FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 11 dec 2017, 16:04

Treba vidjeti sa administracijom da se ovi lobotomci odmah u startu eliminišu, 19 one line postova u kojima se uglavnom provociraju oni koji upute kritiku ustaljenim procedurama, uz obilje smajlija, samo zauzimaju prostor na monitoru, a svakako znamo da ništa pametno neće napisati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 11 dec 2017, 16:08

Da i ovo dočekam, Zeljo u nokaut fazi Lige prvaka :bow:

slika
Don't believe the hype.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 11 dec 2017, 16:09

EfKej Žljeznikar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 11 dec 2017, 16:11

Od svih klubova iz ovog dijela Evrope imamo najmnanje podobno ime za evropsku scenu, niti se lako pamti, niti lako za izgovoriti.. a sigurno ni ne zvuci lijepo ljudima sa drugog govornog podrucja :mrgreen:
Don't believe the hype.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 11 dec 2017, 16:17

akisarajevo92 je napisao/la:Od svih klubova iz ovog dijela Evrope imamo najmnanje podobno ime za evropsku scenu, niti se lako pamti, niti lako za izgovoriti.. a sigurno ni ne zvuci lijepo ljudima sa drugog govornog podrucja :mrgreen:
Ja mislim da su nas jednom na uefinoj stranici greškom preveli FK Railway, lakše i strancima izgovorit. :mrgreen:

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 11 dec 2017, 16:19

akisarajevo92 je napisao/la:Da i ovo dočekam, Zeljo u nokaut fazi Lige prvaka :bow:

slika
Prejaka slika :tokralju:

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 11 dec 2017, 16:26

Kako je teren los na ovom snimku se jedva lopta vidi.
- Zeljeznicar -

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 11 dec 2017, 16:52

https://fkzeljeznicar.ba/promjene-u-ruk ... car/29957/

Otjero si ga Miske, sad ispravi situaciju.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

WilderCC
Kontakt:

Post Postao/la WilderCC » 11 dec 2017, 17:02

Uopste nije tacno da ga je Miske otjerao. Covjek je nakon Viteza najavio svoj odlazak, a Miske i ekipa su trazili od njega da ostane do kraja jesenjeg dijela i te sjednice.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 11 dec 2017, 17:02

Vukotiću ostani!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 11 dec 2017, 17:05

WilderCC je napisao/la:Uopste nije tacno da ga je Miske otjerao. Covjek je nakon Viteza najavio svoj odlazak, a Miske i ekipa su trazili od njega da ostane do kraja jesenjeg dijela i te sjednice.
Jesil jos sta cuo zanimljivo u dzamiji od Misketa za Amara Osima? :lol:

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 11 dec 2017, 17:08

Čovjek ne napusta Zelju... ostaje u Skupstini.... ni izbliza situacija kao kod peste koji je nogiran... jednostavno visak obaveza... potpuno razumljivo...

krepo
Kontakt:

Post Postao/la krepo » 11 dec 2017, 17:10

Nek ide,ima ih jos,sto su se povukli iz UO,valjda na skupstini saznamo vise.
Mi imamo jednog Boga,a na klupi sina Njegovoga
KRAJ PRIČE

WilderCC
Kontakt:

Post Postao/la WilderCC » 11 dec 2017, 17:10

Zeljo92 je napisao/la:
WilderCC je napisao/la:Uopste nije tacno da ga je Miske otjerao. Covjek je nakon Viteza najavio svoj odlazak, a Miske i ekipa su trazili od njega da ostane do kraja jesenjeg dijela i te sjednice.
Na Vratnik na aksam i pitaj ga sta te interesuje. Jadno je govoriti neke stvari kao sto je ova da ga je on otjerao, kad se za ovaj odlazak znalo nakon onih provokacija poslije utakmice sa Vitezom. Covjek nije zelio vise biti dio i trazio je da ode, da li se zeznuo misleci da ce poslije Viteza uslijediti jos jedan niz losih utakmica i optuzbi na racun uprave ili jednostavno ima nesto bolje negdje, to je njegova stvar. Ali gurati neke dezinformacije i optuzbe po ko zna koji put namjerno ili nenamjerno je zaista dno dna.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 11 dec 2017, 17:12

Sve najbolje mu u daljem radu i zivotu.

