Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

uNbx
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la uNbx » 10 dec 2017, 19:29

hskzmostar je napisao/la:Raonfa slazem se sa tobom nego se malo zezamo!
Borba se nastavlja za par mjeseci pitanje je tko ce se bolje pojacati i tko ce manje ozlijeda imati a o odlascima se uvijek spekulira u sva cetri tabora!
Koliko vi sad očekujete odlazaka na zimu, i ko bi to mogao biti?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 10 dec 2017, 19:30

Borba se nastavlja za par mjeseci pitanje je tko ce se bolje pojacati i tko ce manje ozlijeda imati a o odlascima se uvijek spekulira u sva cetri tabora!
Biće guravo do kraja, isto kao i prošle sezone, s tim što Željo ove godine konačno ima 'pol poziciju' pred proljetni dio, prethodnih godina je to bio poprilično velik zaostak koji se morao nadoknađivati na proljeće.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 10 dec 2017, 20:08

uNbx je napisao/la:
Koliko vi sad očekujete odlazaka na zimu, i ko bi to mogao biti?

Cavar,Kukoc,Cirjak,Jazvin ovi ostali nikom nisu zanimljivi jer imaju ugovore i treba ih platit tako da mislim da od bitnih igraca ostaju svi .Piric mozda ode ali na kraju sezone!
Nesto se spominje od dolazaka Crnkic ,meni je u sjecanju ostao kao brz i prodoran igrac slican Todorovicu !
Od pojacanja najvece ce sigurno biti povratak Jovica jer sa njegovom povredom smo malo upali u kriza da je on ostao zdrav sigurno bi imali koji bod vise!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 10 dec 2017, 21:18

@hskzmostar ali jesu li Mulahusejnović i Hajdarević u nekakvim planovima Zrinjskog?

GradKamena1
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena1 » 10 dec 2017, 21:48

Mulahuseinovic je na pocetku ko bio u planu poslje nista,a eo Hajdarevic zadnji utakmica dobiva ponesto prilika.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 10 dec 2017, 21:51

hskzmostar je napisao/la:

Cavar,Kukoc,Cirjak,Jazvin ovi ostali nikom nisu zanimljivi jer imaju ugovore i treba ih platit tako da mislim da od bitnih igraca ostaju svi .Piric mozda ode ali na kraju sezone!
Nesto se spominje od dolazaka Crnkic ,meni je u sjecanju ostao kao brz i prodoran igrac slican Todorovicu !
Od pojacanja najvece ce sigurno biti povratak Jovica jer sa njegovom povredom smo malo upali u kriza da je on ostao zdrav sigurno bi imali koji bod vise!
Nije valjda da bi vam Ćavar mogao otići bez odštete? Pa dečko je odličan igrač, to bi vam potencijalno mogao biti najveći transfer u historiji kluba.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 10 dec 2017, 21:57

GradKamena1 je napisao/la:Mulahuseinovic je na pocetku ko bio u planu poslje nista,a eo Hajdarevic zadnji utakmica dobiva ponesto prilika.
Da, nestao je. Sjecam se da je dobio nesto minuta u kvalifikacijama za LS. Sta se desilo?

GradKamena1
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena1 » 10 dec 2017, 22:00

Ma ko ce Baki znat,hvalio je decka da je drama dobar igrac i onda je odjednom nestao,doduse nije nesto pokazo na utakmicama vele,ali mislim da ga on forsira na pogresnom mjestu,polu spica,cak i u napadu a on mi vise djeluje onako ko vezni igrac.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 10 dec 2017, 22:01

A cini mi se da jos ima tog Durakovica u juniorima koji je valjda dobar.

Danas je i 17-godisnji Bradonjic igrao za Radnik :kafa:

Gdje to Cavar ide? Hajduk?
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 10 dec 2017, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 10 dec 2017, 22:02

Vucevich je napisao/la:@hskzmostar ali jesu li Mulahusejnović i Hajdarević u nekakvim planovima Zrinjskog?

Sigurno da jesu mada cujem da ce ovaj So dobiti puno vise prilike nego sada kad prodje pripreme dok povratkom Jovica mali Hajdarevic ce vjerovatno pasti u drugi plan no dugo je razdoblje.
Raonffa Cavar nece otici bez odstete ,momak je zasluzio vecu minutazu umijesto Cirjaka i Pezera,pokusi sa Cirjakom se nisu isplatili mali je prevara od igraca radi njega Sarajevo nas pobjedi jer nije ocigledno dorastao Zrinjskom jedino protiv Zelje odigrao dobro ostalo bilo katastrofa.

