gore pomenuti drugi tim francuske repke nadjacao govori i statistika 10 suteva na gol naprema jedan nas i taj jedan znamo dobro dosao je sa 35 metara iz slobodnog udarca....

Dakle od sada ako zelis pisati o realnosti DOBRO je pogleda i razmotri ... ili pak izaberi neki drugi izrazaj a ne realnost ...

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 08 sep 2010, 22:07

ako neko ima link navijanja neka posta..ako je neko snimao..a vidio sam onog lika dole sa kamerom među redarima :mrgreen:
Fenerbahçe SK...1907♥

I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!

1921♥

Sta hoces.ba ?
Kontakt:

Post Postao/la Sta hoces.ba ? » 08 sep 2010, 23:52

Jucer se vidjelo koliko nam fali Sead Salihovic. Taj momak ostavi srce na terenu.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 09 sep 2010, 00:21

tanzla u pravu si jarane zbrzo sam do mene je može li SORRY
Sarajevo ljubavi moja!

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 09 sep 2010, 01:28

nero.piroman je napisao/la:
hz1987 je napisao/la:Oni ko govore da nemamo kvalitete da se nosimo sa velikim reprezentacijama, i da je ovo realnost i naš limit i da selektor izvlači maksimum dokazaću da nije upravu:

Sastav Slovenije:

Handanovic 26yr - Udinese
Handanovic 32yr - Empoli
Šeliga 30yr - Sparta Rotterdam

Mišo Brečko 26yr - Köln
Kelharage 26yr - Cercle Brugge
Šuler 27yr - Gent
Cesar 28yr - Chievo
Ilić 27yr - Lokomotiv Moscow
Jokić 24yr - Chievo
Mavrič 31yr - Kapfenberg

Vrsic 25yr - Timişoara
Koren 29yr - Hull City
Birsa 24yr - Auxerre
Kirm 26yr - Wisła Kraków
Radosavljević 31yr - ADO Den Haag
Iličič 22yr - Palermo
Bačinovič 20yr - Palermo
Stevanovič 25yr - Vitesse

Ljubijankič 26yr - Gent
Novaković 31yr - Köln
Dedič 26yr - Bochum
Matavž 21yr - Groningen

SELEKTOR: Matjaž Kek (vodio Maribor do istorijskog uspjeha od 2000 do 2006, pa je prošao prvo 2006-2007 selekcije U15, U16, pa tek onda došao na mjesto selektora)

Idemo dalje:

Sastav Slovačke:

Mucha 27yr - Everton
Kuciak 25yr - Vaslui
Perniš 25yr - Dundee United

Zabavník 29yr - Mainz 05
Škrtel 25yr - Liverpool
Pekarík 23yr - Wolfsburg
Hubočan 24yr - Zenit Saint Petersburg
Saláta 25yr - Slovan Bratislava
Pečalka 29yr - Žilina

Karhan 34yr - Mainz 05
Hamšík 23yr - Napoli
Sapara 28yr - Ankaragücü
Štrba 34yr - Skoda Xanthi
Švento 25yr - Red Bull Salzburg
Stoch 20yr - Fenerbahçe
Weiss 20yr - Rangers
Kopúnek 26yr - Saturn Moscow Oblast
Kucka 23yr - Sparta Praha

Vittek 28yr - Ankaragücü
Hološko 26yr - Beşiktaş
Jendrišek 23yr - Schalke 04
Oravec 30yr - Žilina
Sylvestr 21yr - Dinamo Zagreb

SELEKTOR: Vladimír Weiss (vodio Artmediu 10 godina i s njima pravio čuda u Europi, preuzeo Slovačku 2008 i pravi čuda i dalje s njima)...

