BelminM23 je napisao/la:Nagrada za kantu bi trebala da bude jednogodišnji smještaj u Banovićima.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
BelminM23 je napisao/la:Nagrada za kantu bi trebala da bude jednogodišnji smještaj u Banovićima.
Pismen, razumije se u sport pogotovo rukomet. Jedino voli da udara kontru pitarima i tuzlacima. Malo ih nekad šamara. Umjereni, normalni nacionalista i patriota, nije vjernik. Školovan. Prošao pola evrope. Ustvari sve ono što sariel i mnogi pacijenti nikad neće biti.theboss_RD07 je napisao/la:Uopste se ne susrecem sa Virtuelom na nekim temama, pa nemam pojma kakav je lik. Pretpostavljam da obitava na PLBiH?
Bas me zanima kakvi su to postovi pa da lik 2 godine nema konkurencije
Šamara ih redom, nista vise.theboss_RD07 je napisao/la:Uopste se ne susrecem sa Virtuelom na nekim temama, pa nemam pojma kakav je lik. Pretpostavljam da obitava na PLBiH?
Moja situacija je još čudnijatheboss_RD07 je napisao/la:Uopste se ne susrecem sa Virtuelom na nekim temama, pa nemam pojma kakav je lik. Pretpostavljam da obitava na PLBiH?
Kad ti lazni grobar kaje da si patriotTobeYarabi je napisao/la:sta kaze onaj pakistanac-virto je umjereni nacionalista i patriot, a frajer nikad u zivotu nije bio u bih..patriot sa durmitora![]()
![]()
i on je umjereni nacionalista i patriot koji mrzi zemlju u kojoj je rodjen i nikad nije bio u drzavi koju ''voli'' isto kao i virtoSariel1987 je napisao/la:Kad ti lazni grobar kaje da si patriotTobeYarabi je napisao/la:sta kaze onaj pakistanac-virto je umjereni nacionalista i patriot, a frajer nikad u zivotu nije bio u bih..patriot sa durmitora![]()
![]()
![]()
Nema gdje ja nisam bio. Bio sam i na mjestima gdje ti nikad nećeš biti. U ženi.TobeYarabi je napisao/la:i on je umjereni nacionalista i patriot koji mrzi zemlju u kojoj je rodjen i nikad nije bio u drzavi koju ''voli'' isto kao i virtoSariel1987 je napisao/la:Kad ti lazni grobar kaje da si patriotTobeYarabi je napisao/la:sta kaze onaj pakistanac-virto je umjereni nacionalista i patriot, a frajer nikad u zivotu nije bio u bih..patriot sa durmitora![]()
![]()
![]()
cuj bio u zeniDANTES je napisao/la: Nema gdje ja nisam bio. Bio sam i na mjestima gdje ti nikad nećeš biti. U ženi.
Nisam rođen, pao sa Marsa.TobeYarabi je napisao/la:cuj bio u zeniDANTES je napisao/la: Nema gdje ja nisam bio. Bio sam i na mjestima gdje ti nikad nećeš biti. U ženi.mi bi svi voljeli da ti iz nje nikad nisi ni izisao
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 6 gostiju.