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 10 dec 2017, 22:38

Ko je Cirjak, čini mi se da je i protv nas igrao u paru sa ČAvarom, ispred njih bio Bilbija.
Ljevak, ako se ne varam.
Jel on dijete Zrinjskog ili je negdje pokupljen sa lagera?

Perišić je dobar igrač, samo da uđe malo u šemu, mislim da će te u njemu imati dobrog veznjaka.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 10 dec 2017, 22:43

Riziko je napisao/la:Ko je Cirjak, čini mi se da je i protv nas igrao u paru sa ČAvarom, ispred njih bio Bilbija.
Ljevak, ako se ne varam.
Jel on dijete Zrinjskog ili je negdje pokupljen sa lagera?

Perišić je dobar igrač, samo da uđe malo u šemu, mislim da će te u njemu imati dobrog veznjaka.

Cirjak je zadranin,dosao ljetos,onako mali borben ali fali nogometnog znanja i mirnoce protiv sarajeva ponavljam kardinalne greske pravio a nije neki tehnicar prema naprijed cak je i Pezer od njega bolji za klasu.
Perisic je najvise uz Cavara pokazao mada kad je spreman i u formi nitko Jamaku ne moze cistit kopacke kako taj lik dijeli lopte podsjeca na Prosineckog trom ali ucinkovit.
Nece Cavar u Hajduk nemaju oni para za njega dok postoji prica da je Menalo sve sa Mamicem dogovorio .

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 10 dec 2017, 22:54

hskzmostar je napisao/la: Raonffa Cavar nece otici bez odstete ,momak je zasluzio vecu minutazu umijesto Cirjaka i Pezera,pokusi sa Cirjakom se nisu isplatili mali je prevara od igraca radi njega Sarajevo nas pobjedi jer nije ocigledno dorastao Zrinjskom jedino protiv Zelje odigrao dobro ostalo bilo katastrofa.
Zbunio si me jer si gore naveo par igrača (među njima i Ćavara) i napisao da ostali nisu zanimljivi jer su pod ugovorom, pa kontam da Ćavaru nije istekao ugovor ili da mu možda ne ističe na ljeto pa ne želi produžiti i onda da uzmete barem nešto za njega.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 10 dec 2017, 23:02

Gledam ovu emisiju na BHT-u, vidim Torlak stručni konsultant pa mi naumpade je l' on završio karijeru ili šta? Sad gledam 32 godine ima, a zadnji "mandat" u Olimpiku prije tri godine, čudi me da ne igra dečko nigdje, realno jedan od boljih stopera lige u zadnjih 10ak godina.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 10 dec 2017, 23:04

Raonffa je napisao/la:Gledam ovu emisiju na BHT-u, vidim Torlak stručni konsultant pa mi naumpade je l' on završio karijeru ili šta? Sad gledam 32 godine ima, a zadnji "mandat" u Olimpiku prije tri godine, čudi me da ne igra dečko nigdje, realno jedan od boljih stopera lige u zadnjih 10ak godina.
Zavrsio je. Trenutno je trener u Skoli fudbala kod nas. Trenira U-11 selekciju. Negdje od avgusta ove godine radi.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 dec 2017, 23:08

Raonffa je napisao/la:Gledam ovu emisiju na BHT-u, vidim Torlak stručni konsultant pa mi naumpade je l' on završio karijeru ili šta? Sad gledam 32 godine ima, a zadnji "mandat" u Olimpiku prije tri godine, čudi me da ne igra dečko nigdje, realno jedan od boljih stopera lige u zadnjih 10ak godina.
Mislim da trenira djecu u FK Sarajevo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 10 dec 2017, 23:09

belosevic28 je napisao/la:
Zavrsio je. Trenutno je trener u Skoli fudbala kod nas. Trenira U-11 selekciju. Negdje od avgusta ove godine radi.
Čudno baš, mogao bi sigurno i dan danas igrati na najvećem nivou, barem gledajući našu ligu.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 10 dec 2017, 23:15

Odličan teren u DK-u, kao da i nije padao snijeg, baš sam prijatno iznenađen :thumbup:

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 10 dec 2017, 23:15

Dobojlije pokazale ostatku lige kako se cisti teren

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 10 dec 2017, 23:20

@Raonffa, igra cesto futsal turnire, u izuzetnoj je fizickoj formi i sad. Uglavnom osvaja turnire sa Jelicem, Kahvedzicem itd.
Jbg ondasnja uprava ne produzi s njim ugovor, svasta se pricalo, uglavnom raja Torlaka pamti po dobru a tadasnju upravu ne. Nije imao srece u pronalasku ino angazmana i tu se syebo, ubrzo i ''batalio'' fudbal.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.