Cim je to sa ovih prostora ne moze valjatSteph je napisao/la:

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Cim je to sa ovih prostora ne moze valjatSteph je napisao/la:
klay više,nema stepha tako još koja lopta više za njega,odigrao sam ga i na svom listićuarelinho je napisao/la:Dajte prijedloga za nba da odigramo jedan zajednički na 10 KM ili dva po 5 KM.
Eno ti tamo na prijedlozima ja postavio nesto ali vidim na premieru 16.5 dvojac iz Bostona pa ja bas nebi, mozda eventualno Tatuma.arelinho je napisao/la:Dajte prijedloga za nba da odigramo jedan zajednički na 10 KM ili dva po 5 KM.
Postoji šansa da ne igra pa daj nekog drugog igrača.rope777 je napisao/la:Harden vise
evo od mene L.Williams vise od 21.5arelinho je napisao/la:Dajte prijedloga za nba da odigramo jedan zajednički na 10 KM ili dva po 5 KM.
Tatum višearelinho je napisao/la:.
Gle rezultata, znaci ne vjerujembadblueboylivno je napisao/la:Nije NBA, ali evo:
Pittsburgh - Colorado 6+ golova
Čestitke, ubio si.
Šta reći.ThrillerHz je napisao/la:Gle rezultata, znaci ne vjerujembadblueboylivno je napisao/la:Nije NBA, ali evo:
Čestitke, ubio si.![]()
![]()
Da mi je neko rekao da u hokeju moze 0:0 bit rezultat, rekao bi mu da laze, a ovi cirkusanti izgleda odlucili da me demantuju![]()
Bas sam i ja gledao statistike, i tacno ne razumijem kako 0:0 hahahaha, doduse na lajvu sam maloprije odigrao preko 2,5 golova, pa koliko toliko postoji mala nada da makar 3 gola padnu, a 6+ sam vec halaliobadblueboylivno je napisao/la:Šta reći.ThrillerHz je napisao/la:Gle rezultata, znaci ne vjerujembadblueboylivno je napisao/la:Nije NBA, ali evo:
Čestitke, ubio si.![]()
![]()
Da mi je neko rekao da u hokeju moze 0:0 bit rezultat, rekao bi mu da laze, a ovi cirkusanti izgleda odlucili da me demantuju![]()
Pogotovo kad pogledaš statse, evo zadnje četiri Pit lagano over, 7-6-7-6, a Avsi još jači, 10-7-6-9. I onda ovo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.