I konačno za kraj, usporedbe radi

Sastav Bosne i Hercegovine:

Hasagić 30yr - İstanbul BB
Begović 23yr - Stoke City
Šehić 22yr - Željezničar

Jahić 28yr - AEK Athens
Pandža 23yr - Mechelen
Spahić 30yr - Montpellier
Mravac 28yr - Westerlo
Vranješ 20yr - Sheriff Tiraspol
Nadarević 30yr - Eskişehirspor
Mujdža 26yr - Freiburg
Bunoza 22yr - Wisla Kraków

Rahimić 34yr - CSKA Moskva
Pjanić 20yr - Olympique Lyonnais
Medunjanin 25yr - Maccabi Tel Aviv
Misimović 28yr - Galatasaray
Salihović 25yr - Hoffenheim
Lulić 24yr - Young Boys
Ibričić 24yr - Hajduk Split
Štilić 22yr - Lech Poznań

Džeko 24yr - Wolfsburg
Ibišević 26yr - Hoffenheim
Zec 22yr - Gençlerbirliği
Muslimović 29yr - PAOK

SELEKTOR: Safet Sušić (Trenirao: Cannes, İstanbulspor, Al-Hilal, Konyaspor, Ankaragücü, Çaykur Rizespor, Rizespor, Ankaraspor - u zadnji 15 godina promjenio 8 klubova s tim da se nigdje nije zadržao duže od godine dana i da je skoro između svakog kluba imao pauzu po godinu dana...)

Eto, paralele su povučene - Slovenija - Slovačka i BiH su igrački tu negdje, s tim da je slovenački selektor imao veliki uspjeh sa Mariborom i do reprezentacije je radio samo u jednom klubu, a slična situacija je i sa slovačkim selektorom... Dalje zaključite sami!!!!
svaka cast na ovome. u potpunosti se slazem, upravu si 10000000000000%
Kake paralele, sta se ti slazes, sa cim? Zar treba cijela protivnicka ekipa da igra u Realu, Barceloni, Junajtedu, Celziju da bi mi rekli da je tu negdje priblizno nama? I Slovenija i Slovacka imaju bolje igrace u jacim klubovima nego mi. Kod nas je npr. naj jaci tim Lion u kome je Pjanic rezerva, drugo sve je krs od klubova i nece ih biti nigdje na evropskoj sceni. I Slovenija i Slovacka su clanice EU i u startu u prednosti za bar 20%, drzave su im sredjene, navijaci normalni, savez primjeran. I ti bi da se poredis sa njima, mi da se poredimo, sa drzavom u kojoj se ne zna ni ko koga ni kako ni gdje handri, u kojoj vise od polovine drzave navija za protivnicke reprezentacije, a onaj dio koji navija za nas sve vise lici na skup kretena kojima je utakmica prilika da se izduvaju, da bacaju petarde, da podrzavaju idiota i dezertera (kosto ih je i vecina) koji nece da igra za reprezentaciju, a zvizde momku koji daje srce na terenu. Fuj smradovi. Utakmica, ko da je pozoriste...pa caca ih njihov zar nisu osjetili da momci na terenu trebaju podrsku, da nisu ravnopravni razigranim Francuzima. Jok cekaju zvalje da mi dadnemo dva tri pa da onda se dignu, da navijaju. Koji moj i tada imas da navijas, pomozi kad treba, kad je tesko, kada tugujem...a kada je sve potaman, kada se radujem - mogu i bez tebe. Nemoj da vise cujem niti jednu ruznu o igracima i selektoru, bolje vam je ribajte te podove, farbajte fasade, pravite bildinge i vozite taksije da bi skupili za sledeci teferic. Pijte jaja da vam grlo bude spremno da pet-sest puta viknete "savez napolje" ili zapjevate dva put "bosna je sampino ooooooo..."
A ako budete opet zvizdali KAPITENU, definitivno vam treba zabraniti ulazak u BiH.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

Kralj_Tvrtko
Kontakt:

Post Postao/la Kralj_Tvrtko » 09 sep 2010, 11:33

Trener BiH u današnje vrijeme ima na izbor nekoliko odličnih ofanzivaca, kao nikad prije do sada, i umjesto da mu to budu slatke brige u izboru koga će staviti u početnih 11, koga će zamjenit na poluvremenu, on se kao svaki drugi pravi i veliki trener na kraju odluči za svih 6 :lol: . Nešto ne viđeno u nogometnom svijetu, i tako zaje.be i tu šestoricu, i onu petoricu, i rezultat, i narod.

