Da se dotaknem ove teme malo, iako izbjegavam jer sam po prirodi apolitičan.
Svaki oblik isticanja politike na sportskom natjecanju apsolutno nepodržavam, van sportskog borilišta, naravno svak po svom, ovo je slobodna zemlja i dopušteno je izjašnjavanje mišljenja, nekom se svidi nekom se nesvidi. Imaju i društvene mreže, portali nakraju krajeva gdje se može diskutirati, politički skupovi, ima XY načina za izjašnjavanje, a po meni osobno sportsko natjecanje NIJE jedan od njih, od bilo koje strane to dolazilo. Nažalost u nas je situacija takva kakva je, nezadovoljstvo je veliko, jednima krivo što drugi podržavaju osuđenike, drugi se žale što druga strane nema osuđenih za ista ili slična djela, treći za oboje, i tako u krug. Kakva pravda treba da bude da svi budu zadovoljeni ? Meni nepada ništa na pamet, ali ono što možemo, mi koji smo u ovom BH sportu, nismo plaćom ali jesmo srcem i dušom je da to ostavimo po strani kad udjemo na stadion, podržavamo svoj klub navijačkim pjesmama, bez "pretjeranog" vrijeđanja drugog i jedino tada ovo neće biti tema više, do tada, lupaj kazne za sve i gotovo...
NK Široki Brijeg