Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Čekao sam 24 sata zbog neke južnoameričke utakmice, kolumbijska liga, čini mi se, prije par mjeseci.kladionicar03 je napisao/la:jesil siguran da se ceka 24 sata jer nisu mi jos isplatili,stoji par na cekanju
Nemam šta reći osim sretno nam obojici.arelinho je napisao/la:Ta dva para čekam za pare. Nadam se da dolazi.
Idemooobadblueboylivno je napisao/la:Nemam šta reći osim sretno nam obojici.arelinho je napisao/la:Ta dva para čekam za pare. Nadam se da dolazi.Ajmooo!
Kakva je ovo smijurijajopaa7 je napisao/la:I brzi gol za 3:2. Cim sam vidio HT 0:2 i crveni znao sam da ce biti nekakav prijelaz a tad kvota na pobjedu Galate bila 2.40
Nasao sam na njihovom sajtu pise 48 sati se ceka hvala ti svakakobadblueboylivno je napisao/la:Čekao sam 24 sata zbog neke južnoameričke utakmice, kolumbijska liga, čini mi se, prije par mjeseci.kladionicar03 je napisao/la:jesil siguran da se ceka 24 sata jer nisu mi jos isplatili,stoji par na cekanjuPošalji im upit na mail ili facebook.
Nemam šta reći osim sretno nam obojici.arelinho je napisao/la:Ta dva para čekam za pare. Nadam se da dolazi.Ajmooo!
Onda su sigurno mijenjali pravilnik.kladionicar03 je napisao/la:Nasao sam na njihovom sajtu pise 48 sati se ceka hvala ti svakako
šta je s ovom tvojom ahl tekmom ne počinjebadblueboylivno je napisao/la:Onda su sigurno mijenjali pravilnik.kladionicar03 je napisao/la:Nasao sam na njihovom sajtu pise 48 sati se ceka hvala ti svakako
Ali dobro, samo ti je odgođeno davanje love. Ovi Holandezi igraju 18.12. pa si miran.
Porokaše se u zadnjim trecinama.arelinho je napisao/la:Nema nam ništa od ovog hokeja...
Dobro je, pare su tu.badblueboylivno je napisao/la:Porokaše se u zadnjim trecinama.arelinho je napisao/la:Nema nam ništa od ovog hokeja...![]()
Ali ja idiot dodao Hartford.
Htio sam ostaviti slican komentar ali kontam nije moj posao, raja ako mislite da ste pametniji od aparata odma kucu stavite na brojEffenberg je napisao/la:Udjem na forum i vidim napredovalo se. Od tema za strategije dosli smo do sistema za rulet!![]()
Da li je vama poznato ljudi dragi da je Blaise Pascal covjek koji je izumio rulet izvrsio suicid i to zato sto ni sam nije mogao skontat kako ce ga preyebat i sto je znao kakvo je zlo izmislio i koliko ce ljudi osiromasiti. Manite se corava posla!!! Ne postoji sistem za rulet, nikakav!
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 4 gosta.