07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

mahalac
Kontakt:

Re: 07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska

Post Postao/la mahalac » 08 sep 2010, 13:13

Ako ni zbog cega drugog onda zbog domorodaca koji su sinoc izvizdali himnu Francuske(toliko da reziser na tv-u nije mogao da stisa ton) treba se igrati na Bilinom Polju.
Tamo je ako nista drugo publika na vecem civilizacijskom nivou, recimo na nivou primitivizma sto je opet veci stadij od domorodaca sto je kako rekoh kod nas slucaj.
To vam je jednostavno tako i jedna velika istina a da je istina potvrda je to sto nam je sve ovako kako nam je.

Ako neko trazi primjera/dokaz-nema ih, ali samo zbog toga sto to vise nisu primjeri to je kod nas Life-style :oops:
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

chancho
Kontakt:

Post Postao/la chancho » 08 sep 2010, 13:20

jooj sto mi se ovi komentari gade .... pa vi se pokazite kad se igra u zenici i mogli ste vala doc i u Sarajevo pa pruzit tu podrsku .... kroz ovaj post mi se cini ko da smo prije igrali u Banja Luci pa govore da nismo dobrodosli a ne u u zenici ...[/quote]

Izvini unaprijed, al' ti si vjerovatno "zelen" i ne kontaš šta sam htio reći....tako da molim te suzdrži se nepotpunih i na svoju ruku prevedenih komentara....hvala
Mi u BiH bi trebali djeci davati imena po uzoru na ove naše tablice na autima, valjda bi tada bilo svejedno KO SE KAKO ZOVE!
Miriše hljeb što Salčin sprema..

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 08 sep 2010, 13:22

chancho je napisao/la:
avenija je napisao/la:Nista Bilino Polje tu Safet Susic nije dobrodosao , vadit se na Bilinom polju uvijek sa pravom fudbalskom publikom vise ne moze ! Sve ostale na Kosevu pa pred 2000 hiljada nema veze !
tako je!
Mi bi se trebali organizovat' i ne dat' im da prismrde Bilinom.....
A i dalje te volimo i voli'ćemo BiH, al' nemojte MOLIM VAS više igrati kod nas (na Bilinom), jer ispadamo stvarno jeftina kurava koja nema ni trunke obraza, i kad god se nekom digne dođe u Zenicu da popravlja ono što je usr'o....
Hvala Vam što ste nas podsjetili kako je DIVNO igrati, a pogotovo navijati na Koševu (bar kad je repka u pitanju)

A što se tiče mnogih Zeničana, niste dobrodošli u Zenicu, jer ste se bez valjanog razloga "odselili sa Bilinog"......nismo ni mi kurvetine!!

Pa bolan, bolan.....protivnički igrači prolaze kroz KORDON od 20.000 ljudi od hotela do stadiona, i onda ih još skoro toliko dočeka na prepunom Bilinom......N E U P O R E D I V O!

VOLIM TE BOSNO!
Prihvatam cinjenicu da je B.Polje akusticnije od AFH.Prihvatam i cinjenicu da je lakse napuniti BP od AFH.Prihvatam cinjenicu i da je sinoc navijanje bilo -1.Ali nikako nemogu prihvatiti to da po tebi ispada da je na BP sve i jedan navijac Zenicanin a na AFH Sarajlija.Mislim a smio bi se i kladiti da je i sinoc na utakmici bilo bar 50 % ljudi koji dolaze i u Zenicu na utakmice reprezentacije.Znaci nije to do toga vec do akusticnosti stadiona a AFH definitivno nije akusticno.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 08 sep 2010, 13:27

chancho je napisao/la:jooj sto mi se ovi komentari gade .... pa vi se pokazite kad se igra u zenici i mogli ste vala doc i u Sarajevo pa pruzit tu podrsku .... kroz ovaj post mi se cini ko da smo prije igrali u Banja Luci pa govore da nismo dobrodosli a ne u u zenici ...
Izvini unaprijed, al' ti si vjerovatno "zelen" i ne kontaš šta sam htio reći....tako da molim te suzdrži se nepotpunih i na svoju ruku prevedenih komentara....hvala[/quote]
ma jarane izvini ako sam te sta uvrijedio ... i nisam zelen :D .... al mi malo ovo smeta kad se govori u zenici sve ovamo nista ... e jbg ... al kako god meni je svejedno nek se igra i na Piroti samo da mi napokon odemo negdje :D
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

chancho
Kontakt:

Post Postao/la chancho » 08 sep 2010, 13:32

123456 je napisao/la:
chancho je napisao/la:
avenija je napisao/la:Nista Bilino Polje tu Safet Susic nije dobrodosao , vadit se na Bilinom polju uvijek sa pravom fudbalskom publikom vise ne moze ! Sve ostale na Kosevu pa pred 2000 hiljada nema veze !
tako je!
A i dalje te volimo i voli'ćemo BiH, al' nemojte MOLIM VAS više igrati kod nas (na Bilinom), jer ispadamo stvarno jeftina kurava koja nema ni trunke obraza, i kad god se nekom digne dođe u Zenicu da popravlja ono što je usr'o....
Hvala Vam što ste nas podsjetili kako je DIVNO igrati, a pogotovo navijati na Koševu (bar kad je repka u pitanju)

A što se tiče mnogih Zeničana, niste dobrodošli u Zenicu, jer ste se bez valjanog razloga "odselili sa Bilinog"......nismo ni mi kurvetine!!

Pa bolan, bolan.....protivnički igrači prolaze kroz KORDON od 20.000 ljudi od hotela do stadiona, i onda ih još skoro toliko dočeka na prepunom Bilinom......N E U P O R E D I V O!

VOLIM TE BOSNO!
Prihvatam cinjenicu da je B.Polje akusticnije od AFH.Prihvatam i cinjenicu da je lakse napuniti BP od AFH.Prihvatam cinjenicu i da je sinoc navijanje bilo -1.Ali nikako nemogu prihvatiti to da po tebi ispada da je na BP sve i jedan navijac Zenicanin a na AFH Sarajlija.Mislim a smio bi se i kladiti da je i sinoc na utakmici bilo bar 50 % ljudi koji dolaze i u Zenicu na utakmice reprezentacije.Znaci nije to do toga vec do akusticnosti stadiona a AFH definitivno nije akusticno.
Izvini 123456, al' to si ti rekao, ja ni u jednom trenutku nisam rekao da su na AFH Sarajlije samo, a na BP Zeničani, čak šta više po mom skromnom sudu, najviše ljudi bude iz Krajine i iz manjih mjesta.....pa pitaj njih onda za mišljenej AFH ili BP, nego sam ja spominjao Zeničane u kontekstu da NE DOZVOLIMO da nas se trtira ko kurve, jer govori se kako je BP svetinja, dom repke, wembley i sl...i onda nas Savez ili Sušić POPIŠA sa svojom polupismenom izjavom o BP, a i igrači se bolje osjećaju u ZE.....

i nemoj me pogrešno shvatit'....volim i SA, ZE, TZ, MO, BL, BI, LI, TR i da ne nabrajam dalje.....AL' REPREZENTACIJA MORA IMATI SVOJ DOM......A TO MI TREBALO BITI TAMO GDJE SE NAJBOLJE OSJEĆAJU PA MAKAR TO BILO BILO GDJE, A EVIDENTNO JE DA TO NIJE KOŠEVO!
POZDRAV
Mi u BiH bi trebali djeci davati imena po uzoru na ove naše tablice na autima, valjda bi tada bilo svejedno KO SE KAKO ZOVE!
Miriše hljeb što Salčin sprema..

nicaze_072
Kontakt:

Post Postao/la nicaze_072 » 08 sep 2010, 13:37

Susicu treba uruciti otkaz pod hitno! I dovesti nekog provjerenog. Nemojte sad pocinjati price kako Sajo humanitarac radi za 5000 eura. Radi ko i Ciro al u k''''.

