Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

sarajlija89
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la sarajlija89 » 06 sep 2010, 23:10

Hocu finale Federer - Nadal,nadal vjecno ispada kad treba izgubit od federera :roll: :roll: slucajno ili ne al tako je...

nadalu je otvoren put do finala,dok ce Fedexu bit puno teze al kako igra,tesko da ga neko moze ugrozit

GO ROGER

POETRY IN MOTION 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 06 sep 2010, 23:17

Da li neko zna je li povreda Stanislasa Vavrinke u duelu sa Marejom bila ozbiljnije prirode tj. da li ce biti potpuno spreman za mec sa Kuerijem?

Odusevilo me kako momak igra, konacno je sazrio za velike stvari...
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 06 sep 2010, 23:23

Valencia je napisao/la:Da li neko zna je li povreda Stanislasa Vavrinke u duelu sa Marejom bila ozbiljnije prirode tj. da li ce biti potpuno spreman za mec sa Kuerijem?

Odusevilo me kako momak igra, konacno je sazrio za velike stvari...
Ja sam gledao, nigdje nista ne pise, tako da vjerujem da ce biti spreman... protiv Querreya i moze do pobjede, ali dva vrhunska igraca na jednom turniru nema teorije da uzme. Predvidjam mu probleme sa Querreyem, 50-50 sanse, tesko ce protiv Youzhnog ili Robreda, a nikako protiv Nadala... ipak, ako dodje u polufinale moze da bude presretan... 8-)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 06 sep 2010, 23:30

sarajlija89 je napisao/la:Hocu finale Federer - Nadal,nadal vjecno ispada kad treba izgubit od federera :roll: :roll: slucajno ili ne al tako je...

nadalu je otvoren put do finala,dok ce Fedexu bit puno teze al kako igra,tesko da ga neko moze ugrozit

GO ROGER

POETRY IN MOTION 8-)
Nadal ima fobiju od Federera, kad god cuje da je on prosao namjerno izgubi, npr: Montreal, znao da ce Federer proc u finale i izgubio od Murraya u polufinalu, Cinci: Rozer prosao u polufinale, a on od Bagdathisa izgubi! Fobija cini cuda :mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 06 sep 2010, 23:48

ljepotice fenomenalne
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 06 sep 2010, 23:51

EdinTM87 je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:Hocu finale Federer - Nadal,nadal vjecno ispada kad treba izgubit od federera :roll: :roll: slucajno ili ne al tako je...

GO ROGER

POETRY IN MOTION 8-)
Nadal ima fobiju od Federera, kad god cuje da je on prosao namjerno izgubi, npr: Montreal, znao da ce Federer proc u finale i izgubio od Murraya u polufinalu, Cinci: Rozer prosao u polufinale, a on od Bagdathisa izgubi! Fobija cini cuda :mrgreen:
Nadal - Federer 14:7. Pricate bezveze... :lol:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 06 sep 2010, 23:53

Carolina dominira savrseno!
nema potpisa

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 06 sep 2010, 23:54

Poslje meca Federer - Nadal 2008.godine u finalu Wimbldona, za mene najbolji mec koji sam gledao posljednjih godina. Fenomenalna razmjena udaraca s obje strane i odlicni poeni. Nadam se da ce Carolina na kraju osvojiti i ako toliko ne pratim zenski tenis.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 06 sep 2010, 23:55

Isnar je napisao/la:Nadal - Federer 14:7. Pricate bezveze... :lol:
nista labavo
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 sep 2010, 00:06

Nadal ima otvoren put do finala ,a tamo šta bude
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 07 sep 2010, 00:59

Trenutno je Wozniacki jednostavno prejaka za sve svoje protivnice....Odavno nisam vidio Mariu da je odigrala ovako kvalitetan meč, ali ni to nije bilo dovoljno da se sruši defanzivni bedem simpatične Dankinje...Caroline odlično vlada svim udarcima, jaka je i mentalno i fizički, i jedina koja je trenutno može dobiti je Clijsters...Očekujem reprizu prošlogodišnjeg finala, i da se Caroline osveti za taj poraz :mrgreen: ....Imam osjećaj da bi Wozniacki bila nedodirljiva, ako bi malo poboljšala igru na mreži i ako bi konačno počela igrati i slajs bekend...Servis joj je napredovao mnogo u odnosu na prošlogodišnji US Open....

