FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Danas mi je Projić bio loš, nekoliko puta ga Baraban napravi budalom, potom predavanje lopte protivniku (to eto i nekako mogu oprostiti zbog terena). Stanić je za njega Maradona. Tako da nam je potreban lijevi bek. Pokušati dogovoriti sporazumni raskid sa Elsnerom, bezveze zauzima mjesto nekom iz naših redova npr. Hasanoviću koji nije ništa gori od njega.
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
Kao sto sam vec pisao Sinisa jedan od najboljih desnih bekova lige a to je pokazao danas. 

Zadovoljan igrom, konačno smo uvezali 3,4 meča gdje zaista ličimo na ekipu sa smišljenim akcijama i odličnom fizičkom spremom.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Aha, znaci Cenan ih je otkrio da postoje i na njegov izricit zahtjev su dovedeni. Cak kruzi prica se uprava u pocetku neckala oko ovih imena, ali na Cenanovo insistiranje, a najvise na prijedlog istog da ce ih on licno placati iz svog djepa oni su dovedeni.kuma je napisao/la:Svaka cast Cenanu na Zakaricu, Zecu, Ramovicu i prekomandovanje Adzema ponovo na trenersku poziciju prvog tima

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- Sandokan87
- Kontakt:
Na nasu zalost Sinisa svoju posljednju utakmicu u plavom dresu igra u nedelju. Mislim da se po pitanju Sinise moralo nesto uraditi u vidu produzenja saradnje, ali kako sada stvari stoje to je zavrsena prica. Boljeg za nase uslove tesko da cemo naci.halaliMi je napisao/la:Kao sto sam vec pisao Sinisa jedan od najboljih desnih bekova lige a to je pokazao danas.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
- Jaozinho22
- Kontakt:
Siniša je proigrao u zadnje vrijeme dotad katastrofa... prošle godine kada nije imao ni konkurencije isto katastrofa... Ne znam šta pravite Alvesa od njeg', solidan bek i ništa više... Stanić i Šeha bi trebali zatvorit tu desnu stranu do ljeta, ne vidim da smo na nekom velikom gubitku...
Inače ovim starijim strancima davat samo ugovore na godinu dana, svakako nećemo nikad ništa zaradit' na njima a ovako oni će se malo više trudit nego kad se uhljebe.
Inače sve čestitke ovim lavovima na čelu s Adžemom ! Napokon da ekipa ima i glavu i rep !
SVAKA ČAST !!!
Inače ovim starijim strancima davat samo ugovore na godinu dana, svakako nećemo nikad ništa zaradit' na njima a ovako oni će se malo više trudit nego kad se uhljebe.
Inače sve čestitke ovim lavovima na čelu s Adžemom ! Napokon da ekipa ima i glavu i rep !
SVAKA ČAST !!!
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
- Sandokan87
- Kontakt:
Igrao protiv Viteza ili Sarajeva, ostavljao je zadnji atom snage na terenu. Ako si 5 % pratio Zelju to je stavka koju si morao primjetiti. Ne pravi niko Alvesa od njega, ali ce ga tesko ko moci zamjeniti. I Graovac je u paru sa Bogijem bio tarabuka kad cijeloj ekipi nije islo, jer su oni upravo ta linija koja trpi najvise kritika ako ekipi ne ide, pa su sada taj Bogi i Graovac cvrst i uigran tandem ispred naseg gola kojeg realno niko nebi mjenjao do kraja sezone izuzev da uleti bas neka budala na tu stopersku poziciju cijim bi angazmanom 1000 % bio siguran da si dobio mega pojacanje. Za ono sto slijedi trebas imati siroku klupu. Igramo do kraja na dva fronta i ostaje nam samo da molimo Boga da nas postedi povreda i da klub dovede par provjerenih igraca koji ce uz ove sad u ekipi moci iznijeti teret i kupa i prvenstva.Jaozinho22 je napisao/la:Siniša je proigrao u zadnje vrijeme dotad katastrofa... prošle godine kada nije imao ni konkurencije isto katastrofa... Ne znam šta pravite Alvesa od njeg', solidan bek i ništa više... Stanić i Šeha bi trebali zatvorit tu desnu stranu do ljeta, ne vidim da smo na nekom velikom gubitku...
SVAKA ČAST !!!
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Ljudi da vas pitam, jel Zeba u zivotu? Jel povrijeđen il' sta. Cisto onako inforamtivno
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
Još samo da nauči upotrebljiv centaršut kada već krene u napad i možda i bude najbolji.......ne znam jel ih uvezao 5 u sezoni kako treba.....borbenost i zalaganje mu niko ne spori.....halaliMi je napisao/la:Kao sto sam vec pisao Sinisa jedan od najboljih desnih bekova lige a to je pokazao danas.
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
Zakarić je bio u kombinacijama za dolazak i sezonu ranije, prije nego što je došao Ćenan....kuma je napisao/la:Svaka cast Cenanu na Zakaricu, Zecu, Ramovicu i prekomandovanje Adzema ponovo na trenersku poziciju prvog tima
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
Dosli su za vrijeme nejgovo mandata. On je bio sd i skaut. Njegova je zasluga, ne treba biti licemjeran.Harrison je napisao/la:Aha, znaci Cenan ih je otkrio da postoje i na njegov izricit zahtjev su dovedeni. Cak kruzi prica se uprava u pocetku neckala oko ovih imena, ali na Cenanovo insistiranje, a najvise na prijedlog istog da ce ih on licno placati iz svog djepa oni su dovedeni.kuma je napisao/la:Svaka cast Cenanu na Zakaricu, Zecu, Ramovicu i prekomandovanje Adzema ponovo na trenersku poziciju prvog tima![]()
@sekula bio je, nije dosao, dosao Cenan i on došao

Treba mu se zahvaliti i za Graovca
Veca brani kao Seha kad je imo kapitensku traku 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nije povrijeđen, jednostavno ekipa igrai bolje bez njega pa zbog toga ostaje na klupi.Guest007 je napisao/la:Ljudi da vas pitam, jel Zeba u zivotu? Jel povrijeđen il' sta. Cisto onako inforamtivno
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Neandertalac
- Kontakt:
Interesantan hajc i spin pojedinaca pred skupštinu kako "neko" šuti. Neprijatelji valjda po njihovom, ne raduju se Željinom uspjehu ili šta već mudre glave žele reći. Hrane se strahom i podjelama, jako bezobrazan i odvratan način funkcioniranja.
Valjda to mora tako.
Valjda to mora tako.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Samo polako, sačekaćemo Radnik pa onda pričati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virto i Nea glavna opozicija, neprijatelji Zelje 

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Neprijatelj Želje je onaj ko je htio ovu djecu baciti niz vodu, e ne onaj ko je htio da ih promoviše.
Ovaj Željo ih boli, jasno je da će se hvatati za slamke i spinovati.
Ovaj Željo ih boli, jasno je da će se hvatati za slamke i spinovati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
hvala Bogu pa su kritike urodile plodom
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- Neandertalac
- Kontakt:
Radniku pristupiti maximalno oprezno da nam se ne desi novi "Vitez". Još ta jedna utakmica i onda polako u analizi sezonu vidjeti šta nam treba na zimskoj pauzi da do kraja Pl utrke ostanemo na vrhu.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Kad aBd Vecu 'udamo' u inostranstvo, možda bude i najveći transfer kluba 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"