Sto se mene tice, koji sam i sinoc bio na utakmici, u Zenicu nemojte vise dolaziti igrati. Dosta je bilo vadjenja. Vidim neki kukaju sto se Safeta gadjalo upaljacima. Poslije onog "Radije bih igrao na neutralnom terenu nego u Zenici" on ni sam nije siguran u Zenici. Tako da nema potrebe da se bezveze dolazimo blamirati.

Pa nema smisla da nas se **** ko i kako hoce.

Nama stadion veci od 15 000 ne treba niti ce nam ikad biti potreban. Mislim na Celik.

Ako vam je malo bujrum Grbavicu napravite...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 sep 2010, 13:44

gollum je napisao/la:Internet navijaci, vi koji pljujete po kome stignete, trebali bi shvatiti neke stvari. Krenimo od igraca...

Treba shvatiti da mi imamo tek prosjecne igrace (1) :?: . Nasi igraci da igraju u Chelseaju, Arsenalu, Realu, itd. i da smo izgubili od Bjelorusije kod kuce, mislim da bi nas selektor zavrsio otprilike kao Ceko. Kvazistrucnjaci su ovdje jako podcjenjivali francuske igrace, nisu nikad culi za Ramija, Valbuenu, itd., pa valjda zato.
Pogledajmo ko je to sinoc bio na suprotnim stranama: Lyon, Roma, Lille, Arsenal, Arsenal, Bordeaux, Arsenal, Rennes, Chelsea, Marseille, Real protiv Istanbula, Freiburga, Eskisehirspora, Montpelliera, Young Boysa, Lyona, CSKA, Hoffenheima, Hajduka, Galatasaraya i Wolfsburga. Budimo realni! (2) :?:
Ne pomazu tu ni dva zadnja vezna jer su ljudi jednostavno za klasu bolji, kvalitet je presudan. Protiv ovakvih reprezentacija mi mozemo izvuci pozitivan rezultat samo ako nas sreca posluzi (da Pjanic zabije sa 30-40 m, da iz prekida nesto napravimo, da njihova odbrana pogrijesi, itd.). Nazalost, nismo bas sretan narod. To je ta sudbina, valjda.
Uz to, ekipa nam je daleko od balansa, tako da smo prinudjeni stavljati igrace na neprirodne pozicije(3) :?: . Sinoc smo znali da nam treba izmjena, ali koga uvesti? Ko to moze donijeti nesto novo osim svjezine? Ponavljam, budimo realni, nemamo dobre igrace i tu prica prestaje. Kraj.

A sad, navijaci. Slag na tortu. Prvo malo onima koji su mogli doci na utakmicu, a nisu. Znate li zasto je Susic htio da igramo na Kosevu? Bio je covjek u zabludi da smo veliki navijaci, predstavljamo se kao takvi, sve velike patriote, i da cemo zato napuniti Kosevo protiv Francuske. I ja to pomislih. Budala. Nazalost, vidio sam koliko smo ustvari mali. Stadion od 30 000 ne mozemo napuniti. To je taj patriotizam. Cijene karata nisu izgovor.

A, sta tek reci o onima koji su bili na stadionu, zvizdali i psovali igracima? Cast izuzecima, ali dok god se onako ponasamo, druge reprezentacije ce traziti ogromno obezbjedjenje, a nas kapiten ce morati objasnjavati kako se ne trebaju bojati, kako mi nismo primitivci. Spaha, majstore, ne lazi vise ni nas ni sebe, mi Bosanci smo primitivci i bojim se da cemo jos dugo biti! Nazalost, sinoc si to osjetio na svojoj kozi.