Nadam se da ''naša'' Andrea može noćas do pobjede protiv Zvonareve. :mrgreen:

Nole me je danas/večeras impresionirao...Bez većih problema se obračunao sa in form Fishom, i uz ovakvu stabilnost u njegovoj igri, sve je moguće....Soderling je napravio break u četvrtom setu protiv Montanesa, i praktično je već u četvrtfinalu, gdje ga vjerovatno čeka Fedex (noćas protiv Melzera)...Biće to repriza prošlogodišnjeg četvrtfinalnog duela na US Openu....
Der Mann für die entscheidenden Tore.

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 07 sep 2010, 01:17

Andrea! Andrea!

Bosanac mozda u 1/4 finalu u Grand Slam :shock: ;)
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 07 sep 2010, 23:54

Vavrinka kraaaaljuuuuuuuuuuuu!!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 08 sep 2010, 10:46

Kompletirani su parovi četvrtfinala kod muškaraca.

Verdasco je pobjedom nad Ferrerom obezbjedio nastup u četvrtfinalu a tamo ga čeka njegova noćna mora Rafael Nadal koji iz meča u meč igra sve bolje na ovogodišenjem US Openu.

Preostali četvrtfinalni par čine Youzhny i Wawrinka.

Verdasco je prošao Ferrera nakon još jednog meča u pet setova ( Nando voli što duže ostati na terenu ).Vodio je Ferrer sa 2:0 , imao igru, malo griješio no onda je u trećem setu čekao na Verdascovu grešku.Verdasco je cijeli meč igrao po sistemu agresivno, raspali pa šta bude.Nando je imao 89 neforsiranih grešaka ( veći dio u prva seta ) i 74 vinera, pa mu se na kraju isplatila njegova agresivnost.

Nadal je opet bio siguran , servira fantastično (nije izgubio svoj servis u prva 4 meča ) i lagano grabi ka svom prvom ( Murraya nema na tom putu )finalu u New Yorku.

večeras prvi mečevi četvrtfinala , Federer - Soderling i Đoković - Monfils.

Zanimljivi dueli, no ne bi trebalo biti problema za Feda i Noleta , Sod i gael možda otkinu jedan set ... .

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 08 sep 2010, 23:04

Sta ovo Nole izgovori glasno sad?? Nisam dobro cuo
nema potpisa

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 08 sep 2010, 23:05

Admir_Sa je napisao/la:Sta ovo Nole izgovori glasno sad?? Nisam dobro cuo
ma **** je vjetar najvise, ali jos je svasta izgovorio
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Jamaica271
Kontakt:

Post Postao/la Jamaica271 » 08 sep 2010, 23:51

Mislim da Roger i Novak nece imati vecih problema, tacnije ,Novak je 90% prosao dalje.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 sep 2010, 01:20

Jamaica271 je napisao/la:Mislim da Roger i Novak nece imati vecih problema, tacnije ,Novak je 90% prosao dalje.
Novak lahko do polufinala 3:0 u setovima 7:6,6:1,6:2

dali soderling može nešto federeru vidjećemo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 09 sep 2010, 11:13

6-4 6-4 7-5 8-)

Odlican mec, vjetar je bas zajebavao sinoc na svim mecevima, ali Roger je to itekako znao iskoristi, sto govori i broj aseva po onakvom vremenu, 18 i postotak osvojenih poena na prvi servis, strasnih 86%.

Potpuno zasluzena pobjeda, Soderling je pripretio samo na startu i kad je imao break i servis za set 5-3, ali onda Fedex uzima 4 uzastopna gema, dobar je mec bio, iako po onakvom vremenu i nije moglo nista kvalitetnije. Fedex je sinoc lopticu bacao nize nego inace kod servisa, zbog vjetra, a ne ko Monfils koji izgleda nista nema u onoj glavi, pa je nastavio bacati lopti ko inace, te uvijek je jurio lopticu kod servisa.

