FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bravoooooo[emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Zebu jedino ako se povrijedi pomocni sudija.....voli covjek mahat rukama,dat mu zastavicu i taman da bude od koristiMocMahale444 je napisao/la:Ubaci Zebu da pokaze brazilcu iz Sirokog, kako Musa dere jarca.

Zadnja izmjena: sekula, dana/u 07 dec 2017, 14:29, ukupno mijenjano 1 put.
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
Jel mi ovo vodimo 2:0 i jos napadamo? Sta se desava? Hocemo nazad 1:0 i branjenje do kraja meca!!
To od debele ublehe mozemo ocekivati dok sa Adzemom kakvipapaja je napisao/la:Jel mi ovo vodimo 2:0 i jos napadamo? Sta se desava? Hocemo nazad 1:0 i branjenje do kraja meca!!

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Kako smiješno izgleda na terenu ovaj guzonja Elsner, za nepovjerovat.. Lik se samo vuče po terenu 

Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
- MocMahale444
sekula je napisao/la:Zebu jedino ako se povrijedi pomocni sudija.....voli covjek mahat rukama,dat mu zastavicu i taman da bude od koristiMocMahale444 je napisao/la:Ubaci Zebu da pokaze brazilcu iz Sirokog, kako Musa dere jarca.

Mase rukama kao da parkira avion, milion puta sam to govorio. Kako je van 11, mi igramo kao novi.
@Neymar optimista

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- grbavicka1921
- Kontakt:
Motivator je za njega bio extra pojačanje, a još nije ni igrač.Maxi je napisao/la:Kako smiješno izgleda na terenu ovaj guzonja Elsner, za nepovjerovat.. Lik se samo vuče po terenu
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Mozemo ga poslati na posudbu u Zeljeznice FBIH.....izasao konkurs za otpravnika vozovaMocMahale444 je napisao/la:sekula je napisao/la:Zebu jedino ako se povrijedi pomocni sudija.....voli covjek mahat rukama,dat mu zastavicu i taman da bude od koristiMocMahale444 je napisao/la:Ubaci Zebu da pokaze brazilcu iz Sirokog, kako Musa dere jarca.![]()
Mase rukama kao da parkira avion, milion puta sam to govorio. Kako je van 11, mi igramo kao novi.
@Neymar optimista![]()

- MocMahale444
Ljudi jeko ovaj komentator, placem
zaboravio pasa ko nam je selektor zadnji bio, Susic kriv 

- akisarajevo92
- Kontakt:
plakao je i on kad su mu dali da komentarise Kup BiHMocMahale444 je napisao/la:Ljudi jeko ovaj komentator, placemzaboravio pasa ko nam je selektor zadnji bio, Susic kriv
Srdjan Radojevic - najbolji komentator na SK, uz Ercega
Don't believe the hype.
Sudije debila, još se ibreti kaže offside 100 %, a nije ni bio u liniji. I onda kažu što na sudije...
"Truth begins in lies."
Je li ovo neopravdano ponisten gol ?
Cestitke momcima i Adzemu
idemo sad u nedjelju pobjedit Radnik, pojacat se na zimu da valja i lagano pohod na duplu krunu!

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Najbolji su Pralica i Viskovic.....ovi su tvoji, drugoligasiakisarajevo92 je napisao/la:plakao je i on kad su mu dali da komentarise Kup BiHMocMahale444 je napisao/la:Ljudi jeko ovaj komentator, placemzaboravio pasa ko nam je selektor zadnji bio, Susic kriv
Srdjan Radojevic - najbolji komentator na SK, uz Ercega
Svaka cast momci. Ostala nam je jos jedna prepreka i onda vam slijedi uzivanje do pocetka priprema.
Kako ponizavamo protivnike s ovim ulascima Elsnera

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- MocMahale444
Bice tesko protiv Radnika, kluba koji se naguzio Zrinjskom i izbio nam titulu. Lomi, rusi, vandalisi
kaznjeni bi trebali biti,
Jesu favoriti ali opet samo borbeno nastaviti i havala ti Allahu.

Jesu favoriti ali opet samo borbeno nastaviti i havala ti Allahu.
Najbolje bi bilo da svaku utakmicu igramo sa Širokim.Osvojili bi prvenstvo bez izgubljenog boda 

2/2
3/3

3/3

- MocMahale444
Onaj nas samo sto nije zagrlio one forumase Sirokog na njihovoj temi, sta im se ulizujes ba 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.