Odgovara da ne pišeš više ovdje.SemirSema je napisao/la:Odgovara li Zakarić da vam njega pošaljemo?

Odgovara da ne pišeš više ovdje.SemirSema je napisao/la:Odgovara li Zakarić da vam njega pošaljemo?
Šta ima novo kod tebe? Kako si?shaman7 je napisao/la:e nek vam je Bog na pomoci
slavimo sto nas je tatar napustio, a vma nece bitindobroMancini je napisao/la:Šta ima novo kod tebe? Kako si?shaman7 je napisao/la:e nek vam je Bog na pomoci
shaman7 je napisao/la:slavimo sto nas je tatar napustio, a vma nece bitindobroMancini je napisao/la:Šta ima novo kod tebe? Kako si?shaman7 je napisao/la:e nek vam je Bog na pomoci
Koji Benjo?Mokroguz je napisao/la:Mislim da vec svi znaju, ali ipak cu pohvaliti ga i ovdje; Benjo u Olympiacos aBd, bravo momcino!
Čataković.Raonffa je napisao/la:Koji Benjo?Mokroguz je napisao/la:Mislim da vec svi znaju, ali ipak cu pohvaliti ga i ovdje; Benjo u Olympiacos aBd, bravo momcino!
Kontam Benjo ČolićMancini je napisao/la:Čataković.Raonffa je napisao/la:Koji Benjo?Mokroguz je napisao/la:Mislim da vec svi znaju, ali ipak cu pohvaliti ga i ovdje; Benjo u Olympiacos aBd, bravo momcino!
Čolić je otišao iz Olimpika prije pola godine. I bolje je što je otišao.Raonffa je napisao/la: Kontam Benjo ČolićVidim sad da uopšte više nije u Olimpiku.
Htjeo sam njega spomenuti, nego kontam dali se nas zasitio da dodje po treci put. Upravo nam treba jedan zadnji vezni, Novi Pazar istupio. Ako hoce doci, dobrodosao.Mancini je napisao/la:Dejan Vukomanović dobar igrač za ovu ligu.
U kojem smislu? Finansijskom?ASD je napisao/la:Kakvo je to stanje u ekipi da su dva dobra igraca Prses o Mahovic otisla vec na polusezoni?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.