FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Zeljo92
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Zeljo92 » 11 dec 2017, 21:09

Meni jos nije jasno kakvo je ono ponasanje kod drugog gola Josipa Projica, jel on uopste bio na tekmi ili? :roll:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 11 dec 2017, 21:16

Zeljo92 je napisao/la:Meni jos nije jasno kakvo je ono ponasanje kod drugog gola Josipa Projica, jel on uopste bio na tekmi ili? :roll:
U stilu Kvese. :lolno:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

krepo
Kontakt:

Post Postao/la krepo » 11 dec 2017, 23:23

Zeljo92 je napisao/la:Meni jos nije jasno kakvo je ono ponasanje kod drugog gola Josipa Projica, jel on uopste bio na tekmi ili? :roll:

Puno pljujes za nekog ko ne ide na utakmice,slucajno ili ne,pitanje je :thumbdown:
Mi imamo jednog Boga,a na klupi sina Njegovoga
KRAJ PRIČE

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 11 dec 2017, 23:31

krepo je napisao/la:

Puno pljujes za nekog ko ne ide na utakmice,slucajno ili ne,pitanje je :thumbdown:
bas :thumbdown: :cry:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 11 dec 2017, 23:51

Mali off: Kakva se fama digla oko ovog Husarića što je gurno Mešanovića i Pirića u Maribor, ko da ih je prodao u Real za 10 miliona eura...Nije što je naš ali Zuban je za njega Jorge Mendes i Mino Raiola u jednom.

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 12 dec 2017, 00:13

Nadam se iskreno da ''neko'' u klubu misli o novom ugovoru za Ronalda. :kafa:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 12 dec 2017, 00:31

Kakav li ce teren biti u februaru. Da hoce bar smrznuti i malo ocvrsnuti a ne da bude blato. Sumnjam da se moze ista uraditi na oporavku terena. Ovih nekoliko utakmica mu je doslovno **** majku...
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 12 dec 2017, 10:28

Svjestan sam i znam dobro sta najvatrenijim znaci kop, ali fakat teren je primaran po meni u ovom trenutku (s grijanjem) a ne samo nova trava i drenaza.
Atletiko ili Real...jbg bolje da je Real al Madrid je Madrid :D
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

tm1987vtz
Kontakt:

Post Postao/la tm1987vtz » 12 dec 2017, 10:56

Ja sam siguran da se teren može extra oporaviti uz par mjera za to kao što je pokrivanje najlonom u danima kada je najavljen snijeg, zatim otkrivanje u suncanim danima, takodjer u suncanim danima valjanje fino sisanje i moze se oporaviti sigurno koliko toliko da se ne obrukamo a na ljeto prioritet broj 1 da bude on.. nikakav jug, natkrivanje istoka i slične priče, samo i SAMO teren!
KEEP THE BLUE FLAG FLYING HIGH!

amko123
Kontakt:

Post Postao/la amko123 » 12 dec 2017, 11:31

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 12 dec 2017, 12:16

https://www.klix.ba/sport/nogomet/novi- ... /171212033

Ne smije se propustit sansa ove godine, imamo priliku da napravimo iskorak
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

krepo
Kontakt:

Post Postao/la krepo » 12 dec 2017, 12:26

Čudi me malo da portali ne pisu o krahu transfer politike Butmirspora,sto prosuše milion KM,na golmanu Piriću koji bio u šopingu u Sarajevu.
Biće zanimljivo pratiti...
Mi imamo jednog Boga,a na klupi sina Njegovoga
KRAJ PRIČE

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 12 dec 2017, 12:53

Sandokan87 je napisao/la:Kakav li ce teren biti u februaru. Da hoce bar smrznuti i malo ocvrsnuti a ne da bude blato. Sumnjam da se moze ista uraditi na oporavku terena. Ovih nekoliko utakmica mu je doslovno **** majku...
Nema njemu spasa u februaru obzirom na padavine i temperaturu u decembru, januaru. Sad da li postoji neka metoda da se blato, voda saniraju u hladnim uslovima, to jedino da klub angazuje neku firmu koja se bavi time, masine neke da "pređu" teren ili neko posipane terena necim. :think:

Posotoji mogucnost da UEFA zatrazi promjenu stadiona, jedino nam Zenica onda preostaje. A ako se bude igralo u dolini, obrukat cemo se, ruznu sliku poslati protiv jednog velikana kao Atletiko.
- Zeljeznicar -

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 12 dec 2017, 12:56

Nadam se da cemo u nastavku sezone prestat izmisljat toplu vodu sa golmanskim dresom

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 12 dec 2017, 13:01

Zenzo je napisao/la:
Sandokan87 je napisao/la:Kakav li ce teren biti u februaru. Da hoce bar smrznuti i malo ocvrsnuti a ne da bude blato. Sumnjam da se moze ista uraditi na oporavku terena. Ovih nekoliko utakmica mu je doslovno **** majku...
Nema njemu spasa u februaru obzirom na padavine i temperaturu u decembru, januaru. Sad da li postoji neka metoda da se blato, voda saniraju u hladnim uslovima, to jedino da klub angazuje neku firmu koja se bavi time, masine neke da "pređu" teren ili neko posipane terena necim. :think:

Posotoji mogucnost da UEFA zatrazi promjenu stadiona, jedino nam Zenica onda preostaje. A ako se bude igralo u dolini, obrukat cemo se, ruznu sliku poslati protiv jednog velikana kao Atletiko.
Ma nije ti ni Zenica rjesenje. Ocigledno je da ti grijaci ili ne postoje ili ne rade nikako. Da postoje ili rade nebi protiv Zrinjskog bio onakav teren kakav je bio. Ma nemamo sebst brukat, bitno je da se utakmica igra na Grbavici jer sve suprotno bio bi jedan veliki promasaj. Ova djeca zasluzuju punu grbavicu sto recimo nebi bio slucaj sa Bilinim Poljem.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 12 dec 2017, 13:07

irfo je napisao/la:Nadam se da cemo u nastavku sezone prestat izmisljat toplu vodu sa golmanskim dresom
Vedran prvi želi da brani u onim dresovima za igrače jer nije zadovoljan kvalitetom golmanskog dresa, a i ne voli da ima one štitnike na laktovima koje posjeduje golmanski dres. Ako ne bude novih garnitura za golmana oni će nastaviti braniti u ovim dresovima. Vidio si da je Fejza branio u golmanskom dresu jer on voli takve dresove za razliku od Vedrana.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 12 dec 2017, 13:10

arelinho je napisao/la:
irfo je napisao/la:Nadam se da cemo u nastavku sezone prestat izmisljat toplu vodu sa golmanskim dresom
Vedran prvi želi da brani u onim dresovima za igrače jer nije zadovoljan kvalitetom golmanskog dresa, a i ne voli da ima one štitnike na laktovima koje posjeduje golmanski dres. Ako ne bude novih garnitura za golmana oni će nastaviti braniti u ovim dresovima. Vidio si da je Fejza branio u golmanskom dresu jer on voli takve dresove za razliku od Vedrana.
Ma mora se dogovorit nesto sa dobavljacem onda, za novi dres samo u drugoj boji, da nam to bude golmanski, jer mi je ono bas glupo

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 12 dec 2017, 13:10

Sandokan87 je napisao/la:
Zenzo je napisao/la:

Ma nije ti ni Zenica rjesenje. Ocigledno je da ti grijaci ili ne postoje ili ne rade nikako. Da postoje ili rade nebi protiv Zrinjskog bio onakav teren kakav je bio. Ma nemamo sebst brukat, bitno je da se utakmica igra na Grbavici jer sve suprotno bio bi jedan veliki promasaj. Ova djeca zasluzuju punu grbavicu sto recimo nebi bio slucaj sa Bilinim Poljem.
Ne pitamo se mi nego UEFA, ako njima teren ne zadovolji donji smo.
- Zeljeznicar -

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 12 dec 2017, 13:24

Profesionalan klub trazi profesionalnu infrastrukturu. Trenutno teren Grbavice nedolici klubu. Imamo dvije opcije sto se tice terena. Napraviti najvecu investiciju u istoriji kluba i napraviti savremeni teren sa grijanjem lupam cifre 3 mio maraka i godisnji trosak za odrzavanje 250-300 hiljada ili postaviti vjestacku podlogu 750 hiljada do milion maraka godisnje odrzavanje100 do 150 hiljada.

Izmisljati toplu vodu sa sadasnjim terenom je obicno bacanje para.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 12 dec 2017, 13:40

tm1987vtz je napisao/la:Ja sam siguran da se teren može extra oporaviti uz par mjera za to kao što je pokrivanje najlonom u danima kada je najavljen snijeg, zatim otkrivanje u suncanim danima, takodjer u suncanim danima valjanje fino sisanje i moze se oporaviti sigurno koliko toliko da se ne obrukamo a na ljeto prioritet broj 1 da bude on.. nikakav jug, natkrivanje istoka i slične priče, samo i SAMO teren!
Može se sanirati ali nikako dovesti u neko savršeno stanje. Teren smo dodatno zayebali pred utakmicu sa Belgijom od strane firme koja odrzava travnjake i koliko se dalo primjetiti cilj je bio da vizuelno izgleda dobro. Par dana su radile prskalice na stadionu pa kada je kasnije pala kiša bio je toliko nakvasen da se bukvalno unistio sa tim kozmetickim zahvatom. Nepotreban i amaterski postupak.

Najbolja opcija ukoliko se skuckamo za rekonstrukciju jeste kao što je teren Rijeke, 70/30% prirodna i umjetna. Do tada, zakrpi koliko se može.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: antibot, BarbareZeljin i 43 gosta.