Ma ovo je zadnja noć da igram Stevensove debile s njegovim idiotskim rotacijamavedoz je napisao/la:Jaylen i Tatum moraju povuć tako da ih očekujem preko jer nema Kyriea i Morrisa, a Horford je upitan još uvijek.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ma ovo je zadnja noć da igram Stevensove debile s njegovim idiotskim rotacijamavedoz je napisao/la:Jaylen i Tatum moraju povuć tako da ih očekujem preko jer nema Kyriea i Morrisa, a Horford je upitan još uvijek.
Ma nema sanse ovo pogoditiSteph je napisao/la:Ma ovo je zadnja noć da igram Stevensove debile s njegovim idiotskim rotacijamavedoz je napisao/la:Jaylen i Tatum moraju povuć tako da ih očekujem preko jer nema Kyriea i Morrisa, a Horford je upitan još uvijek.
Ahaha, evo prošlo ti ovo, dva gola u zadnjih 90 sekundi.ThrillerHz je napisao/la: Bas sam i ja gledao statistike, i tacno ne razumijem kako 0:0 hahahaha, doduse na lajvu sam maloprije odigrao preko 2,5 golova, pa koliko toliko postoji mala nada da makar 3 gola padnu, a 6+ sam vec halalio![]()
Ma najjace sto je to sve lijepo izanalizirano i eto blowoutjopaa7 je napisao/la:Ma nema sanse ovo pogoditiSlike ieph je napisao/la:Ma ovo je zadnja noć da igram Stevensove debile s njegovim idiotskim rotacijamavedoz je napisao/la:Jaylen i Tatum moraju povuć tako da ih očekujem preko jer nema Kyriea i Morrisa, a Horford je upitan još uvijek.
Znaci ne vjerujem eto hahahahahaha, usralo me postenski, a bio sam ga otpisaobadblueboylivno je napisao/la:Ahaha, evo prošlo ti ovo, dva gola u zadnjih 90 sekundi.ThrillerHz je napisao/la: Bas sam i ja gledao statistike, i tacno ne razumijem kako 0:0 hahahaha, doduse na lajvu sam maloprije odigrao preko 2,5 golova, pa koliko toliko postoji mala nada da makar 3 gola padnu, a 6+ sam vec halalio![]()
Effenberg je napisao/la:Ljudi sto reko Ibro ovo je za mene zadnja stanica. Sta reci vise? Svjestan sam za je decembar i da sada najgora riktanja sirom dunjaluka se rade i ja opet igram!
Ne moze se ovdje fatati nista vise juce poslusam dva tipa za NBA hajd reko da vidim mozda su drugi pametniji i sretniji kad mene nece, skinem under Riversa i padnem rodju 25.5 over a 19 imo na PV i bilo poena ko na all star tekmi. Poginuli dabogda mater im yebem ovima koji ovo aranziraju sve ovako. Vise je svejedno koja liga i koji sport. Valja im sad bozicne duple plate isplatiti svojim radnicima i bukijima i nagrade im dati za ono sto nas yebu cijelu godinu i manipulisu!!! Ovo je yebena industrija koju finansiraju preko ledja postenih i marljivih ljudi. E pa necete vise!
Ode ja na duzu pauzu i mislim da cu se skoncentrisat samo na tenis tako da nista do AO barem. Kud je jos pauza kod gauchosa i ostali latinosi su zavrsili. Ono sto najbolje tipujem.
Pao sam strasan tiket juce Readinga keca koji je do 84e 2:0 imao, Lazio nisam igro nikad ih ne igram a imao da oni ne daju vise od 1 na tom @2.35 ufaceno al dzaba. Ni to nije cista posla bilo sad gledam dobili ljudi crveni mjesto penala!Dakle ne mozes logican tip skinuti vise, ekipu koja vodi ne mozes da igras al kad odigras neki ultra rizik ko to s Laciom dodje. Ne mozes dobiti over skinut dok nije nariktano dok nazor ne krenu golove pustat ko na hokeju u minuti po 2-3 i u fudbalu isti qrac. Zabiju dva gola u 5 min i onda nema do kraja. Syebe ti svaki under live sto igras a isti qrac i over kad igras samo kontra.
Ne pitajte me ni za tipove nit ista ode u penziju, sretno prijatno a i vama bi isto porucio manite se corava posla. Ustekajte pare radije u ove kripto valute evo ih masovno u ekspanziji uletite u pre-sale periodu i imacete sigurno prirast dobar a i bonuse.
Budite investitori a ne spekulanti! Nema para bez motike a pogotovo ne preko noci i na NBA!!!
Prijatno! :wavey:
Hvala efe, bi li mi mogao dati par savjeta.Effenberg je napisao/la:@Isildur1
Ma sta ce biti tajna, rusi neki 1xbet. Ma gamad ko i svi.Al eto imaju malo bolje kvote i jake bonuse slabo iko da ti oboje to nudi.
Dzaba ti da Bog dragi na nebesima bozansku kladaru otvori kad gamad nariktase svaki mec na dunjaluku!
Pa dobro ja odo u teoriju priznajem.Effenberg je napisao/la:Ma isildure ti ode u teoriju. Ja kad se kockam kockam se ko covjek. Sve je bankrol i zena i djeca i kuca i auto. [emoji38]
Ako dodje da dodje da valja. Nes u piljevinu igrat i nadrkavat se 100 tiketa da cvakas 100 dana za cener plusa.
Moras imat cvrstu banku da se gura kad dodje prilike i kad krenes fatat. Najgore kad te krene tipovanje a nemas para.
Bonus ja petkom probam naguzit stoju al moras uplatit odvojim kad me ide 2 stoje za petak i srijedu u medjuvremenu nema isplata za uvjete bonusa i lagano. Da se razradit. Cetvrtkom isplacujem ako sta ostane a zna se nabit cesto. Jbg neces svaki put ufatit bonusa al nije to ni belaj ako te ide. Kad te ne ide mozes yebat sve ne pomaze nista taman da ti meleci na usi sapcu tipove! [emoji38]
Ajde jos BordeauxLittleCule je napisao/la:Ajmo Bordeaux gol i još jedan gol na Wolfs - Leipzig
Hhehehe, bilo je para ne kazem.Effenberg je napisao/la:Ma ide mi qrac dobro!
Poguraj pa da me krene, hajmo lagano vi pokerasi imate para ko blata. Od sad radim ko placenik! [emoji38]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.