Sve valjda da se ne bi jedna od tih velikih zvijezda uvrijedila što nisu u početnoj postavi, pa Prosinečki koji je u to vrijeme svojom maštom, uživanjem u igri i joga bonito driblinzima uveo nešto novo u svijet nogometa (mlađim generacijama da ga usporedim s onim što je Ronaldinho predstavljo u svijetu prije par godina), taj Robert Prosinečki je manje više odgledao osvajanje bronce 1998. s klupe, zato jer bi Boban i on zajedno bili previše, treba netko i razbijat napade, inače sve ode u honduras.

Ima još puno primjera velikih igrača po jačim ili jednako jaim reprezentacijama kojima nije bilo ispod časti sjedit na klupi.

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 09 sep 2010, 11:56

I meni je na um pala HR iz 98.

Tada je vezni red bio Boban, Asanovic, Soldo

Soldo. 90% defanziva, 10 ofanziva
Asanovic 50% ofanziva, 50 defanziva
Boban 60% ofanziva, 40 defanziva

A Pape u ekipu stavio:
Misimovic 100% ofanziva
Ibricic 100% ofanziva
Pjanic 80% ofanziva 20 defanziva

Jasno je svakom laiku da nemozes doci do lopte na sredisnjici jer ti je nema ko osvojiti, mi igramo sa 3 igraca koji cekaju da im neko osvoji i doda loptu kako bi ovi napravili nesto ofanzivno...Zato nije bilo nikakve igre na sredini vec se Dzeko mora traziti uposlavanjima od Hasagica il zadnje linije...Lopta u glavu, sam medju cetvoricom...

Ova tri plejmejkera mogu proci protiv slabih i srednjih ekipa, tada ispadamo kao nocna mora za tu vrstu ekipa, medjutim cim dodje neko jaci mi padamo u srednjem redu i totalno nam protivnik uzima inicijativu.

Kralj_Tvrtko
Kontakt:

Post Postao/la Kralj_Tvrtko » 09 sep 2010, 14:23

Potpuno si u pravu.

Mislim da kod sve više i više ljudi javlja to da neki Ćirini potezi i odluke gledajući ih iz ove današnje perspektive postaju razumljiviji i logičniji.

Nažalost morao se dogodit Safet Sušić da se to shvati, nadam se da to neće dosegnuti svoj vrhunac nakon Albanije.

Kada se nešto Ćiri prigovaralo to je uglavnom bilo na relaciji Pjanić - Ibričić, i tako još poneka sitnica, ovisno o tome tko tipka, ali uvijek je to stalo u par rečenica, kod Safeta izgleda da nitko ne zna odakle bi krenuo.

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 09 sep 2010, 15:01

Kralj_Tvrtko je napisao/la:Potpuno si u pravu.

Mislim da kod sve više i više ljudi javlja to da neki Ćirini potezi i odluke gledajući ih iz ove današnje perspektive postaju razumljiviji i logičniji.

Nažalost morao se dogodit Safet Sušić da se to shvati, nadam se da to neće dosegnuti svoj vrhunac nakon Albanije.

Kada se nešto Ćiri prigovaralo to je uglavnom bilo na relaciji Pjanić - Ibričić, i tako još poneka sitnica, ovisno o tome tko tipka, ali uvijek je to stalo u par rečenica, kod Safeta izgleda da nitko ne zna odakle bi krenuo.
Recimo ja prvi nisam razumio i kritikovao sam Ciru zasto nije u Portugalu stavio Pjanica umjesto Muratovica....Mislim, vidjelo se da je Miske zatvoren (Pepe), i kontam da ako igra Pjanic onda ce ga rasteretiti i Portugalcima bi bilo teze, ono lafo 2 kreativca....No sada dolazi odgovor a to je da je Pjanic igrao, duplo manje bi bilo osvojenih lopti, to jest Portugalci bi bili jos nadmocniji u vezi a mi nebi imali koristi od njih dvojice, bas kao sto nismo imali korisiti od njih i protiv Francuske...

