FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MocMahale444

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MocMahale444 » 08 dec 2017, 20:02

jel istekao rok Elsneru?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 dec 2017, 21:27

Kaze Sinan dolazi neki golman iz Srbije umjesto Fejzica, a Stevanovic, Zajmovic, Beganovic, Hasanovic i Markovic idu 100% dok ce Stana produziti ugovor. Danas je na tom istom portalu objavljeno da ce golman Bojan Zogovic potpisati ugovor sa jednim klubom iz PL. Mozda je to to.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 08 dec 2017, 21:50

uuu, al ce se zaradit na raskidima :kralj:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

halaliMi
Kontakt:

Post Postao/la halaliMi » 08 dec 2017, 21:53

Steta zbog Sinise, bice tesko naci brzog beka. Sto se tice Hasanovica kakva budala moras biti da njega otjeras a ostavis Elsnera tito te **** koji mozgovi :crazy: :crazy:

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 08 dec 2017, 23:13

LjoZee je napisao/la:Kaze Sinan dolazi neki golman iz Srbije umjesto Fejzica, a Stevanovic, Zajmovic, Beganovic, Hasanovic i Markovic idu 100% dok ce Stana produziti ugovor. Danas je na tom istom portalu objavljeno da ce golman Bojan Zogovic potpisati ugovor sa jednim klubom iz PL. Mozda je to to.
Ma kakav sinan i njegov portal. Bukvalno uzeo igrace sa manjom minutazom i stavio ih u izlog za raskid ugovora.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

krepo
Kontakt:

Post Postao/la krepo » 08 dec 2017, 23:28

irfo je napisao/la:Rok Elsner je najsmjesniji igrac u historiji fudbalskog kluba Zeljeznicar, svidjalo se to nekome ili ne boli me briga, to je istina i to treba reci. I jeste, dovoljno je bilo vidjeti ga 10 minuta da se to zakljuci. Toliko.
:facepalm: :facepalm:
Mi imamo jednog Boga,a na klupi sina Njegovoga
KRAJ PRIČE

halaliMi
Kontakt:

Post Postao/la halaliMi » 09 dec 2017, 00:32

irfo je napisao/la:Rok Elsner je najsmjesniji igrac u historiji fudbalskog kluba Zeljeznicar, svidjalo se to nekome ili ne boli me briga, to je istina i to treba reci. I jeste, dovoljno je bilo vidjeti ga 10 minuta da se to zakljuci. Toliko.
Bilo je njih jos, samo nijedan nije igrao kao Elsner. Skoro svaku utakmicu 15-20 min dobije a on ne zna da hoda a ne da trci. Prekuco je Harisa Besliju, ovaj je bar bio brz. Ovaj je bas teski panj. Kako nije stid Adzema samo mi to nije jasno jbt :crazy:

Maxi
Kontakt:

Post Postao/la Maxi » 09 dec 2017, 00:47

Na koliko je ono Roki potpisao? :crazy:
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 09 dec 2017, 00:47

Maxi je napisao/la:
Na dvije godine :kafa:
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

Maxi
Kontakt:

Post Postao/la Maxi » 09 dec 2017, 00:50

Sandokan87 je napisao/la:
Maxi je napisao/la:
Na dvije godine :kafa:
Auuu, divno :facepalm:
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 09 dec 2017, 00:53

Maxi je napisao/la:Auuu, divno :facepalm:
Ma na godinu dana je potpisao, Sandokan malo zajebava. :)

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 09 dec 2017, 00:55

@Maxi Hahahhah ma lozim te ba, ja mislim da je godinu dana njegov ugovor potpisan :D. Ne znam sto su momka svi uzeli na zub. Kad se sjetim samo kakvu je Amar blentovinu doveo u Zelju, onog japanca Yoshidu, i za njega tvrdio da je dobar i "spreman ko mina", ovaj Elsner je za njega televizija u boji. Cudan smo mi narod, mentalitet nas opasno ****. Neka neko u masi kaze joj vidi levata, svi ce ko ovce potrcati pa potvrditi joj jest levat. Svezali se za jedno lose dodavanje u vitezu, a sad je protiv Sirokog imao 10 ekstra pasova i ono proigravanje ramovica kad je neopravdano ponisten cist go i i to se koristi za ismijavanje. Ne branim nikoga pa ni Elsnera, al kakav je da je, Adzem ga je doveo i njemu valja, nebi ga dzaba na klupi drzao. A da je taraba ko sto mi ovdje pisemo da jeste nebi ocima vidio bundesligaske terene kao sto je vidio igrajuci u Energy Cotbusu... Treba skociti pa reci hop, da ne budemo na kraju lizali popljuvano...
Zadnja izmjena: Sandokan87, dana/u 09 dec 2017, 01:02, ukupno mijenjano 1 put.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 09 dec 2017, 00:58

Cim on kaze da mu je vise zao psovanje igracu nego sto smo izgubili titulu, fajront odma :kafa:

