Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
skoroalen je napisao/la:Rokoko87 je napisao/la:Kad hoću glasam dobro,
Kad neću baš briga me,
Kad nemam glasa baš ga nemam,
Kad želim ja imam glas,
Izbor je igra na sreću,
Ne pobjeđuje onaj koji lobira,
Kad svi daju glas,
Ja svoj čuvam za Tobetov spas![]()
![]()
![]()
@Tobe ako pobijediš, ovo u potpis da staviš!
Sta ti znas eto sta ti znas. Ako mu 40 ljudi s kojima se on ARGUMENTOVANO prepucava svaki dan da svoj glas onda ti nemas sta du da dodajes ili oduzimas.BoixosNois1899 je napisao/la:Evo sad najrealnije i najozbiljnije. Da se ovdje glasa za kvalitet, eventualno jedan forumaš bi sa teme Prepucavanja mogao biti u užoj konkurenciji. Ne pratim Bog zna nešto @Tobeta, ali ono što sam ga upratio djeluje mi više za Kante nego za Forumaša godine. A sad opletite...
Koliko smo jaki sad da nasi glasaju za nas opet ne bi izgubili.skoroalen je napisao/la:@Mortem đe bi Tobe tek bio da mi nismo imali ovih 10ak fEnova, da se sve na njega preusmjerilo.
Koti je bolan ajzeaFrancescoTotti je napisao/la:Sta ti znas eto sta ti znas. Ako mu 40 ljudi s kojima se on ARGUMENTOVANO prepucava svaki dan da svoj glas onda ti nemas sta du da dodajes ili oduzimas.BoixosNois1899 je napisao/la:Evo sad najrealnije i najozbiljnije. Da se ovdje glasa za kvalitet, eventualno jedan forumaš bi sa teme Prepucavanja mogao biti u užoj konkurenciji. Ne pratim Bog zna nešto @Tobeta, ali ono što sam ga upratio djeluje mi više za Kante nego za Forumaša godine. A sad opletite...
@ajzea ipak nece bit potrebe za tvojih 10 rezervnih profila, dobija ovo tobinho u sudijskoj.
Ne zna to vise niko koliko je profila ovdje izmjenjaoRokoko87 je napisao/la:
Koti je bolan ajzea
Hahaha ok fina zayebancija...FrancescoTotti je napisao/la:Sta ti znas eto sta ti znas. Ako mu 40 ljudi s kojima se on ARGUMENTOVANO prepucava svaki dan da svoj glas onda ti nemas sta du da dodajes ili oduzimas.BoixosNois1899 je napisao/la:Evo sad najrealnije i najozbiljnije. Da se ovdje glasa za kvalitet, eventualno jedan forumaš bi sa teme Prepucavanja mogao biti u užoj konkurenciji. Ne pratim Bog zna nešto @Tobeta, ali ono što sam ga upratio djeluje mi više za Kante nego za Forumaša godine. A sad opletite...
@ajzea ipak nece bit potrebe za tvojih 10 rezervnih profila, dobija ovo tobinho u sudijskoj.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 10 gostiju.