Slijedi repriza 1/2 od prosle godine, kada je Roger dobio tesko 7-6 7-5 7-5, Nole igra solidno, ali nadam se novoj pobjedi Fedexa, ustvari je sigurno ocekujem.

Danas druga dva 1/4, nadam se da Wawrinka moze i preko Mise, pa da ide na Nadala, a onda mozda i <svicarsko finale 8-) . Nadal bi trebao dobiti Verdasca, jer mu stil igre itekako lezi, ali Nando ima samopouzdanja od meca sa Ferrerom, pa mozda i moze nseto da uradi, samo se sjetite meca na AO 2009 i pet setova.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

elguru
Kontakt:

Post Postao/la elguru » 09 sep 2010, 18:59

retro je napisao/la:6-4 6-4 7-5 8-)

Odlican mec, vjetar je bas zajebavao sinoc na svim mecevima, ali Roger je to itekako znao iskoristi, sto govori i broj aseva po onakvom vremenu, 18 i postotak osvojenih poena na prvi servis, strasnih 86%.

Potpuno zasluzena pobjeda, Soderling je pripretio samo na startu i kad je imao break i servis za set 5-3, ali onda Fedex uzima 4 uzastopna gema, dobar je mec bio, iako po onakvom vremenu i nije moglo nista kvalitetnije. Fedex je sinoc lopticu bacao nize nego inace kod servisa, zbog vjetra, a ne ko Monfils koji izgleda nista nema u onoj glavi, pa je nastavio bacati lopti ko inace, te uvijek je jurio lopticu kod servisa.

Slijedi repriza 1/2 od prosle godine, kada je Roger dobio tesko 7-6 7-5 7-5, Nole igra solidno, ali nadam se novoj pobjedi Fedexa, ustvari je sigurno ocekujem.

Danas druga dva 1/4, nadam se da Wawrinka moze i preko Mise, pa da ide na Nadala, a onda mozda i <svicarsko finale 8-) . Nadal bi trebao dobiti Verdasca, jer mu stil igre itekako lezi, ali Nando ima samopouzdanja od meca sa Ferrerom, pa mozda i moze nseto da uradi, samo se sjetite meca na AO 2009 i pet setova.

Federer ovo uzima... iako ide na Djokovica koji je u top-formi... no Federer ima onu pobjednicku nit koja u tim mechevima chini prevagu... Prosle sezone jsu se sastali u istoj fazi 1/2finale i vidjena je jedna teniska ljepotica... izgledalo laganih 3-0 za Federera no daleko je od toga bilo.... slicno bi moglo i ovo polufinale da se odvija... eventualno da jedan set ode na stranu Djokovica...

Druga strana zrijeba bi trebala otici u Nadalovu korist... po nekoj tradiciji redovno pobjedjuje Verdasco-a... tako da veliku prednost dajem Nadalu... kad ga nije dobio u Australia-i 2009 kad je igrao svemirski tenis sumnjam da ce i sada...
Drugi mech je velika enigma... Wawrinka mi nekako djeluje stabilniji... Youzhni je nesh kao Guti u fudbalu... vjeciti talent koji nikako da u potpunosti bljesne... imao je na milion toplo-hladno turnira... mislim da je red da odigra jedan katastrofalan mech u njegovom stilu da sam sebe pobijedi...
Polufinale Nadal - Wawrinka... opet ta teniska velicina koju mnogi teniseri ne mogu mentalno da sazvacu... laganih 3-0 za Nadala...

Finale... khm... svaki teniser ima svoju rak ranu... neshto kao sto je Federer kuburio 300godina sa Rolland Garros-om... nekako mi mirishe da ce US open to postati Nadalu... tako da imati razgoropadjenu legendu - Federera i taj pritisak osvajanja Gradn Slam-a ce uciniti da Nadal poklekne a da Fedex digne kantu po koji... mrsko mi googlat 5-6put :D

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.