Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
UstanikSBII
-
Kontakt:
Postao/la UstanikSBII » 10 dec 2017, 02:19
solinas je napisao/la:UstanikSBII je napisao/la:BelminM23 je napisao/la:Svaka čast onome ko nam je pravio državu i ovih milion vlada što je napravio. Od svih država iz Jugoslavije najviše su našu ujebali u korist NIJEDNIH.
Da mi bi u Švicarskoj živjeti pa neka promijene ime u Republika Hercegovačkohrvatskosrpska, a predsjednik neka lično bude Fikret Abdić, ali samo da radi isti posao kao i dosadašnji tamo u Švicarskoj.
Sad sam se baš bacio u guglanje, samo gradonačelnik Tuzle javno za ukidanje kantona, a ostali svi govore to nije moguće izvesti, što li? hmmmm.

Daj referendum pa ćeš vidjeti kako 80% ljudi glasa za ukidanje. Al glup smo mi narod i za to, ne bi nam ni to prošlo. Imaju političari u zalihi za svakog po kilu banana, pet kila brašna, jedan APETIT keks i litar i po soka (prima se i na razmućivanje).
Pa kako ćeš ukinuti jer u svemu novom netko vidi ugrozu ili stvaranje nečeg novog. Pa evo recimo Da se spoje Her-Bos, ZHŽ i HNŽ odmah bi bošnjačke stranke reagirale i sigurno većinom bile protiv! Ovdje će uvijek biti 0:0 tko misli drugačije vara se!
Ukinuti sve kantone, nepotrebni su. Za pocetak toliko.
Jedna vlada federacije, jedan Parlament, uredjen po popisu stanovnistva. I to je to.Nista jednostavnije.
Svi gube ali i svi dobijaju.
Zamisli koje silne milione mozemo usmjeriti u Industriju, zaposljavanje sportsku infrastrukturu. ...umjesto u dzepove i "vasih"i "nasih"....
Evo ja ne bi imao nista protiv da od ustedjenih sretstva izgradi se Bijeli Brijeg. ....Da ima 4 kategoriju. ...Da imamo lijep stadion u BIH...yebe mi se kome Zrinjskom, Velezu Slobodi. ..nebitno mi je. ..Nama je bolan svima. ..
Pa kada bi umjesto tri zdravstva, imali jedno na nivou drzave godisnje bi stedili 160 miliona. ....mogli bi kupiti masine aparate spasiti zivot nasoj djeci. .....velike su to pare. ...
U BiH ima para ali su nakaradno rasporedjene. ....I onako kako eliti odgovara, a ne narodu.
Da u mašti je ovo moguće, onda otvoriš razne portale i vidišd a su ljudi više zabrinuti za prošlost nego za budućnost

U praksi neostvari! Naši se političari brinu oko kosova, Palestine, Tibetačovjek bi pomislio da dolaze i Švice pa kući nemjaju pametnijeg posla!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
-
Gradonacelnik
-
Kontakt:
Postao/la Gradonacelnik » 10 dec 2017, 11:37
A tek bezvizni režim za Kosovo i protesti Arnauta.

Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
-
invincible1921
-
Kontakt:
Postao/la invincible1921 » 10 dec 2017, 12:21
Ne treba nista spajati...ukinuti i vozdra. Imas opstine i mislim da je to dovoljno.

=\_1921_/=
-
PERO1234
-
Kontakt:
solinas je napisao/la:UstanikSBII je napisao/la:BelminM23 je napisao/la:Svaka čast onome ko nam je pravio državu i ovih milion vlada što je napravio. Od svih država iz Jugoslavije najviše su našu ujebali u korist NIJEDNIH.
Da mi bi u Švicarskoj živjeti pa neka promijene ime u Republika Hercegovačkohrvatskosrpska, a predsjednik neka lično bude Fikret Abdić, ali samo da radi isti posao kao i dosadašnji tamo u Švicarskoj.
Sad sam se baš bacio u guglanje, samo gradonačelnik Tuzle javno za ukidanje kantona, a ostali svi govore to nije moguće izvesti, što li? hmmmm.