Na kraju se desilo nesto sto mi je bilo najteze gledati. Susic ide prema Istoku, lete upaljaci i drugi predmeti prema njemu, jedan ga skoro pogodio. Nevjerovatno. Najbolji igrac kojeg je BiH ikad imala. U Brazilu ustanu kad se spomene Pele, u Njemackoj na spominjanje Beckenbauera. Tako i mi, veliki navijaci i velike patriote, ustanemo kad Susic ide prema nasoj tribini. I, bacimo upaljac.
Ma, sram nas bilo! Srami se, Sarajevo, srami se, Bosno i Hercegovino!

Na kraju poruka pljuvacima, internet navijacima, nepostovaocima legendi, a postovaocima prodavaca magle i ljubitelja formacije 3-5-2: J.e.bo vas Ciro(4) :?: !
Fino si se ti raspisao.

1. - Svi mi znamo da imamo prosječne igrače, nismo mi Španija, Argentina ili Brazil pa da je svako vanserijski talenat. No, isto tako, znamo da bolji na papiru ne znači i bolji na terenu. Valjda ti je to jasno. Ukoliko nije, onda po tebi znamo i konačni ishod bilo koje utakmice na svijetu.

2. Bićemo realni. Da li su ti gore nabrojani već izgubili od, recimo, amatera iz Bjelorusije i to na domaćem terenu? Dakako da jesu. Uostalom, da se tako gleda ko igra gdje, pa Slovačka, Slovenija i takve zemlje ne bi nikada vidjele neko veliko takmičenje. A, svjedoci smo šta su isti ti radili na SP-u(neko je izbacio i branioca naslova).

3. Jesmo li? To se dešava samo kada trener odluči da igra neku formaciju, a da pri tome ne vidi kakvim kadrom raspolaže, razumiješ li? Za onu postavku od sinoć ni Engleska nema dobre igrače, a kamoli mi, stoga nemojmo o toj priči kako "mi nemamo igrače za neku taktiku".

4. Mora li svaki kritičar Sušića biti i ljubitelj Ćire? Naravno da ne mora. Ni jedan ni drugi nisu mi posebno dragi(kao treneri, dakako), ali Sušić još ništa ne napravi, tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 08 sep 2010, 13:52

123456 je napisao/la:
chancho je napisao/la:
tako je!

VOLIM TE BOSNO!
Apsolutno drugi kostur ekipe na tribinama . U zenici pritisak stvaraju zenicani uz veliku podrsku bosanske krajine i ostalih djelova dok na kosevu to radi bhf samo sto njih realno niko 1% ne slusa tako da je tu velika razlika ..
Na kosevu svako radi sta zeli dok na BP ipak je prpa zapaliti bilo sta jer je pitanje kako ce domacini tj mi zenicani reagovari sto se pale na nasem stadionu te samim time omogucava mogucu diskvaliifkaciju naseg stadiona !
Da ne govorim o stadionu izgledu akusticnosti blizini uzivanja na 5 metara od igraca.
Do sada su se uvijek vadili na Zenici i 15 000 proitv ekipa kao sto su makedonija belgija i slicni dok bi na tom istom kosevu bilo 3 - 5 hiljada ( primjer norveska ) Tako da je Susicu dok je on na celu bolje da ne dolazi jer cjelopupna znaci 100 % javnost zenicka je ljuta i nije dobrodosao !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 sep 2010, 14:16

nicaze_072 je napisao/la:Poslije onog "Radije bih igrao na neutralnom terenu nego u Zenici" on ni sam nije siguran u Zenici.
Sto se tice te "izjave", ona je izmisljena sa strane novina.
Susic je sam demantirao istu i trazio od doticnog "novinara" da to povuce ili da se izjasni.

Jedna laz koju smo vec prije nekoliko mjeseci prodiskutovali, ali uvjek dodje neko i ponovo digne taj argument.
Jos jedanput, da se zapise: Susic to nije izjavio.

Kao sto ni Vahid Halilhodzic nije "bodrio" Francusku, ali su nasi "novinari" ipak to (pre-)pisali.

