Zato jesi ti stvar za zajebancije, samim tim i autizam. DonekleSariel1987 je napisao/la:to nisu stvari za zajebancije.
KANTA GODINE - 2017 - DISKUSIJE
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- theboss_RD07
- Kontakt:
Re: KANTA GODINE - 2017 - DISKUSIJE
⭐
Današnji presjek, do Stripperovog posta. 9 ih je jer ova zadnja 2 imaju isti broj bodova.
Besic 100 bodova
Virtual 91 bod.
Policeman 54 boda.
Ramsey 53 boda.
Sariel 37 bodova
KingJamesMVP 37 bodova.
Mirko 33 boda.
Neandretalac 32 boda
Zeljo92 32 boda.
-------
JackTheStripper 28
Hendo 25
Dantes 21
staragarda 17
Penaltiky 17
Besic 100 bodova
Virtual 91 bod.
Policeman 54 boda.
Ramsey 53 boda.
Sariel 37 bodova
KingJamesMVP 37 bodova.
Mirko 33 boda.
Neandretalac 32 boda
Zeljo92 32 boda.
-------
JackTheStripper 28
Hendo 25
Dantes 21
staragarda 17
Penaltiky 17
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ide Sariel do play-offa.

MashAllah!

MashAllah!
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ovo me podsjeca na Zapad u NBA.
Besic ima ulogu Rocketsa koji su trenutno prvi seed ispred glavnog favorita i branitelja naslova Virte (Dubsi). Mirko (Oklahoma) podbacio za sad ali se ipak ocekuje napredak. Dantes ( Clippersi) los za sad, ispod 8. mjesta, ali moguc napredak. Policeman iznenadjujuce treci (Nuggets).
Besic ima ulogu Rocketsa koji su trenutno prvi seed ispred glavnog favorita i branitelja naslova Virte (Dubsi). Mirko (Oklahoma) podbacio za sad ali se ipak ocekuje napredak. Dantes ( Clippersi) los za sad, ispod 8. mjesta, ali moguc napredak. Policeman iznenadjujuce treci (Nuggets).
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
A ja Arsenal 4.Kaunas je napisao/la:Ovo me podsjeca na Zapad u NBA.

Sariel je pak sa Istoka, Toronto. Dobar tokom cijele sezone i onda chokira u plej of-u.Kaunas je napisao/la:Ovo me podsjeca na Zapad u NBA.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
Kontasxli sta uopce pises nebitni lice ? I za koga ti navijas nejasan si na prvu sto implicira da se stidis.necega.vrijedjas kao prosjecni seljo beljotheboss_RD07 je napisao/la:Zato jesi ti stvar za zajebancije, samim tim i autizam. DonekleSariel1987 je napisao/la:to nisu stvari za zajebancije.
- theboss_RD07
- Kontakt:
"Kontasxli" pak ti sta pises?Sariel1987 je napisao/la:Kontasxli sta uopce pises nebitni lice ? I za koga ti navijas nejasan si na prvu sto implicira da se stidis.necega.vrijedjas kao prosjecni seljo beljotheboss_RD07 je napisao/la:Zato jesi ti stvar za zajebancije, samim tim i autizam. DonekleSariel1987 je napisao/la:to nisu stvari za zajebancije.
Uvijek mi je bolje bit onaj "nebitni lik" nego nekakav imbecil koji je glavna konkurencija da postane kanta godine jednog sportskog foruma
I na kraju krajeva sta te boli qrac za koga ja navijam? Ko treba da zna, on zna. A ako se iceg stidim to je cinjenice da dijelim planetu sa tobom i slicnim vrstama goveda
⭐
-
- Kontakt:
Cccc koji nizi oblik postojanja ebo vas miskovic i fis vitez iz koje si vec rupoholine.autizmom se.gadjas seljacino neuka
Joge je tu, pazi se!Sariel1987 je napisao/la:Cccc koji nizi oblik postojanja ebo vas miskovic i fis vitez iz koje si vec rupoholine.autizmom se.gadjas seljacino neuka
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ramsey16 je napisao/la:A ja Arsenal 4.Kaunas je napisao/la:Ovo me podsjeca na Zapad u NBA.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Policeman - 6 bodova
Dao bi ti manje, al pošto reče da si kralj, onda ne može manje nikako da ga yebeš
RafaGarros - 4 boda
IQ mi spadne kad ti čitam postove na tenis PDFu
Besic - 3 boda
Seres previse po Ozilu i dosadan si
KingJamesMVP - 2 boda
Ne moze tito pogoditi za koga navijas, tj za svakoga
Lillard - 1 bod
Svršavanje po Kokošima, isto tako navija za 50 klubova
Dao bi ti manje, al pošto reče da si kralj, onda ne može manje nikako da ga yebeš
RafaGarros - 4 boda
Besic - 3 boda
KingJamesMVP - 2 boda
Lillard - 1 bod
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: RE: Re: KANTA GODINE - 2017 - DISKUSIJE
theboss_RD07 je napisao/la:"Kontasxli" pak ti sta pises?Sariel1987 je napisao/la: Kontasxli sta uopce pises nebitni lice ? I za koga ti navijas nejasan si na prvu sto implicira da se stidis.necega.vrijedjas kao prosjecni seljo beljo
Uvijek mi je bolje bit onaj "nebitni lik" nego nekakav imbecil koji je glavna konkurencija da postane kanta godine jednog sportskog foruma
I na kraju krajeva sta te boli qrac za koga ja navijam? Ko treba da zna, on zna. A ako se iceg stidim to je cinjenice da dijelim planetu sa tobom i slicnim vrstama goveda

