taman sam se obradovao kad sam vidio da je sistemski listic kad ono genk medju fiksevima ti stoji,tuga bgm kakav pad za dobru lovuBelmin6 je napisao/la:
dobro jutro

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
taman sam se obradovao kad sam vidio da je sistemski listic kad ono genk medju fiksevima ti stoji,tuga bgm kakav pad za dobru lovuBelmin6 je napisao/la:
dobro jutro
na kraju debil batum izbio mi 102 KM,dobitak 9,5 KMkladionicar03 je napisao/la:![]()
![]()
Istina. Tko ima i tko moze uloziti malo vise, sigurno da se moze dobiti i biti u plusu.kladionicar03 je napisao/la:single je majka kladjenje sto bi neko rekaoimam druga koji igra samo single,jbg ulozi su mu 100-200-300 KM,nikad nisam vidio da je igrao ispod 2 kvotu,ali zato svaki vikend je u plusu minimalno 500 pa do 2000 KM
A sto kad odigras 30KM na 8 parova i izgubis? Prije ces pogoditi 1 par 1.85-2.20 nego 8 parova po 1.35-1.40 sto bi bila kvota 10-15. Cak i ako ti ne ide, prije ces prekinuti losu seriju singlom nego sa 8 parova, al cuj to najbolja strategijaDioxid je napisao/la:Da, ali kad ti ne ide izgubis bruku.jopaa7 je napisao/la:Dioxid je napisao/la:Najbolja strategija je, 10-30km na 5-8 parova ukupna kvota 10. Ne treba ti vise![]()
Samo singl
liverpool 2.5 vise,ajax oba daju i 2.5 vise.admir12345 je napisao/la:Ajde koji predlog za danas dajte,da pomjesam sa svojom kosarkom?
jopaa7 je napisao/la:Dioxid je napisao/la:Najbolja strategija je, 10-30km na 5-8 parova ukupna kvota 10. Ne treba ti vise![]()
Samo singl
Bas takobvb je napisao/la:
Ovako?
Prvi put u životu da me Lyon ovako pogura preokretom. Vazda me naguze na ovaj način.edohz je napisao/la:Lyon
Ja na jednom imam da će bit' penal, na drugom imam pm2.arelinho je napisao/la:Još znam da sam trebao Liverpool oko 70 minute braniti i to ne uradim.![]()
Bar ti je nešto došlo. Ja odigrao keca da pojačam kvotu na tiketu. Čekao bi Brondby keca za pare da su ovi uzeli. Ovo mi je sigurno deseti put da padam njih u posljednje dvije sezone.Monolog je napisao/la:Ja na jednom imam da će bit' penal, na drugom imam pm2.arelinho je napisao/la:Još znam da sam trebao Liverpool oko 70 minute braniti i to ne uradim.![]()
Ili ovako.jopaa7 je napisao/la: Bas tako![]()
Kod Svicaraca na 3 utakmice gosti vode na poluvremenu. Mislim da vrijedi ganjati preokrete na Young Boyse 3.30 i Zurich 3.45. Misljenja sam da bi bar jedni mogli preokrenuti.
nakon 10 pokusaja je uhvatio tu kvotu sigurno hahahaarelinho je napisao/la:@bvb
Daj sada neki singl da se prepiše.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.