U nogometu neki misle da je najvaznije imati dobrog napadaca, neki misle stopera il pak golmana...Prema nasem primjeru dodjem do zakljucka da je najvazniji def. vezni to jest neki igrac koji ti moze osvajati lopte na sredini a ako jos zna ih uredno predati to je samo bonus...Da bi se hranili loptama Ibro, Miske i Pjanic, trebaju 3 Rahimica.

Da imamo tipa Stankovica (Srbija) il Modrica Hrvatska koji igraju gore/dole onda bi Pjanic i Miske imali mnogo lopti....

Miske jest odlican igrac al je njegov problem sto je skup na terenu, da bi on dosao u fokus moras imati jednog koji ce za njega raditi.....Pjanic mi se cini kao savremeniji igrac, njegov problem je sto nema jos fiziku da bi bio kompletan vezni, za sada mu je samo ofanziva uredna....

I evo imamo klasnog napadaca, al koja korist od njega kad zbog 3 plejmejkera na terenu on nemoze dobiti niti jedne lopte...I sve to nije zato sto pomenuta trojica se nisu zalagala il nisu imali motiv, vec je zbog toga sto nemaju defanzivne navike i kvalitete. Ocekuju da im se preda lopta u noge pa da onda oni traze Dzeku(navikli u klubu)...Sve je to lijepo al kad bi se moglo doci do lopte.

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 10 sep 2010, 03:00

Od kad Pjanic i Miske igraju skupa mi nismo tekmu dobili izuzev Luksemburga (Swedska,Njemacka,Katar,Francuska)Ista tipa igraca vise okrenuti napadu nego odbrani i definitivno nemogu skupa igrat nama treba igrac tipa Bajramovica(kakva je njegova situacija sa ozljedom??) u repki da sa Rahimicem prekida napade ili pokusat sa SAlihovicem na tom mjestu kad mu kazna istekne ,a Pjanica ili cak Misketa sjest na klupu i davat im po poluvrijeme oba dvojici,jer stvarno Miske odavno nije pruzio partiju u repki da valja.Jedino pozitivno u repki je da smo dobili Mujdju i Lulica.A sto se tice Papeta treba mu dati sansu jos protiv Albanije izgubimo li zahvalit mu se i potrazit nekog novog selektora
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

bosanac035
Kontakt:

Post Postao/la bosanac035 » 10 sep 2010, 03:06

nisko je napisao/la:Od kad Pjanic i Miske igraju skupa mi nismo tekmu dobili izuzev Luksemburga (Swedska,Njemacka,Katar,Francuska)Ista tipa igraca vise okrenuti napadu nego odbrani i definitivno nemogu skupa igrat nama treba igrac tipa Bajramovica(kakva je njegova situacija sa ozljedom??) u repki da sa Rahimicem prekida napade ili pokusat sa SAlihovicem na tom mjestu kad mu kazna istekne ,a Pjanica ili cak Misketa sjest na klupu i davat im po poluvrijeme oba dvojici,jer stvarno Miske odavno nije pruzio partiju u repki da valja.Jedino pozitivno u repki je da smo dobili Mujdju i Lulica.A sto se tice Papeta treba mu dati sansu jos protiv Albanije izgubimo li zahvalit mu se i potrazit nekog novog selektora
Bajramović je još uvijek povrijeđen, trebao bi biti spreman za 2-3 nedjelje, tako da postoji mogućnost da zaigra u Albaniji ;)
I Love this game !!!

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 10 sep 2010, 22:47

kako je igrao zadnjih 5-6 utakmica, trebao bi definitivno na klupu....Evo je definitivno izgubio mjesto i uTurskoj, u jednom miki maus klubu...

Novi poraz Eskisehirspora bez Safeta Nadarevića

Eskisehispor je nakon četiri kola ostao na pretposljednjem mjestu na tabeli sa jednim osvojenim bodom

Eskisehispor našeg Safeta Nadarevića poražen je na gostovanju kod Bursaspora u 4.kolu turskog nogometnog prvenstva. Bh. reprezentativac nije bio uz kadru za ovu utakmicu, baš kao ni u duelu protiv Galatasaraya kolo ranije.