Navijanje na BP je bilo naprimjer protiv Portugala isto veoma slabo, onda ono gadjanje sudija predivno da se predstavimo u svjetskoj javnosti kao divljaci kojim nas izgleda smatraju. No mislim da publika nije homogena, nemoze se lagano podjeliti na dijasporce, Zenicane, Sarajlije jer niko o tome nije statistike pravio. Ali da, mora se priznati, poslije ove predstave juce BP kad se sve oduzme i sabere je definitivno bolje mjesto za nasu reprezentaciju od Koseva. Jer spored te utakmice sa Portugalom podrzka je uvjek bila na nivou, najbolji primjer Spanija, gubimo 5:2 a pjeva se "hocemo pobjedu". To kazem ja kao neutralna osoba, i to je moje licno misljenje, jer nisam niti iz Zenice ili Sarajeva.

Prije nego sto odigramo jos jedanput na Kosevu, pri onakvom "navijanju" i ponasanju, i sad nek se naljuti ko hoce: Ja predlazem Banja Luku.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 08 sep 2010, 14:26

BHF i Belaj Djeca su RACISTI..
Sramota da prave majmunske zvuke crnim igracima Francuske.. SRAMOTA..
Ljudi su nas nadigrali i zasluzuju respekt, a ne zvukove majmuna...

Mamu vam svima, vi ste Pickice... Nezelimo vasu podrsku..
BLUE NATION.

nicaze_072
Kontakt:

Post Postao/la nicaze_072 » 08 sep 2010, 14:27

Principatus je napisao/la:
nicaze_072 je napisao/la:Poslije onog "Radije bih igrao na neutralnom terenu nego u Zenici" on ni sam nije siguran u Zenici.
Sto se tice te "izjave", ona je izmisljena sa strane novina.
Susic je sam demantirao istu i trazio od doticnog "novinara" da to povuce ili da se izjasni.

Jedna laz koju smo vec prije nekoliko mjeseci prodiskutovali, ali uvjek dodje neko i ponovo digne taj argument.
Jos jedanput, da se zapise: Susic to nije izjavio.

Kao sto ni Vahid Halilhodzic nije "bodrio" Francusku, ali su nasi "novinari" ipak to (pre-)pisali.

Navijanje na BP je bilo naprimjer protiv Portugala isto veoma slabo, onda ono gadjanje sudija predivno da se predstavimo u svjetskoj javnosti kao divljaci kojim nas izgleda smatraju. No mislim da publika nije homogena, nemoze se lagano podjeliti na dijasporce, Zenicane, Sarajlije jer niko o tome nije statistike pravio. Ali da, mora se priznati, poslije ove predstave juce BP kad se sve oduzme i sabere je definitivno bolje mjesto za nasu reprezentaciju od Koseva. Jer spored te utakmice sa Portugalom podrzka je uvjek bila na nivou, najbolji primjer Spanija, gubimo 5:2 a pjeva se "hocemo pobjedu". To kazem ja kao neutralna osoba, i to je moje licno misljenje, jer nisam niti iz Zenice ili Sarajeva.

Prije nego sto odigramo jos jedanput na Kosevu, pri onakvom "navijanju" i ponasanju, i sad nek se naljuti ko hoce: Ja predlazem Banja Luku.
Ma na BP ne bude vise od 5000 ljudi iz Zenice. Nema ta atmosfera puno veze sa zenicanima. Dijelom jug nosi, a zapad i istok prate.

Safet Susic je to izjavio, samo se nevjesto opravdao :) Niko ti ovdje ne pusi tu pricu da je to novinar njemu zelio napakostiti...

Sto se mene tice BP ne predlazem svaki put zbog toga sto sam iz Zenice. Vec zato sto je to jedini fudbalski stadion koji zadovoljava sve kriterije. Kamo srece da se moze sarat malo na Grbu, pa da je politicke pameti malo i u BL, pa Mostar, pa sto ne bi odigrali i u nekom gradu gdje se rijetko igra Travnik, Bihac itd itd.

