ma nedam nikome moje ljubomorno piche..Neandertalac je napisao/la:Bravo. Kakva dominacija![]()
Ne zaboravi sliku, gif ili video idući put, vidiš da zbunjuješ fanove.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ma nedam nikome moje ljubomorno piche..Neandertalac je napisao/la:Bravo. Kakva dominacija![]()
Ne zaboravi sliku, gif ili video idući put, vidiš da zbunjuješ fanove.
Istina je da sam bio protiv ovog nadglasavanja sa plasticarima.kuci kad dodjes iskompleksirani plasticni klosarko suskaj.mene neces.BoixosNois1899 je napisao/la:Ti kanturino da šutiš!Sariel1987 je napisao/la:.Budi zahvalan jer Virtu4l očito ima puno hejtera. Inače bi ti bez po muke prekucao izbor za Kantu.
Ovo je dokaz o postojanju plave filozofije i tome da su Zeljini navijaci jedini normalni u Sarajevu. Dok ste vi gurali nekog bio je to normalan covjek cije je postove s uzivanjem mogao citati i onaj ko ne voli bh ligu ili Zelju. Vratite nam Bocacia.Neandertalac je napisao/la:Gasi forum kompletan. Na šta smo spali, prosto ne mogu vjerovati.
Genijalno.TobeYarabi je napisao/la:ma nedam nikome moje ljubomorno piche..Neandertalac je napisao/la:Bravo. Kakva dominacija![]()
Ne zaboravi sliku, gif ili video idući put, vidiš da zbunjuješ fanove.![]()
![]()
Kawhi je napisao/la:Ovo je dokaz o postojanju plave filozofije i tome da su Zeljini navijaci jedini normalni u Sarajevu. Dok ste vi gurali nekog bio je to normalan covjek cije je postove s uzivanjem mogao citati i onaj ko ne voli bh ligu ili Zelju. Vratite nam Bocacia.Neandertalac je napisao/la:Gasi forum kompletan. Na šta smo spali, prosto ne mogu vjerovati.
Razumi ih Kavaje..Kawhi je napisao/la:Ovo je dokaz o postojanju plave filozofije i tome da su Zeljini navijaci jedini normalni u Sarajevu. Dok ste vi gurali nekog bio je to normalan covjek cije je postove s uzivanjem mogao citati i onaj ko ne voli bh ligu ili Zelju. Vratite nam Bocacia.Neandertalac je napisao/la:Gasi forum kompletan. Na šta smo spali, prosto ne mogu vjerovati.
BoixosNois1899 je napisao/la:"Mi sa INO fudbala ne prihvatamo rezultate ove ankete i smatramo kako je riječ o pokušaju Prepucavanja da se destabilizuje pdf INO fudbala i njegove institucije. Mi ćemo provesti referendum na kojem će naši forumaši imati priliku reći svoje mišljenje."
Jel ovo referendum kod vas? Cuj mi lobiramo joj europejacaKawhi je napisao/la: Ja sam bio za @Jacka od pocetka. On je javio da njegovi glasaci podrze Felda sto sam i uradio.
Da bi sebi dali kredibilitet, reputaciju, potvrdu koji, usput, ne postoje.jasmin10 je napisao/la:A zašto je ovima sa prepucavanja toliko stalo da Tobe bude forumas godine
Salamino salamander pisao si manje glasača za kantu. To je zato sto vi ne glasate za kantu mi realno glasamo na obje teme. Malobrojni ste brate i dosadni. I da da se glasa samo oni preko 18 godina tek tada bi Tobe izdominirao. Mada ce i ovako. Taj vas evo ne smije priviriti ovdje. Ko ce glasati za bezmudog dosadnog lika.Sarmelino je napisao/la:Razumi ih Kavaje..Kawhi je napisao/la: Ovo je dokaz o postojanju plave filozofije i tome da su Zeljini navijaci jedini normalni u Sarajevu. Dok ste vi gurali nekog bio je to normalan covjek cije je postove s uzivanjem mogao citati i onaj ko ne voli bh ligu ili Zelju. Vratite nam Bocacia.
Sloboda pred ispadanjem, Sarajevo bez trofeja.. Zeljo i hrvati trenutno jači pa se moraju zadovoljit tim sto glasaju za Virtu i Tobeta.
Da bi ti imao šta pitati..jasmin10 je napisao/la:A zašto je ovima sa prepucavanja toliko stalo da Tobe bude forumas godine
Pa reputaciju imaju.sljivo je napisao/la:Da bi sebi dali kredibilitet, reputaciju, potvrdu koji, usput, ne postoje.jasmin10 je napisao/la:A zašto je ovima sa prepucavanja toliko stalo da Tobe bude forumas godine
Ako nisi glasala za Tobeta prijavicu te MramoruAerials je napisao/la:Pa ova anketa, odnosno izbor, savršeno opisuju stanje u kompletnoj državi. Isti princip.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.