Objasnio primitivcu neke stvari!
Zadnja izmjena: BoixosNois1899, dana/u 06 dec 2017, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
Gledaj ultra plastike al se primila.eeeee muko moja.
Boixosnois cccc smjeurijo jedna.nevrijedna.
Ne odgovori mi sta znaci boixos nois?
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: RE: Re: KANTA GODINE - 2017 - DISKUSIJE
Pa rek'o sam ti, prvo nauči maternji jezik pa onda možemo razgovarati o prijevodu.Sariel1987 je napisao/la:Gledaj ultra plastike al se primila.eeeee muko moja.
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Daj napiši tamo na temi za glasanje, da ti se može i ubrojatiAA23 je napisao/la:Policeman - 6 bodova
RafaGarros - 4 boda
Besic - 3 boda
KingJamesMVP - 2 boda
Lillard - 1 bod

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- theboss_RD07
- Kontakt:
FIS VitezSariel1987 je napisao/la:Cccc koji nizi oblik postojanja ebo vas miskovic i fis vitez iz koje si vec rupoholine.autizmom se.gadjas seljacino neuka

⭐
Ludilo 
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- MocMahale444
Boss kralju s muzika teme, nemoj Sari Ela zezati.theboss_RD07 je napisao/la:FIS VitezSariel1987 je napisao/la:Cccc koji nizi oblik postojanja ebo vas miskovic i fis vitez iz koje si vec rupoholine.autizmom se.gadjas seljacino neukaE stoko sicka, haj sto ne znas pretpostavit, ne znas ni citat pavijanu jedan. Gadjam se autizmom, a bar ne izazivam ljude na imaginarne 1v1 tuce i onda se izvlacim tako sto psujem allaha ko zadnji magarac

Supak je on zna sto, ja sam mu prvi odbrusio kao niko prije ali opet nema on losu dusu, malo kad popije brlju zna peglati, vezano za tuce nije img nego ozbiljno. Sve je zakazno, cekamo green light od sponzora i live preko fb.
Ko god ima problema s Sari Elom bice belaja.
Onaj vas @Policeman bolje poznatiji kao kasica prasica mrzi sve, cak i radi Voodoo, baca carke na forumase

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Da li je neugodno ovima što su konstatno dominantni kroz kantu ili što se protežu kao top8?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.