Kawhi je napisao/la:Pa volim otici i u zooloski da razgledam, al necu bas uskociti u kavez s majmunima.bodi123 je napisao/la:Zašto ti ne smiješ slova napisat tamo a čitaš svakodnevno, nije zar da nemaš hrabrosti?Kawhi je napisao/la:

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kawhi je napisao/la:Pa volim otici i u zooloski da razgledam, al necu bas uskociti u kavez s majmunima.bodi123 je napisao/la:Zašto ti ne smiješ slova napisat tamo a čitaš svakodnevno, nije zar da nemaš hrabrosti?Kawhi je napisao/la:
L.O.L.TobeYarabi je napisao/la:obilazis rodbinu? pozdravi ih na svim jezicima i reci nek glasaju za mene..Kawhi je napisao/la: Pa volim otici i u zooloski![]()
![]()
Kahni i Policeman kad citaju nasu temuSariel1987 je napisao/la:Pepeljugo promijeni pepeljaru i ne rise ljudima o ingenioznosti...
P.s kahni mome
Policeman je bar se usudio napisati nešto. Ovaj ne smije slova napisat, samo čita. Ko da ima ribicu medju nogama.MocMahale444 je napisao/la:Kahni i Policeman kad citaju nasu temuSariel1987 je napisao/la:Pepeljugo promijeni pepeljaru i ne rise ljudima o ingenioznosti...
P.s kahni mome![]()
To je tacno, Kahni skini taj ljiljan, to je znak hrabrosti ti si mekinjas.bodi123 je napisao/la:Policeman je bar se usudio napisati nešto. Ovaj ne smije slova napisat, samo čita. Ko da ima ribicu medju nogama.
sjecas li se hanuma kad smo bili mladiNeandertalac je napisao/la: L.O.L.
Bravo! Bravo! Bravo!
A sto si se ti toliko njega svezao? Ne moramo biti svi mrtvi ozbiljni ko kakve strebercine i to na sportskom forumu, opusti se malo.BoixosNois1899 je napisao/la:Ne psuje Boga, ne trolla, ne spama, ne piše bljuvotine na "PL Prepucavanja", ne vrijeđa... tako da nema šanse.Saurman je napisao/la:Feldmarschall ako nije zaslužio da bude forumaš godine onda ne znam ko je, čovjek piše odlične postove.
ajme tebi..ti neces, sigurnoBoixosNois1899 je napisao/la:Ajme meni ko će biti forumaš godine...
Auuu pa ovo nije obicna pvc stolarijaBoixosNois1899 je napisao/la:Ajme meni ko će biti forumaš godine...
Mozes li nam opisati kako se to prati Real Madrid u Kalesiji?skoroalen je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Ovo je dokaz o postojanju plave filozofije i tome da su Zeljini navijaci jedini normalni u Sarajevu. Dok ste vi gurali nekog bio je to normalan covjek cije je postove s uzivanjem mogao citati i onaj ko ne voli bh ligu ili Zelju. Vratite nam Bocacia.Neandertalac je napisao/la:Gasi forum kompletan. Na šta smo spali, prosto ne mogu vjerovati.![]()
![]()
![]()
Pa pola Manijaka glasalo za Tobea. Čuj filozofija, ako je Neandertalac predstavnik neke filozofije, odoh na Bentbašu da se utopim, u gradu plitko previše.![]()
Manje-više svi Manijaci koji pišu na prepucavanjima osim Virte, Muhe i Osima su glasali za Tobea.
Ne moramo. Ali ovdje se bira najbolji, najkvalitetniji forumaš a to Tobe sigurno nije. Evo priznajem nasmijao me na ovoj temi par puta i zna biti simpa lik, ali sigurno nije najbolji forumaš. On nije za forumaša godine.MortemHz je napisao/la:A sto si se ti toliko njega svezao? Ne moramo biti svi mrtvi ozbiljni ko kakve strebercine i to na sportskom forumu, opusti se malo.BoixosNois1899 je napisao/la:Ne psuje Boga, ne trolla, ne spama, ne piše bljuvotine na "PL Prepucavanja", ne vrijeđa... tako da nema šanse.Saurman je napisao/la:Feldmarschall ako nije zaslužio da bude forumaš godine onda ne znam ko je, čovjek piše odlične postove.
Dominacija.TobeYarabi je napisao/la:sjecas li se hanuma kad smo bili mladiNeandertalac je napisao/la: L.O.L.
Bravo! Bravo! Bravo!![]()
![]()
MortemHz je napisao/la: Mozes li nam opisati kako se to prati Real Madrid u Kalesiji?
@Kawhi 2_0. Minuta 18_taSarmelino je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave i 146 gostiju.