Neki jedva docekali da mogu okrenuti pricu na lose.
- Zeljeznicar -

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 11 dec 2017, 17:17

WilderCC je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:
Na Vratnik na aksam i pitaj ga sta te interesuje. Jadno je govoriti neke stvari kao sto je ova da ga je on otjerao, kad se za ovaj odlazak znalo nakon onih provokacija poslije utakmice sa Vitezom. Covjek nije zelio vise biti dio i trazio je da ode, da li se zeznuo misleci da ce poslije Viteza uslijediti jos jedan niz losih utakmica i optuzbi na racun uprave ili jednostavno ima nesto bolje negdje, to je njegova stvar. Ali gurati neke dezinformacije i optuzbe po ko zna koji put namjerno ili nenamjerno je zaista dno dna.
Vukotic ne moze da radi sa Misimovicem jer Misimovic mimo odluka UO radi onako kako on misli da treba, npr dovodjenje Krizmana iako je Vukotic rekao dosta sa pojacanjima. Najava gradnje juzne tribine a Vukotic pojma o tome nije imao tako da nije ni bio na predstavljanju medijima kako bi juzna tribina trebala izgledat. Da ne nabrajam, pricali ste da Misimovic ne dovodi igrace zajedno sa Dejom a ustvari...prc.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 11 dec 2017, 17:25

Nemojte se prepirati, znalo se odavno da ide samo je sada zvanično. Ono što je interesantno je ova najava;
Nakon toga, predsjednik Nadzornog odbora Senad Misimović će skupštini predočiti prijedlog odnosno platformu funkcionisanja kluba u narednom periodu o čemu će konačan sud također dati Skupština FK Željezničar.
Da vidimo šta će predložiti predsjednik nadzornog odbora.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

WilderCC
Kontakt:

Post Postao/la WilderCC » 11 dec 2017, 17:27

Zeljo92 je napisao/la: Vukotic ne moze da radi sa Misimovicem jer Misimovic mimo odluka UO radi onako kako on misli da treba, npr dovodjenje Krizmana iako je Vukotic rekao dosta sa pojacanjima. Najava gradnje juzne tribine a Vukotic pojma o tome nije imao tako da nije ni bio na predstavljanju medijima kako bi juzna tribina trebala izgledat. Da ne nabrajam, pricali ste da Misimovic ne dovodi igrace zajedno sa Dejom a ustvari...prc.
Ma da, super. Zaista ne znam zasto mnogi od vas ne iskoriste te svoje potencijale i unovcite svoje poznavanje materije kako sportske, tako i administrativne. Davno ljudi rekli, svi koji znaju nesto neka se jave i ponude, bice placeni. Dodji na sjednicu i ispricaj svima, mozda jos i zaradis od nekih infoa :wave: :guz:

Ahh da, i dalje ste na dnu i niko vas ni za sta ne pita, sjedite ispred PC-a i palamudite. Bice nesto od tebe i tebi slicnih :clap:

A da, takodjer je i klub jesenji prvak zahvaljujuci vasim stalnim transferima, politici, preporukama i mijenjanju uprave. I za to vam ide :clap:

Sreca pa se pitate za tako puno stvari, ko zna gdje bi smo bili da tebe i tebi slicnih nema :thumbup:

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 11 dec 2017, 17:35

Uprava se morala promjenit, pogotovo Misimovic jer je vidio da veze nema oko sportskog segmenta, sad su sportski direktor i sef strucnog staba odgovorni za sportski segment, pogotovo SD. Drugo, niko ne sere a pogotovo ja za sve dobro sto su ucinili za nas klub, mislim gdje to ima smisla radit? Ja sam prvi hvalio Senada jer sam vjerovao da nije radio ono sto jest, mislio sam da covjek koji nikad nije lopte osutao ne dira nista sto ima veze sa loptom nego samo administrativne poslove, pogledaj moje prethodne postove kako sam se svadjao i raspravljao sa pojedinim ovdje jer su tvrdili da donosi pogresne odluke i mjesao tamo gdje ne treba. Niko njeg ne tjera, ja prvi ne otkako se odmakao od sportskog segmenta ali ne zasluzuje da ga postedim kritike za stvari koje je ucinio u proslosti.

Tebi argument na moje je "palamudit ispred PC-a", "zasto mnogi od vas ne iskoriste te svoje potencijale" bla bla i slicno, plitak si.
Ahh da, i dalje ste na dnu i niko vas ni za sta ne pita, sjedite ispred PC-a i palamudite. Bice nesto od tebe i tebi slicnih
Otidji na jug i reci im ovo, pokazi im koliko navijac vrijedi i na sta ste vi navijaci Msimovica spremni da kazete i uradite, dokazite momcima s juga da Miske vise vrijedi nego Zeljo, pozz.
Zadnja izmjena: Zeljo92, dana/u 11 dec 2017, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.

halaliMi
Kontakt:

Post Postao/la halaliMi » 11 dec 2017, 17:35

A ovo je najjace dodji na sjednicu i ispricaj svima. To isto kad vidis beskucnika koji trazi sadake a ti kazes dodji sutra. :urnebes: :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 18 gostiju.