Daj referendum pa ćeš vidjeti kako 80% ljudi glasa za ukidanje. Al glup smo mi narod i za to, ne bi nam ni to prošlo. Imaju političari u zalihi za svakog po kilu banana, pet kila brašna, jedan APETIT keks i litar i po soka (prima se i na razmućivanje).
Pa kako ćeš ukinuti jer u svemu novom netko vidi ugrozu ili stvaranje nečeg novog. Pa evo recimo Da se spoje Her-Bos, ZHŽ i HNŽ odmah bi bošnjačke stranke reagirale i sigurno većinom bile protiv! Ovdje će uvijek biti 0:0 tko misli drugačije vara se!
Ukinuti sve kantone, nepotrebni su. Za pocetak toliko.
Jedna vlada federacije, jedan Parlament, uredjen po popisu stanovnistva. I to je to.Nista jednostavnije.
Svi gube ali i svi dobijaju.
Zamisli koje silne milione mozemo usmjeriti u Industriju, zaposljavanje sportsku infrastrukturu. ...umjesto u dzepove i "vasih"i "nasih"....
Evo ja ne bi imao nista protiv da od ustedjenih sretstva izgradi se Bijeli Brijeg. ....Da ima 4 kategoriju. ...Da imamo lijep stadion u BIH...yebe mi se kome Zrinjskom, Velezu Slobodi. ..nebitno mi je. ..Nama je bolan svima. ..
Pa kada bi umjesto tri zdravstva, imali jedno na nivou drzave godisnje bi stedili 160 miliona. ....mogli bi kupiti masine aparate spasiti zivot nasoj djeci. .....velike su to pare. ...
U BiH ima para ali su nakaradno rasporedjene. ....I onako kako eliti odgovara, a ne narodu.
Hhahahahhaha. Ti to nećeš doživjeti, ni tvoji unuci niti praunuci. Županije se ukinuti nikada neće. Mogu samo spojiti ili prebaciti većinu nadležnosti sa države i federacije na njih a da država bude fikus pa neka onda i jednog predsjednika. Zato se ne baviš politikom što pojma nemaš. Odi u Belgiju pa reci tako. Proglasili bi te državnim neprijateljem i vraćen bi bio prvim avionom.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
-
solinas
-
Kontakt:
Ko ce sta doziviti vidjecemo.
To bi vi i htjeli.
Od drzave koja traje 1000 godina napraviti fikus.
Samo sanjaj. ..
Kantoni nisu "trajna"kategorija, hiljadugodisnja drzava BiH jeste.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
avenija
-
Kontakt:
9.87%
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
Virtu4l
-
Kontakt:
Prekinut je meč u Banja Luci zbog gađanja sudije.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
-
miky_hz
-
Kontakt:
Galesic otisao kao da smiri da kaze navijacima da ne gadjaju,i dobio je to da su njega nastavili gadjat

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
PERO1234
-
Kontakt:
solinas je napisao/la:Ko ce sta doziviti vidjecemo.
To bi vi i htjeli.
Od drzave koja traje 1000 godina napraviti fikus.
Samo sanjaj. ..
Kantoni nisu "trajna"kategorija, hiljadugodisnja drzava BiH jeste.
O čemu ti pričaš kralju. Jesi ti svjestan da nisi tekst himne dobio za 25 godina a ukidao bi Županije. Nemoj biti smiješan. Smijati će ti se ljudi.
-
Derdiyok
-
Kontakt:
Jedna si jediiiinaaaaa
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
Sabinho
-
Kontakt:
MRS NAPOLJE STOKO
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
miky_hz
-
Kontakt:
Zabi ga Galesic 1-0 .Aj Borac

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
hskzmostar
-
Kontakt:
Postao/la hskzmostar » 10 dec 2017, 13:51
miky_hz je napisao/la:Zabi ga Galesic 1-0 .Aj Borac

Dobar Siroki za prvaka, ozlijedi im se jedan igrac zeljo ih mrtvi tri puta sa djuturumom Kajkutom razvali
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
-
QUARTERBACK
-
Kontakt:
Postao/la QUARTERBACK » 10 dec 2017, 13:58
Virtu4l je napisao/la:Prekinut je meč u Banja Luci zbog gađanja sudije.

joj lige gadjali grudvama sudiju

-
Bassha
-
Kontakt:
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
-
PERO1234
-
Kontakt:
Derdiyok je napisao/la:Jedna si jediiiinaaaaa
Poslano sa msog SM-T211 koristeći Tapatalk
Možeš ti i "Miljacku" pjevati što se mene tiče.
-
Belodedic
-
Kontakt:
Mladost Kakanj - Krupa 0:1.

-
miky_hz
-
Kontakt:
Radnik igra j.ebeno dobro jbt

Po ovom terenu ovako igrati po zemlji ovo je top
-
wobly92
-
Kontakt:
Kakav je ovo ba teren Grbavice, šta je ba ovo...
Zakonom zabraniti da se igra ova liga u decembru.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.