Anketa: Treba li Sušić odmah dati ostavku?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Treba li Sušić odmah dati ostavku?

Anketa je završila: 08 okt 2010, 15:59.

Da
214
63%
Ne
126
37%

Ukupno glasova: 340

Željovac
Kontakt:

Re: Anketa: Treba li Sušić odmah dati ostavku?

Post Postao/la Željovac » 08 sep 2010, 21:33

EdisM je napisao/la:jao gluposti majko mila... cuj treba li dati ostavku ?? ja ga licno ne podnosim mislim da je kreten i nikakav trener.. medjutim dovoljno dobro znam uticaj trenera na igrace ... i ako mijenjas istog svake godine kao sto je to nama adet, onda kvaris tempo i stil igre cijele reprezentacije.. pogledajte samo jahica kod svakog naseg selektora za kojeg je igrao igrao je drugu poziciju to nikako nemoze doprinijeti moralu jednog igraca (niko nevoli da ga setaju kao balerinu)
Mi nemamo tempo, ni stil igre! Nemamo uopšte igre! Nema se šta pokvariti!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 08 sep 2010, 21:36

@zeljovac

jeli pricas o blazu sliskovicu baki? pa jesili ti pratio repku uopste,pa znas li da je taj covjek za 3 pive pozivo igrace i prodavo,joj nemoj zivota ti da opet gledamo neke iz famosa i vrbanjuse u repci...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 08 sep 2010, 21:36

Poraz od Francuske na kosevu od 0:2 i odmah ostavka.. :O Treba da ide ako ne odemo na Euro!

EdisM
Kontakt:

Post Postao/la EdisM » 08 sep 2010, 21:39

Zeljovac Slazem se ... da nismo ciru otjerali imali bi... igraci su bili uigrani (tekma u portugalu je potvrda toga)
sve sto mogu reci je od bicikla nemozes napraviti ninju (motor) nema veze kakav si majstor ... dakle ostavite covijeka na miru (nemogu da vjerujem da ovo izlazi iz mojih usta) mijenjanje trenera je totalno negativan potez.. uostalom i kad bih ga zamijenili doveli bih ponovo nekog naseg debila i trazi da ga smijenimo nakon prvog poraza !!!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 sep 2010, 21:40

nick je napisao/la:@zeljovac

jeli pricas o blazu sliskovicu baki? pa jesili ti pratio repku uopste,pa znas li da je taj covjek za 3 pive pozivo igrace i prodavo,joj nemoj zivota ti da opet gledamo neke iz famosa i vrbanjuse u repci...
U prijateljskim da. Ali smo makar u svakoj kvalifikacionoj utakmici ličili na ekipu i svakome bili ozbiljan protivnik. I to što su se tako neki pozivali je i do ljudi oko selektora. Misliš da je Sušić savršeno imun na takve stvari? I kod Bake su uglavnom igrali najbolji.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 08 sep 2010, 21:43

Željovac je napisao/la:

U prijateljskim da. Ali smo makar u svakoj kvalifikacionoj utakmici ličili na ekipu i svakome bili ozbiljan protivnik. I to što su se tako neki pozivali je i do ljudi oko selektora. Misliš da je Sušić savršeno imun na takve stvari? I kod Bake su uglavnom igrali najbolji.
hmm nadji utakmice protiv madjarske i jos par,mislim da ima svega.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 sep 2010, 21:44

EdisM je napisao/la:Zeljovac Slazem se ... da nismo ciru otjerali imali bi... igraci su bili uigrani (tekma u portugalu je potvrda toga)
sve sto mogu reci je od bicikla nemozes napraviti ninju (motor) nema veze kakav si majstor ... dakle ostavite covijeka na miru (nemogu da vjerujem da ovo izlazi iz mojih usta) mijenjanje trenera je totalno negativan potez.. uostalom i kad bih ga zamijenili doveli bih ponovo nekog naseg debila i trazi da ga smijenimo nakon prvog poraza !!!
Da nismo otjerali Ćiru, otjerali bismo Misimovića, kojeg je on javno optužio bez ikakvih dokaza. Prema nekom svome osjećaju. Možda je i bio upravu, nećemo nikada znati.

I zašto ga ne bismo mijenjali, ako svejedno od bicikla ne možeš napraviti ništa? Šta gubimo? Ja mislim da nećemo nikada imati bolju generaciju, koju njegova nestručnost ubija. Da tu ima šta pozitivno, pa da se zalažemo za kontinuitet... Ovako to može biti samo kontinuitet agonije.

Visca el Višća!

EdisM
Kontakt:

Post Postao/la EdisM » 08 sep 2010, 21:44

Željovac je napisao/la:

kod bake igrali najbolje ??? Protiv Srbije u Srbiji (JAKO vazna tekma) u prvih 11 se nasao SERGEJ JAKIREVIC ???