Gostujući tim je došao u vodstvo golom Ozturka u 19.minutu utakmice, i sve do 20 minuta prije kraja utakmice čuvao to vodstvo. No, domaći su preokrenuli rezultat za samo sedam minuta. Prvo je u 70.minutu za poravnanje pogodio Nunez, da bi u 77.minutu konačnih 2:1 za domaće postavio Yildirim.

Eskisehispor je nakon četiri kola ostao na pretposljednjem mjestu na tabeli sa jednim osvojenim bodom. Domaći su trijumfom učvrstili lidersku poziciju sa maksimalnim učinkom od četiri pobjede u četiri utakmice.

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 11 sep 2010, 01:14

Edo_77 je napisao/la:

Recimo ja prvi nisam razumio i kritikovao sam Ciru zasto nije u Portugalu stavio Pjanica umjesto Muratovica....Mislim, vidjelo se da je Miske zatvoren (Pepe), i kontam da ako igra Pjanic onda ce ga rasteretiti i Portugalcima bi bilo teze, ono lafo 2 kreativca....No sada dolazi odgovor a to je da je Pjanic igrao, duplo manje bi bilo osvojenih lopti, to jest Portugalci bi bili jos nadmocniji u vezi a mi nebi imali koristi od njih dvojice, bas kao sto nismo imali korisiti od njih i protiv Francuske...
E vidis, staro je pravilo ako nesto ne razumjes pitaj, citaj, uci, gledaj...a ne ko june u ogradu. Ja sam slijepcima pokusavao otvoriti oci, ali ne vrijedi, sve bi to da pametuje, a ne razumije fudbalsku igru niti jedne zehre...Govorio je Saban da je Murat ta nevidljiva karika, ama jok salabajzeri su samo vidjeli kada bi oni dao tri cetiri pogresna pasa na utakmici i razvratili hralje..."zasto igra Murat", "bolji je Medjedunjanin" "zasto ne igra Pjanic umjesto Murata" i sve tako neke budalastinje. Murat je bio to sto nam sada fali, on je bio taj Cirin i Soldo i Asanovic, jedino protiv Estonije u gostima je lose odigrao, ostalo bio briljantan....Ali yebiga sta je tu je, Murata vise nejma, niti ce biti treba gledati sta drugo. Ja sam u onom Alispahicu vidio idealnog igraca za tu poziciju, ali eto Pape se pravi Frnacuz pa ga prekrizi...Da zlo bude jos i vece i Rahimic je tu na kraju svoga reprezentativnog puta, samo cekam kad ce se raspasti u duelu sa nekim rokaljem...pa bi bas mogli imati i jos vecih problema. Zato vise nemozemo dozvoliti sebi luksuz da ostavimo Misimovica da ceka naprijed, da mu donesku loptu...I kada se to (rijetko) dogodi, Misimovic nista ne uradi jer su ga provalili i striktnim markiranjem na njemu od strane nekog garonje ili malo glavatijeg razbijaca ala Pepe, onemoguce Misimovica da bilo sta uradi. Mislim da bi trebali probati sa Ibrom u centralnoj ulozi na sredini terena protiv Albanije, Pjanicem poludesno, Jahicem na lijevom beku i Lulicem (boljeg nema) ispred njega. Ako ce Ibro igrati malo ofanzivnije onda Dzeko u spic, a Rahimicu dodati nekoga, ako nece onda Dzeko i Ibisevic naprijed. Nekako ovako: Hasagic - Mujdza, Nadarevic, Spahic, Jahic- Rahimic, Pjanic, Ibricic, Lulic - Dzeko, Ibisevic.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 sep 2010, 01:29

Saban je napisao/la:
Edo_77 je napisao/la:

E vidis, staro je pravilo ako nesto ne razumjes pitaj, citaj, uci, gledaj...a ne ko june u ogradu. Ja sam slijepcima pokusavao otvoriti oci, ali ne vrijedi, sve bi to da pametuje, a ne razumije fudbalsku igru niti jedne zehre...Govorio je Saban da je Murat ta nevidljiva karika, ama jok salabajzeri su samo vidjeli kada bi oni dao tri cetiri pogresna pasa na utakmici i razvratili hralje..."zasto igra Murat", "bolji je Medjedunjanin" "zasto ne igra Pjanic umjesto Murata" i sve tako neke budalastinje. Murat je bio to sto nam sada fali, on je bio taj Cirin i Soldo i Asanovic, jedino protiv Estonije u gostima je lose odigrao, ostalo bio briljantan....Ali yebiga sta je tu je, Murata vise nejma, niti ce biti treba gledati sta drugo. Ja sam u onom Alispahicu vidio idealnog igraca za tu poziciju, ali eto Pape se pravi Frnacuz pa ga prekrizi...Da zlo bude jos i vece i Rahimic je tu na kraju svoga reprezentativnog puta, samo cekam kad ce se raspasti u duelu sa nekim rokaljem...pa bi bas mogli imati i jos vecih problema. Zato vise nemozemo dozvoliti sebi luksuz da ostavimo Misimovica da ceka naprijed, da mu donesku loptu...I kada se to (rijetko) dogodi, Misimovic nista ne uradi jer su ga provalili i striktnim markiranjem na njemu od strane nekog garonje ili malo glavatijeg razbijaca ala Pepe, onemoguce Misimovica da bilo sta uradi. Mislim da bi trebali probati sa Ibrom u centralnoj ulozi na sredini terena protiv Albanije, Pjanicem poludesno, Jahicem na lijevom beku i Lulicem (boljeg nema) ispred njega. Ako ce Ibro igrati malo ofanzivnije onda Dzeko u spic, a Rahimicu dodati nekoga, ako nece onda Dzeko i Ibisevic naprijed. Nekako ovako: Hasagic - Mujdza, Nadarevic, Spahic, Jahic- Rahimic, Pjanic, Ibricic, Lulic - Dzeko, Ibisevic.

Nakon utakmice u Lux sam odmah rekao da Rahimić ne može sam.I to se vidjelo protiv Francuza.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 sep 2010, 12:46

Šimić i Alispahić su jučer bili strijelci za svoje klubove u utakmicama HNL.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 11 sep 2010, 14:21

Kuze selektor albanije u svom intervjuu nakon prva dva kola govori da susic ne moze igrati sa pjanicem misimovicem i ibricicem u igri istovremeno iz razloga sto su oni svi fudbalski znalci i da zbog toga gubimo na protoku lopte...

saneljahic
Kontakt:

Post Postao/la saneljahic » 11 sep 2010, 20:02

Said Husejinovic trenutno sjedi na klupi za svoj werder iz bremena i ceka priliku da istrci na alianz arenu protiv velikog Bayerna!!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 11 sep 2010, 20:08

saneljahic je napisao/la:Said Husejinovic trenutno sjedi na klupi za svoj werder iz bremena i ceka priliku da istrci na alianz arenu protiv velikog Bayerna!!
Samo nek ceka..ko ceka doceka,rekao bi Bogdan Ceko..i nek ga drze podalje od BiH reprezentacije,bajg on ce nekog ucjenjivat svojom minutazom,nije postene utakmice u zivotu odigro :evil:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 12 sep 2010, 18:06

Evo sam se opruzio i gledam ovaj stranjski fudbal, prvo Juventus igra sa nekim a jedan zucho iz Srbije rastura po desnoj strani...malo zatim pocinje Liverpool kad opet neki Srb naprijed, yeben pravo. Krasic i Jovanovic. Onda se sjetih da imaju igrace u Celziju, Mancesteru, Interu, doskora Ajaksu, Mancester Citiju...yebote da mi imamo i pola ogulili bi ih zive ako ne osvoje titulu svjetskog prvaka.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: katalinski, Majestic-12 [Bot], Sheyi i 12 gostiju.