Tako je i bilo par putaKaunas je napisao/la:To bi vrh bilo, 1. I 8., 2. I 7. Itd.Sveti je napisao/la:Hocel bit sistem osmine finala?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Tako je i bilo par putaKaunas je napisao/la:To bi vrh bilo, 1. I 8., 2. I 7. Itd.Sveti je napisao/la:Hocel bit sistem osmine finala?
Poguracemo te brate, bez brige uzimas ovo 100%.Sariel1987 je napisao/la:Ccccc sta televizija uradi od omladine.
Izadjite malo na zrak.
Manite se gluposti..
I ti ar2ditu ne vrijedjaj znas li ti sta je autizam.to nisu stvari za zajebancije.
HahahahahahahahahahSariel1987 je napisao/la: I ti ar2ditu ne vrijedjaj
Samo Virto!!!Sabinho je napisao/la:Poguracemo te brate, bez brige uzimas ovo 100%.Sariel1987 je napisao/la:Ccccc sta televizija uradi od omladine.
Izadjite malo na zrak.
Manite se gluposti..
I ti ar2ditu ne vrijedjaj znas li ti sta je autizam.to nisu stvari za zajebancije.
Fatwu im tutniSariel1987 je napisao/la:Mene ko pogura dabogda ga los niz pratio za zivota..
TobeYarabi je napisao/la:vidi ovaj teniser meni surdukno 6b za kantu..
DABOGDA TI ZENA LICILA NA BORISA BEKERA!!!
Damir nas.BernardBarnjak je napisao/la:TobeYarabi je napisao/la:vidi ovaj teniser meni surdukno 6b za kantu..
Jeko teniser?
TobeYarabi je napisao/la:vidi ovaj teniser meni surdukno 6b za kantu..
Ma dosadio je i bogu i narodu, postao irelevantniji nego sto je biogaston je napisao/la:Jel moguce da je @bhfanatik samo od mene dobio poene ?
Tebi je kriminal dozvoljen njemu nije, dvostruki arsinibodi123 je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=136&t=12699arelinho je napisao/la:bodi123 je napisao/la:bodi123 6b - Nemam ništa protiv njega lično, čak smo bili dobri neko vrijeme. Al lik je svojim ponašanjem uništio i F1 ligu (otjerao dobre vozače da ostane bez konkurencije, svojevoljno uvodio nova pravila) i QuizUp ligu (svojevoljno ubacio teme koje njemu odgovaraju, napredna matematika, programiranje, nuklearna fizika itd). Bez dokaza me optužio za cheat iako je on dugo vremena dokazano cheatao (dovoljno je reći ForceIndia, insideri znaju o čemu je riječ ).
arelinho 4b - Lik me stalno proziva na svim mogućim temama, iako ja nemam pojma ko je on, niti sam ga kad citiraovjerovatno neki bodijev guzni haver.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.