Moje tvrdnje se ostvaruju.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Odakle ti opcija da bi sammer mogao biti predsjednik bvb-aledar je napisao/la:Ima jedan scenarij koji možda ne bi bio loš.
Dakle, facke će skoro sigurno odstupit na kraju sezone, jasno je da on sad želi izgurat sezonu do kraja i otići, što se kaže, "na štitu". No, tu se njegovi interesi i interesi kluba razilaze, vi trebate najbolje rješenje odmah a ne krpanje do kraja sezone. Jasno je da je Sammer najbolji kandidat za predsjednika i zašto on ne bi došao već u zimskoj stanci? Pa nek on onda postavi i svog trenera. Može to bit i Tuchel, zašto ne.
Nisam siguran na što misliš?schickeria je napisao/la:
Odakle ti opcija da bi sammer mogao biti predsjednik bvb-a
Dobro sam ja govorio, trebalo je odmah prosle subote smijeniti ga i napraviti sok u ekipi, sa ovakvom igrom do ujutro nece dati golDesperado09 je napisao/la:Tako je.
Još 1 h patnje i Ćelo je bivši.
I to treba znatiopel je napisao/la:Sa sva osvojena boda u dvije utakmice protiv Apoela ljudi odoše u LE. Svaka čast.![]()
Trebalo je njega smijeniti poslije Salkea, pa bi novi trener do Kupa (19.12) mogao ekipu posloziti po svome.Desperado09 je napisao/la:Najgori trećeplasirani ikada, još idemo u EL. Tamo nećemo biti nosioci, pa nam odmah mogu doći Atletico, Arsenal, Lazio itd.
Za Bosza u subotu ko zna koja po redu utakmica odluke. Nešto nisam upratio kakav je Werder, ali se nadam da nas mogu dobiti, pa da napokon Bosz dobije špic. Mada koje prilike mu daju, izgleda da bi s njim išli i u Cvajtu.
Štoper Basela Akanji glavna meta u januaru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.