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 09 dec 2017, 01:05

MocMahale444 je napisao/la:Cim on kaze da mu je vise zao psovanje igracu nego sto smo izgubili titulu, fajront odma :kafa:
Realno smo se obrukali s onim psovanjem bez daljnjeg. Da imamo debila na tribinama pokazuje ti cinjenica da jucer pri rezultatu 1-0 imas grupu glupana na sjeveru i istoku koji konstantno gadjaju grudvama golmana i igrace sirokog. Da je kojim slucajem koja grudva zavrsila na glavi Bilobrka vidio bi valjanja po terenu i demonstrativnog napustanja travnjaka u zelji da se dobije zeljeni rezultat 0-3 pa se ti zali kurcu.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 09 dec 2017, 01:08

MocMahale444 je napisao/la:Cim on kaze da mu je vise zao psovanje igracu nego sto smo izgubili titulu, fajront odma :kafa:
Realno smo se obrukali s onim psovanjem bez daljnjeg. Da imamo debila na tribinama pokazuje ti cinjenica da jucer pri rezultatu 1-0 imas grupu glupana na sjeveru i istoku koji konstantno gadjaju grudvama golmana i igrace sirokog. Da je kojim slucajem koja grudva zavrsila na glavi Bilobrka vidio bi valjanja po terenu i demonstrativnog napustanja travnjaka u zelji da se dobije zeljeni rezultat 0-3 pa se ti zali kurcu.
Sve je to tacno sto pises ali reci da ti je vise zao psovanja nego titule je ludilo. Ono ja sam mislio da se salis.

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 09 dec 2017, 01:11

MocMahale444 je napisao/la:
Sve je to tacno sto pises ali reci da ti je vise zao psovanja nego titule je ludilo. Ono ja sam mislio da se salis.
Ma jarane krivo mi je bilo jer znam koliko je taj frajer izgarao i zelio tu titulu, dok je neke da ih ne imenujem i istom tom timu bolio **** sto su je izgubili na nacin na koji su je izgubili. Ma ne mogu se vracati na to, boli realno nacin na koji smo sve to prokockali i ne doljevaj so na ranu.

Maxi
Kontakt:

FK Željezničar

Post Postao/la Maxi » 09 dec 2017, 01:16

@Sandokan87 Kako si me razočarao kad napisa 2 god, a 1 god ga i možemo istrpit. Najviše bih volio da nas demantuje, ali stvarno izgleda smiješno na terenu, pa i njegovo trčanje. Gledao sam dvije utakmice, protiv Viteza i Širokog, i nije ništa uradio da bi rekli pojačanje. Iste dvije partije je mogao pružiti i naš Hasanović.

Hvala @braco na odgovoru :kafa:
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 09 dec 2017, 01:22

Maxi je napisao/la:@Sandokan87 Kako si me razočarao kad napisa 2 god, a 1 god ga i možemo istrpit. Najviše bih volio da nas demantuje, ali stvarno izgleda smiješno na terenu, pa i njegovo trčanje. Gledao sam dvije utakmice, protiv Viteza i Širokog, i nije ništa uradio da bi rekli pojačanje. Iste dvije partije je mogao pružiti i naš Hasanović.

Hvala @braco na odgovoru :kafa:
Polako. Vece krampe su igrale na Grbavici, vecu minutazu dobijale pa nikad ovolika prasina nije bila dignuta. Da se nije desio taj Vitez, druga bi se prica pricala. Isto to vazi i za Voju, da nije zabio golove, njegova trka i vracanje na nasu polovinu terena po loptu, razigravanje krilnih igraca bi bila presmijesna i nikome interesantna. Na kraju krajeva Adzem je doveo i jednog i drugog. Obojca su mu u rosteru, jedan je odmah uletio u prvu postavu, a drugom daje kakvu, takvu sansu. Vidjet cemo na proljece hoce li ga i dalje gurati s obzirom da se i Markovic vraca i konkurise za prvi tim.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 09 dec 2017, 08:32

Ne znam da li se ko sjeća, ali individua koja je igrala za Široki, Edi Baša je takođe bio naš igrač. Livaja...Sergej Tica..koju cifru izbrojasmo za njega..Yoshida...onda oni Rusi naki...lažni Brazilci...svašta je bilo da se ne lažemo. Ne branim ovog Elsnera, fakat izgleda očajno, ali nemojmo biti kratke pameti, sjetimo se samo Zake kada je došao, i zvižduka i vrijeđanja nakon 2-3 odigrane tekme...uvijek je flopova bilo i biće. Nadamo se samo, dolaskom Saše, sklanjanjem uprave (nadam se) od ekipe da će se to što rjeđe dešavati.
Prijedlog, možemo li postaviti anketu šta mislimo o dolasku Saše Papca na poziciju SD?

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 dec 2017, 10:31

Evoooo snijeeeega

Za novu odgodu spremni
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.