Ne ovdje se prema BP ponasa kao prema jeftinoj kurvi... Kad treba onda je to vrh vrhova. **** te svi grci kakvu atmosferu prave. Kad je u interesu da carsija cevape proda da se ne usmrde, e onda haj na Kosevo. Pa dosta je vise...
Ujebali ste nam Dansku i ispali smo zbog toga. Valerona pogodila bilijarska kugla sa zapada u glavu! Pa da je 5 generacija bosanac ne bi prezivio! Onda ide famozna suspenzija koju nikad niko nije vidio i selimo se na Kosevo.

Ah da, treba li napomenuti da Kosevo nije bilo puno!

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 08 sep 2010, 14:29

Moje vidjenje utakmice:
Prije svega mi smo se digli zadnjih godina da smo neka velesila,a nismo.Ako nam jedan igrac igra za Wolfsburg jeli to znaci da smo najaci na svijetu
Realno mi ako osvojimo drugo mjesto na konju smo,jer kazem NEMAMO kvalitet.
Necu nikoga pojedinacno ocjenjivati jer siguran sam da su mogli odigrali bi svi najbolje sto mogu.Mi smo solidni al' si Francuzi Beton(inat) ekipa.
Kakvi su ono navijaci,konta ima zastavu i on je sad najveci.Sto?Zato sto ima dati 40KM za kartu.

PS:Bitno je da su oni zvizdali kapitenu ,to je najbitnije.
Izrevolitiran sam i "poser.em" se svakom navijacu koji je sinoc zviznuo u usta.
I ono navijanje "Savez napolje" vec slusamo 10 godinai nismo ih otjerali,neka oni pjevaju Bosnom behar probeharao a ne ono.
Ma joj BHF nema sta patriote a pobjegle iz Bosne ko najvece ckapi i sad bi oni da red zavode.Mrs cisti strancu halu pusti nas "patriote" da birnemo o svojoj Bosni

Spahicu uz tebe smo!
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

nicaze_072
Kontakt:

Post Postao/la nicaze_072 » 08 sep 2010, 14:30

Jaydoo82 je napisao/la:BHF i Belaj Djeca su RACISTI..

A kad fasuju maru u Zenici zbog takvog budalesanja onda nas prozivate po forumima da smo cetnici i da mrzimo Bosnu!

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 08 sep 2010, 14:37

Bosnia and Herzegovina vs France
0 Goals scored 2
1 Goal attempts 9
2 Yellow cards 1
0 Red cards 0
12 Fouls committed 14
2 Corners 9
2 Offside 2

hahahahaha imali smo jedan sut po golu, to ono Pjana iz slobodnog.. to je to za 90 min..
Ljudi nas ubili i sam kornerima i sutovima po golu...

FUUUJJJJ!!!
BLUE NATION.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 sep 2010, 14:39

nicaze_072 je napisao/la:Safet Susic je to izjavio, samo se nevjesto opravdao :) Niko ti ovdje ne pusi tu pricu da je to novinar njemu zelio napakostiti...
Na ovo se moram jos jedanput osvrnuti.

Koliko koji "novinar" ili "kvazinovinar" zeli kome naskoditi je jedno pitanje. Vise je stvar u trazenju senzacije gdje je nema. Halilhodzic kaze nesto u vezi nas i Francuza, hrvatski portal to prevede sa Google-translator, a bosanske medije odmah kopiraju, kako "Halilhodzic hrabri Francuze". Luxemburgske novine postave dobronamjernu karikaturu, na kojoj se vidi Pjanic i jedan njegov suigrac iz mlade Lux-reprezentacije, sad u razlicitim dresovima, kako jedan drugom kazu nesto "hej kolega", cime hoce da kazu, da su prije igrali zajedno. Nasi mediji pisu debelo u naslovu: "Luxemburgske medije provociraju Pjanica". Salihovic nesto kaze u vezi igre Hoffenheima, u nasim novinama pise: "Salihovic kudi/napada trenera Hoffenheima", procitas tekst ispod, nema niceg od toga. Pita se covjek ko koga tu j***?