ako je taj Najbolji onda sam je brad pit

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 sep 2010, 21:47

Željovac je napisao/la:
harishp je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:Ma, pitanje je i Bazdarevic koliko zna. Kakav je kao karakter i te fore?! Ako neko poznaje Mesu neka napise.
Pola i vise uspeha lezi na treneru, bar je tako u prof.sportu.
Pola ili ne pola,za saku kospica ti niko nece doci u repku.
Pogotovo ''nasi strucnjaci'',imalo normalniji.
Za smjesnu platu.Da cestito carsijom ne moze proci,nakon ''sramote'' i poraza od Njemacke,Francuske ili mozda italije.
Daj bjezi.
Tulic ili takvi dolaze,nakon Papeta.Kljuc,brava,baglama,a onda spektakl.
Evo brata Sušićevog :mrgreen: Brate Safetov, nisu porazi sramota, sramota je što nemamo IGRE! Što nemamo nikakvog sistema, taktike, ničega! Ni protiv Švedske, ni Katra! To je sramota! A "Pape" za marku da radi mjesečno, puno mu je! Treba da plaća milion KM da obavlja onu funkciju i čini ovakvu štetu ovakvoj generaciji fudbalera. Jaču nikad nismo imali i možda nikad ni nećemo. Na šta je trošimo, na uvježbavanje trenerski i umno limitirane IGRAČKE veličine.
Brate Osimov osim(cuj sto se rimuje) Alpi i Djapana ja vas nesto plaho ne vidje ovih dvadest godinica.
Kad se pametuje o nekom onda se to i popravi ili zamijeni.A ne ''ta trane''
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 08 sep 2010, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 sep 2010, 21:48

nick je napisao/la: hmm nadji utakmice protiv madjarske i jos par,mislim da ima svega.
Meni je i to bolje od ovih sramota koje sad doživljavamo. Da ne možemo prići golu Katru i drugom timu Francuske. Prići golu! Ne mora Slišković. Eto Hadžibegić neka bude. Nije bio loš prošli put. Sa ovog je svaka promjena nabolje.

Visca el Višća!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 08 sep 2010, 21:49

Željovac je napisao/la:
nick je napisao/la: hmm nadji utakmice protiv madjarske i jos par,mislim da ima svega.
Meni je i to bolje od ovih sramota koje sad doživljavamo. Da ne možemo prići golu Katru i drugom timu Francuske. Prići golu! Ne mora Slišković. Eto Hadžibegić neka bude. Nije bio loš prošli put. Sa ovog je svaka promjena nabolje.
pa tad si gubio od estonije i slicnih,grci 5 komada,madzari 3-4 armenija 2-2. i sl,malo si pobrko loncice

EdisM
Kontakt:

Post Postao/la EdisM » 08 sep 2010, 21:50

oh zeljovac da dodam dok nas je slisko vodio gubili smo mi i od estonije a u tih njegovih koje ti nazivas "NAjboljim" igracima nalazila su se i imena tipa Almir GREDIC, Sergej JAKIROVIC, Goran BRAŠNIC,

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 sep 2010, 21:51

Željovac je napisao/la:
Pa tada smo bili najgori, pobogu. Čak je i Tulić bolji od njega(stojim iza ovih riječi).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 sep 2010, 21:51

harishp je napisao/la: Brate Osimov osim(cuj sto se rimuje) Alpi i Djapana ja vas nesto plaho ne vidje ovih dvadest godinica.
Kad se pametuje o nekom onda se to i popravi ili zamijeni.A ne ''ta trane''
Ima li ko da ovo dekodira? Razumio sam samo prve dvije riječi, ali mi ni to nema smisla. Ja nigdje ne branim Osima nit' išta. Spomen'o ga nisam.

Jakirević je igrao za CSKA iz Sofije i jeste bio loš. Zato i kažem da su uglavnom igrali najbolji. Tada i nije bilo ovoliko dobrih igrača kao danas. Ovo je sigurno najjača generacija.

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 sep 2010, 21:54

Monolog je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
Pa tada smo bili najgori, pobogu. Čak je i Tulić bolji od njega(stojim iza ovih riječi).
A četvorka Estoniji u gostima za kraj kvalifikacija?! Nisam rekao da je ekstra rješenje, već samo da je bolje.

Visca el Višća!

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 08 sep 2010, 21:56

jedan je ciro,,,

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 sep 2010, 21:58

Kad već mijenjamo(dakako, na forumu), onda trebamo uzeti najboljeg, a ne za nijansu boljeg od ovog. Tako ćemo tek za 22 ciklusa doći do nekog imena koji bi nas mogao odvesti na Euro ili na SP. Hadžibegić nije ništa bolji od Safeta(nisam ljubitelj lika i djela Sušića, možeš onda da zamisliš kakav je onaj). I ta pobjeda u Estoniji je plod maestralne partije Baljića(nadam se da je to ta utakmica koja mi se urezala u sjećanje, ali ispravit ćeš me ako griješim). Vidi, ti si svim silama kontra Safeta. S pravom ili bez, to je nevažno. No, moraš imati nekoga ko će odmah uletiti, a ne da se riješiš njega pa da ti ostaje neupražnjeno mjesto do 7 dana pred sljedeće okupljanje reprezentacije.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 08 sep 2010, 21:58

dzenidm je napisao/la:jedan je ciro,,,
jedan jedini

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 sep 2010, 21:58

@Zeljo-lovac Izgleda da su ti cipovi dekodirani u glavi kad se spomenu drugi ''strucnjaci'' na celu sa Osimagom.
Kojima je i Japan bio blize od BIH repke.
Dobro ti znas sta ti se reklo i bez dekodiranja.Samo kao i taj tvoj na japanski pricate pa nekontate.
Ne moras ti nikoga spominjati, na celu se vidi.Uostalom i nemozes ga spomenuti.Jer bas nikakve veze sa BIH repkom nema.
Prvo gledati svoju avliju,pa onda krenuti dalje.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 08 sep 2010, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 08 sep 2010, 22:01

Sto se tice ostavke mislim da je realno ocekivati je ako nas u Tirani Albanci pobijede, tamo moramo uzeti bar bod, ali potrebna su nam tri boda... ukoliko izgubimo realno bi bilo ocekivati ostavku!
Svako ima pravo na jednu gresku druga se neprasta ovo se odnosi na ove kvlaifikacije... igraci uopste nemaju motiva sto znaci da on kao trener nije u stanju da ih motivise... :roll: :|
mB!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.