Pogledaj snimke sa naprimjer Spahicem, gdje kaze da nerazumije zasto novine, naprimjer Avaz izmisljaju neke njegove rijeci ili izjave kojih nikad nije bilo, niti je bilo interview-a sa njim. Jednostavno izmisljeno. Moga ovoga nabrajati koliko hoces o "profesionalizmu" nasih novina. Zato jos jedanput, Susic to nije izjavio, a ti slobodno vjeruj kome hoces. ;)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 08 sep 2010, 14:40

Onaj Adil Rami koji je jucer stavio naseg dijamatna Dzeku u dzep trebali bi Pjanic i Spahic ubjediti da on doda c na svoje prezime pa neka bude Adil Ramic i neka igra za Bosnu :D
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

nero.piroman
Kontakt:

Post Postao/la nero.piroman » 08 sep 2010, 14:57

nicaze_072 je napisao/la:Susicu treba uruciti otkaz pod hitno! I dovesti nekog provjerenog. Nemojte sad pocinjati price kako Sajo humanitarac radi za 5000 eura. Radi ko i Ciro al u k''''.

Sto se mene tice, koji sam i sinoc bio na utakmici, u Zenicu nemojte vise dolaziti igrati. Dosta je bilo vadjenja. Vidim neki kukaju sto se Safeta gadjalo upaljacima. Poslije onog "Radije bih igrao na neutralnom terenu nego u Zenici" on ni sam nije siguran u Zenici. Tako da nema potrebe da se bezveze dolazimo blamirati.

Pa nema smisla da nas se **** ko i kako hoce.

Nama stadion veci od 15 000 ne treba niti ce nam ikad biti potreban. Mislim na Celik.

Ako vam je malo bujrum Grbavicu napravite...
slazem se s tobom. Dosad sam bio uz Susica i mislio sam da mu treba dati sansu, mlad je, isprobava igrace i taktike popravit ce se...Nakon ovoga sam promjenio misljenje. Nije sramota izgubiti od Francuske pa i od nekih manjih drzava ako dobro odigramo pa haj mozda nemadnemo srece. Al ovo je bila katastrofa, 1 sut na gol u 90 min, a oni imali 5-6 cistih situacija za gol. Pa pogledajmo jednu Slovacku ili Sloveniju(najbolji im igrac igra u kelnu- Novakovic)mnogo bolje igrace imamo od njih, ali nemamo zajednistvo kao oni, nemamo autoritativnog i kvalitetnog trenera, doduse nemamo ni uslove kao oni(savez) ali to na terenu treba zaboraviti koliko toliko igraci su nam profesionalci znaju sta treba. Ovo je bila veoma pogresna taktika susica i on je velikim dijelom krivac za ovo 90 %, ali su krivi i neki igraci svojim nezalaganjem, ali mozda je bila takva taktika Blana da pojedini igraci ne mogu doci do izrazaja i susic nije znao odg njemu na pravi nacin. I smijesno je to da se raspravljate na kojem stadionu treba igrati. Mislite da bi na b.p. igrali bolje, bi vraga. Kad ne znas ni jedan ti stadion ne valja, i obrnuto
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 08 sep 2010, 15:01

Onaj je odrzao svoje obecanje i ponio Irsku zastavu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Grandmaster
Kontakt:

Post Postao/la Grandmaster » 08 sep 2010, 15:10

nicaze_072 je napisao/la:
Jaydoo82 je napisao/la:BHF i Belaj Djeca su RACISTI..

A kad fasuju maru u Zenici zbog takvog budalesanja onda nas prozivate po forumima da smo cetnici i da mrzimo Bosnu!
Huuuuliigaaaniii iz Zen'ce ! :lol:
Grandmaster.

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 08 sep 2010, 15:12

De neka neko otvori temu Albanija-BiH,dosta je rasprave o ovoj utakmici.Izgubili pa sta.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.